Sizce ankara atatürk anadolu lisesi mi yoksa uşak fen lisesi mi

nilbeste

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2015
206
28
Kardeşim bu yıl lise tercihi yapacak 480 puana sahip uşak fen lisesinimi seçsin yoksa ankara Ataturk anadolu lisesinimi tercihinizi belirtiniz yanına nedeninide yazınız şimdiden çok teşekkürler.(iki lisede 478 puana sahip)

atatürk anadolu Ankaranın en iy liselerindne biri. ama benim tavsiyem burslu olarak koleje yollamanız. çünkü şuan tüm liseler boşalıyor. kolejlere ve teknik liselere geçiyor öğrenciiler dershane olmadığı için. benimde kardeşim 11 e geçti araştırma içerisindeyiz o yüzden söylüyorm

Aileniz hangi şehirde

Çocuğun meslek isteği ne

Her şey puan değil ki

450 puanlı bir okul sonrasında da iyi bir yere gelebilir

Neden? Dil eğitiminden ötürümü
Hayir dil egitimi digerinde de var
Usakta yasama durumu hic cazip degil bir ogrencinin tek hayati okul ve ders degildir her turlu imkanlar olarak bakildiginda buyuk sehirde yasamasi daha uygun ondan ankara diyorum
Kucuk sehrin buyuk okulundansa buyuk sehrin kucuk okulu tercih edilmelidir

Atatürk Anadolu lisesi Türkiye'nin sayılı okullarındandı benim liseye gittiğim dönemde. Ama son zamanlarda eski kalitesini kaybettiği söyleniyor. Yine de hatırı sayılır bir adı var hala. Ankara'da şehir olarak Uşak'tan daha iyi bir seçim üstelik.

Hayir dil egitimi digerinde de var
Usakta yasama durumu hic cazip degil bir ogrencinin tek hayati okul ve ders degildir her turlu imkanlar olarak bakildiginda buyuk sehirde yasamasi daha uygun ondan ankara diyorum
Kucuk sehrin buyuk okulundansa buyuk sehrin kucuk okulu tercih edilmelidir
Haklisiniz

İşletme isteyen çocuğun fen lisesinde işi ne o zaman

Tercihler değişkendir daha küçükler ama yatkınlıkları vs irdelenebilir

Bilim adamı olmak istemiyorsa bence fen lisesi gerekli değil

Şu an yaşadığı şehri yazmamışsınız

Atatürk anadolu dil eğitimi hakkında neler dusunuyorsunuz

Çocuk uşak ta ise değerlendirme değişir

İşletme istiyorsa yine fen lisesi olmaz gibi geldi ama fen bölümüne ilgisi varsa orda kalsın

Yatılı okul zaten lisenin ilk yılları ergenlik vs bazı çocuklar dağılabiliyor

Çocuğun yapısını isteklerini siz bilirsiniz

Çoğu kişi uşak fen lisesi neden demiştik ki zaten orada imişsinüz orda Anadolu lisesi de vardır

Artık her şey çocukta bitiyor okul ikinci planda.

Öyle ama anadolu liseleri uşaktaki puanlari 320 çocuğun puanina yazik olur

ben AAAL mezunuyum tabii fi tarihinde mezun oldum :KK70::KK70:
ruhu var bi kere okulun,sadece öğretim değil harika eğitim de verirlerdi..hala en yakın ark. o yılalrdan kalma ve sınıfımızla yemeklerimiz olur hala..bu arada 37 yaşındayım :)
dil eğitimi ingilizcem o sayede çok iyi seviyede ve yan dil almanca almıştım,meğer ne önemliymiş,üniversitede dilim almancaydı,ben bunları nerden biliyorum derken,anadolu lisesindne aklımda kalmış meğerse..
bence tartışmasız AAAL.:KK19:

Lise yaşında bir çocuğu başka şehre göndermeyin bence de. Okuyan her yerde okuyor; üniversite yıllarında da zaten uşakta olmayacak

14-15 yaşında ailesinden koparmamalı...erkek çocuğu , tam deli çağları; çevresindeki olumsuz örneklerden etkilenmesi çok kolay.

Herşey puan değil. Sadece puanı boşa gitmesin diye düşünmeyin

OTE="blue_ismyheart, post: 41492512, member: 294475"]ben AAAL mezunuyum tabii fi tarihinde mezun oldum :KK70::KK70:
ruhu var bi kere okulun,sadece öğretim değil harika eğitim de verirlerdi..hala en yakın ark. o yılalrdan kalma ve sınıfımızla yemeklerimiz olur hala..bu arada 37 yaşındayım :)
dil eğitimi ingilizcem o sayede çok iyi seviyede ve yan dil almanca almıştım,meğer ne önemliymiş,üniversitede dilim almancaydı,ben bunları nerden biliyorum derken,anadolu lisesindne aklımda kalmış meğerse..
bence tartışmasız AAAL.:KK19:[/QUOTE]
Cok Tesekkur ederim :) Merakimdan soruyorum hangi universite de okudun

X