Öncelikle mrb kızlar..Bende yeni katıldm aranıza ve karar veremediğim bir konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var.. 8 ay önce 3 yıllık bir ilişkimi bitirdim ben.. Hayatımda ilk kez sevmiştim aşık olmuştum.. size kısaca özetleyim.. 2 Yıl boyunca herşey çok güzeldi ta ki ben üniversite için şehir dışına gidene kadar.Ne olduysa bundan sonra oldu;tartışmalar kavgalar huzursuzluklar.. Ve bu durum hem beni hem onu hemde ilişkimizi büyük ölçüde yıpratmaya başlamıştı ben dayanamayıp okulu bıraktım kendi memleketime ona geri döndüm sırf onun için ona olan sevgim için(değmezmiş tabi ).geleceğimden vazgeçtim hayatımla oynadm..Neyse aramız düzelmişti artık hiç tartışmıyor kavga etmiyorduk.. taa ki bnm ona söylediğim masum bir yalanı öğrenene kadar.. yalan da şuydu.. okuldan muhammet diye bir arkadaşım vardı sırf sevgilim görüpte yanlş anlar diye muhammeti rehberime kız ismiyle kayıt ettim ..Aksilik bu ya onun yanındayken muhammet pat diye aradı açmadım tabi tekrar aradı bu sefer erkek arkadaşım açtı kız yerıne erkek sesi duyunca kıyamet koptu tabi ne dediysem ne söylediysem inanmadı bana.. ayaklarına bile kapandım yani o derece.. ama kendi bildiğinden şaşmadı beni aldatıyorsun gittin okulda benden uzakta kendıne sevgili yaptn falan diye.. bu olaydan sonra soğudu benden azaldı sevgisi.. hissediyordum artık bana olan soğukluğunu bakışlarında aşk yoktu aksine kin vardı neyse böyle ite kalka 4 ay daha devam etti.. taa ki beni aldattığını öğrendiğim güne kadar.. hemde beni arkadaşım diye tanıştırdığı aynı masada yemek yediğimiz bir kızla.. Dünyam başıma yıkılmıştı resmen sevdiğim insan bunu bana yapmamalıydı diye ama yinede birşey demedim ayrılmadım ondan ayrılamadım beni aldattığını bildiğim halde 1 ayda böyle devam ettk ama en sonunda patlak verdi. bir gün akşam arkadaşlarımızın evinde kalcaktk.. o gün gece bnm yanımda saat 4de kadar o kızla msjlaştı hem bnmle ilgilendi hemde o kızla msjlaştı bu bardığı ve sabrımı taşıran son damla olmuştu daha fazla dayanamazdım bu acıya
( bir ara lavaboya gittiğinde telefonuna baktım benım numaram kayıtlı değildi silmiş ve o kızın numarası ömrüm diye kayıtlıydı.. onun ömrü bendim. demek ki benm yerimi artık başkasına vermiş diye düşündm ve o gün eve gidince ilk işim ayrılık istediğimi söylemek oldu.. çünkü gücüm kalmamıştı artık dayanamıyordum ve gururumda incinmişti.. itiraz etti bırakmam ben seni bırakamam seni seviyorum sen çok iyi birisn senin kadar kimse kahrımı çekmedi üstümde çok hakkın çok emeğin var diye tam 2 hafta yalvardı ama hç karşılık vermedm çünkü ben bitmiştim artık.. 8 ay oldu tam ayrılalı hiç konuşmayalı.. ara ara arıyor hala ama açmıyorum ben yolda sokakta karşılaştığımızda yolumu kesiyor konuşalım diye ama tersliyorum ben hep.. 2 aydır hayatımda başka birisi var.. ve ben onunla çoookk mutluyum hayatımda hiç bu kadar mutlu ve huzurlu hissetmemiştim kendimi..hayatımda ilk daha kendimi özel ve değerli hissettim... düştüğüm boşluktan bataklıktan resmen çıkardı aldı yep yeni bir dünyaya başlamama neden oldu.. arada da olsa eski sevgilim aklıma gelio canım yanmıyor ama onla yaşadıklarımız film şeridi gibi geçiyor unutamıyorum bir türlü.. sizce bu alışkanlık mı yoksa öylesine basit düşünceler mi..? ben cevabını bulamadım size sorma gereği duydum.. yardımlarınızı bekliyorum..