2 ay önce instagramdan tanıştığım biri oldu. Başlarda bana çok iyi geldi ilgili, sürekli mesaj atan biriydi. Ben önce mesafeli yaklaştım sesli konuştuk falan bu görüntülü de çok konuşmak istedi fakat ben hemen geçmedim bir süre sonra wp a geçtik wp tan sonra görüntülü konuşmaya başladık. Henüz reelde görüşmedik sürekli gelmek falan diyordu ben hemen kabul etmedim acelen ne bu kadar diyordum. Fazla kıskanç biriydi instagram hesabımın herkese açık olmasından bile rahatsızdı, fotoğraf atmama laf ediyordu özellikle açık giyinmeme, kimle gittin kimle geldin falan daha gerçekte görüşmediğimiz halde böyleydi . ben arabada Story attım sonra bu bana mesaj atıyor neredesin diye ben mesajı geç gördüm mesajları sırasıyla yağdırmış bana her kimle ne yapıyorsan devam yazmış aramış falan sonra sa engellemiş beni instagramdan, telefon numaramı falan sadece wp tan engellememişti ben mesaj attım sonra aradım meşgule attı bir kere ararım sadece dedim başka da aramam dedim hemen aradı . Her neyse ilk kavga bu şekilde çıktı . Bu beni her yerden silip engelleyince tekrar istek attı ben hemen kabul etmedim ona da sinirlendi her kimle napıyorsan isteğimi kabul etmemişsin hala sana güvenemiyorum falanlar yine kuruntulu bir kafa . Biz birbirimizde ekli değildik sildikten sonra . Benim hesabım herkese açıktı sürekli bakıyordu hikayelerime hep konuşmayı bıraktığımız halde .Sonra bu beni hep gece arıyordu gündüz çalışıyor hep mesajlaşıyorduk. Benim sesimin bile onu tahrik ettiğini söyledi bana cinselliğe kaçan konulara giriyordu benden fazla etkilendiğini ve bana karşı fazla yüksek olduğunu gece 3 lere kadar konuşuyorduk . Ben asla onun istediği konulara girmedim. bana seni hayal ediyorum çünkü istediğim kadın sensin başka türlü de yapabilirim bunu ama ben bu saatlere kadar seninle konuşup seni istiyorum başkasını değil diyordu. Biraz uzun. Oldu ama amacı sadece cinsellik mi sizce?