Sizce aldatıldım mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabi ki kiz da suclu. Ama konu sahibine sadakat borcu olan o kiz degil esi.
Herifle evli kalmaya devam et kizi linç et sadece. Yok ya?
İşte bu yüzden birbirinizden bulun şerefsizler deyip kendini sıyıran kadınları takdir ediyorum her zaman
İnsanın her durumda kendine saygısını önde tutması gerektiğini savunuyorum.

Ya sen o mesajları görmeseydin?

Haberin olmadan bu alışveriş devam edecekti aralarında ve sen asla öğrenmeyecektin.
İyilik meleği kocan yalan makinası

gideyim de bende bulayım bana krem alacak hayır sahibi malum yaz lazım oluyor nemlendirici

Gece kremi aldır, napican nemlendiriciyi

Ama doğru gerçekten. İnanın öyle aşağılık insanlar varki.
Ben dizide bile gördüm bir erkegin sevgilisi çplak resim atyor adamda eşiyle beraber uyuyorken resmi gorp esini uyandirip beraber olyor yani kızı arzulamş oluyor sonra kadın msjı gornce tokatı basyor devaminda neolyor bilmiom heralde onlarlnda kk gibi sitesi vardır oraya sormuştur

'Bir kadın kendini ne kadar küçük düşürebilir'in canlı örneği olmuşsunuz.
Arkadaşına ve kıza mesaj atıp babaniza is yeri bastirana kadar size sadakat yemini eden eşinizi bosayin.
Haklısınız ama bir insan aldatıldığında, aldatan, diğer kişi, bilerek çanak tutan herkes nasibini almalı, rezil olmalı. Ahlaksızlık karşılıksız kalmamalı.

Ormandaki köpek besleme hikayesinin de, gören eden olduysa bir bahanem olsun diye atılmış bir yalan olduğuna yemin edebilirim, ama ispatlayamam.

Minareyi çalan her zaman kılıfını nasıl yaratıcı yalanlarla hazırlıyor değil mi erkeklerin bu konudaki üstün yaratıcılıkları akıl alır gibi değil.
Gerçi bu anlamda en üstünü metresinden iki tane çocuk yapıp onları ben yapmadım, bu kadın Maltepe köprüsünde yürürken beni eterle bayıltıp spermlerimi çalarak Kıbrıs a götürmüş diyen amcaydı
Sonra çalıntı çocuklarını nüfusuna falan geçirdi filan evlere şenlik işler...
Şu erkekleri aklamaya çalışmayın lütfen bu sözüm konu sahibesine

O özel sağlık sigortası da kürtajı karşılasın diyedir kim yan dükkanın elemanına özel sağlık sigortası yaptırır ya??

Haklısınız ama bir insan aldatıldığında, aldatan, diğer kişi, bilerek çanak tutan herkes nasibini almalı, rezil olmalı. Ahlaksızlık karşılıksız kalmamalı.
bakın evet dogru ama aynı şeyi eşine de yapsaydı hak verirdik ama sadece neden kadın ödedi üstelik özgür bir birey evli de degil kimseye sadakat sözü yok? Hepsi uzerine gelmiş ama adam hala eşiyle cocuguyla işiyle devam ediyor sonra Dünyada neden eşit degiliz diye ağlıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…