Sizce aldatılıyor muyum

Sadece hamilelikten insan bu noktaya gelmez bence. Öncesinde küçük de olsa sizi şüpheye düşüren bir durum olmuş muydu?
Hani eve gitti belki biraz uzandı.
Bir syler alıştırdı. Neden hemen gidip dönecek diye hesap yapıyorsunuz?
Bilmiyorum sadece bunlara bakıp şüphelenilmez ki

Ben eşime bazen saatlerle ulaşılamiyorum ama hiçte dert etmiyorum çünkü biliyorum eşim beni hiç aldatmaz bazen bazı şeyleri abartıp hayatı zindan etmeyin kendinize

Güven problemi göremedim.

anlattıklarınızdan bir aldatma durumu var gibi gözükmüyor.cinsel olay bence hamilesiniz diyedir.

İş yerinede gittim gizlice gayet normal çalışıyodu Hamilelikten sanırım
yerinden sadece 8 8 16 dk ayrıldı telefonu da işte unuttu diye mi bu kadar velvele
başka bir adama yapsanız da hamilelikten vs deseniz başlarım hamileliğine der valla

bende çok kıskancım ama böyle bişey olsa hiç aklıma gelmez şüphelenmek
daha önce aldattı mı sizi de bu kadar takıntılısınız?

Hastamısınız ?? Daha önce böyle bişey yaşamadıysanız bu kontrol ve güvensizliğini hiç normal değil !!

Sadece telefonu yanına almadığı için mi bu kadar şüphe?

Aldatıldığınızdan şüphelenmek için eşinizin başka davranışlarının da dikkatinizi çekmesi lazım. Anlattıklarınızdan ne çıkardınız da aldatmaya yordunuz anlayamadım.

Herkesin hamileliği farklıdır, hormonları farklı çalışır bilemem tabi ama ben hamileliğimde hiç farklı şeyler hissetmedim. Hatta normalden daha sakin, daha huzurluydum. O yüzden hamilelikle ilgili yorum yapamayacağım.

Camdaki kızın etkisinde mi kaldınız ne
Kuruntu yapıyorsunuz gizlice gitmişsiniz eşinizin işyerine bir yarım saatlik ayakkabı değişimi için bu şekilde düşünmeniz yersiz. Hamilelikte oluyor bu tür düşünceler hormonlardan kaynaklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…