sizce aldatiliyor olabilir miyim?

Aşırı takıntılısin eşim bana böyle imali imali konuşup sıkıcak Bırak açıklama yapmayı muhattap bile olmam. Bi video için adama yatak odasını kullanmissin tek senin mi gururun var. kaldı ki mail diyosa maildir yataktan kaldırıp ağlamak ta ne . Dün gece banada 2 3 gibi msj sesi geldi tele bakıyorum ne msj var ne başka bişey eşim sormadı bıle. Yada ne bilim eşimin teli kapalı olur yada biriyle konuşur sormam bile. Bunlar anca can sıkıcı takıntılar adama çok yukleniyorsun

Fotograf ve Video icin olay nerelere gelmis ya hu. Ikinizde hatalisiniz bir aile terapistine gitseniz evliliginiz icin iyi olabilir

Onun mj dokunmasi gerekir sen dokun is tatliya baglansin husnu kuruntuyu da birakin

Yahu ne diye evinizi cehenneme çeviriyorsunuz?
Yok itaat etsin diye ambargo koydum vs. Ne demek itaat etmek ya da ettirmek.
Şu hanımların erkekleri yatakla cezalandırması olayını hiç anlamıyorum.
Saçma sapan bir olay.

canım bence bu kadar üstüne gitme ben sana güveniyorum de artık bu ambargo sacmalığınıda bi kenara atalım de ve hiç şüphe duymuyomuş gibi davran mesaj gelse sorma bile çünkü eğer böle birşey yapıyosa bile sen bu kadar tedirginken ortada delil bırakmaz sende çok rahat davran ama asla çok rahat olma yani kısaca uzaktan izle mesela telefonu meşgulmu uzunmu konusuyo onu arayıp sen kimle konusuyosun deme surat asma gayet normal davran saati aklında tut sonra bak gelen aramalara çaktırmadan o saatte arayan varmı kim aramıs silmissede arayanı anlarsın yani bu gibi ben 4 yıllık evliyim tatlım kimseye sonsuz güvenmem ama çokta şüpheci değilim ama tabi bu devirde babana güvenemiyosun yani buda bi gerçek

Yahu ne diye evinizi cehenneme çeviriyorsunuz?
Yok itaat etsin diye ambargo koydum vs. Ne demek itaat etmek ya da ettirmek.
Şu hanımların erkekleri yatakla cezalandırması olayını hiç anlamıyorum.
Saçma sapan bir olay.
kesinlikle ben
birde bence birdaha yatakla cezalandırma tatlım bu yanlış biz kadınlar yatakta bir ödül değiliz böle düşün şahsen ben istediğim için yaparım sonuçta kızlar açık olalım sadece erkeklerin ihtiyaçları yok bu sadece onlara mahsus değil yani daha doğrusu kadınlar cinsel obje değil sakın yanlış anlama seni suçlamıyorum sadece tavsiye tatlım üzme kendini bu kadar kafaya takma zaten ortada sana yapılan bir yanlış varsa illaki anlarsın

Kendimizi şu pozisyona biz sokuyoruz. Şahsiyetimizden değil cinselliğimizden gelen kuvveti kullanıyoruz ve aynı silah hayatımız boyunca bizi de vuruyor.
Sanırsınız sanki bu arzu erkekte var sadece onun işi görülüyor tabiri caizse. Bu bir paylaşımdır. Eh bunu kesince de ev arkadaşı olmak kaçınılmaz.
Ha ekmek vermemii aç bırakmışsın eşini sen de yememişsin ha bu. Ne farkı var?
Hem de düğün videosu için. Çok önemli bşr şey olsa yine hadi neyae denir de...

kesinlikle katılıyorum sana ben böle şeyler sölediğimde çevremdekiler fazla feministsin diyolar ya ne alakası var biz kadınlar kendimizin farkında değiliz bence herşeyden önce insanız hepimiz eşitiz yani artık kendimizi erkeklere hediye gibi görmekten vazgeçelim sölediğin gibi bu bir paylaşım

Oysa bu feminizm filan değil. Bu gerçek.

Çok garip.
Videoyu yapmassan bana dokunamazsin ambargo...
Biz en fazla Kalbimiz kırılır dırdır ederiz.
İtaat etsin diye adama yaklasmama.
İtaat ne ya.
Çok garip.

Bir de size olan sevgisini anlatırken bu kadar ayrıntıya girmesi de garip. Yani laf kalabalığına mi getiriyor nedir hiç anlamadım.

Ambargoyu kaldirin
Adamakilli sevişin

Gece mail mesaj vs gelir
Bana da geliyo

Çorap morap koklamayin
Video resim ne istiyosan yapar elbet
Bizde de var ondan
Eşref saati gelmeden yapamaz böyleleri

Tekrar ediyorum
Sevişin

Iki ay boyunca kardeş gibi yaşamanız hiç de iyi olmamış

Aşırı derecede paranoya ve bu insana hayatı zindan eder. Bu arada telefonla aradığınız kişi meşgulse sinyal sesinden sonra mesaj bırakın demez diye biliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…