Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir silemiyorsun. Silinenler geri geliyor niye sordun. Dalga gectigin kisinin site yoneticisi Kazen oldugunu mu farkettinyorumu silemiyormuyuz
şu düşünce yapısı chp seçmeninde ve yöneticilerinde olduğu müddetçe mehmet özhaseki alacaktır.Valla içimden geçen belli ama bizim yüksek zekalı halkımızın kime oy vereceği belli o yüzden artık yorumsuzum çok kızıyorum gitmiycem diyorum seçime ama olmuyor 6 yaşında evladım var onun için gidiyorum git gel git gel yapıyoruz halkın kapatisesi ortada malasef
Düşünce yapısını AKP seçmeni yaptı Mars'a yol hesabışu düşünce yapısı chp seçmeninde ve yöneticilerinde olduğu müddetçe mehmet özhaseki alacaktır.
Bence ne olur gidin aksi olsa bile gidin bende aynı düşüncedeyim ama gidelim lütfen ortalık iyice boşalmasınBende gitmiycem oy kullanmaya
akp’ den önce halkı küçümseme düşüncesi yok muydu yani? köylü gerçekten milletin efendisi miydi?Düşünce yapısını AKP seçmeni yaptı Mars'a yol hesabı
Evet.akp’ den önce halkı küçümseme düşüncesi yok muydu yani? köylü gerçekten milletin efendisi miydi?
Hayir silemiyorsun. Silinenler geri geliyor niye sordun. Dalga gectigin kisinin site yoneticisi Kazen oldugunu mu farkettin[/QUOTE Hayır ben kimseyle dalga geçmedim. Yeni üye oldum kullanmayı tam bilemiyorum bu konu yayınlanınca bildirim gelmiş,ben onu bana atılan mesaj sandım cevap yazdım bildirim olduğunu anlayınca silmek istedim
Tabiki efendimizdi halada öyle ama insanların dini duyguları sömürülüyor olay belli netttttakp’ den önce halkı küçümseme düşüncesi yok muydu yani? köylü gerçekten milletin efendisi miydi?