- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
Bide aptal aptal bahaneler sunmuyorlar mı resmen kadınların zekasına hakaret. Aldatılmak kadar sinir bozucuGerizekalı kız bu erkekler
O zaman o konuda da hemfikiriz. Bu ülkede damacana s.ken erkek var ya ne duygusuAy o doğru, ama evli adam sevmeden ilgi duymadan birlikte olmaz kısmına katılmıyorum ben
hayvan mı besliyorlardı orda?Sevgilisinin godoş olmadığını ne biliyorsunuz ki ?
Anacım hiç Müge'de mi izlemediniz.
Köyün birisinde bir kaç aile birbirlerinin karılarını motorların arkasına bindirip bağa bahçeye götürüp duruyorlardı
Zekamiza hakaret, o daha sinir bozucu, ulen sapsik ben senin kadar salak mıyım önce onu bı düşünBide aptal aptal bahaneler sunmuyorlar mı resmen kadınların zekasına hakaret. Aldatılmak kadar sinir bozucu
İşte bu yüzden birbirinizden bulun şerefsizler deyip kendini sıyıran kadınları takdir ediyorum her zamanTabi ki kiz da suclu. Ama konu sahibine sadakat borcu olan o kiz degil esi.
Herifle evli kalmaya devam et kizi linç et sadece. Yok ya?
Ya bu yazdığıniz da çok fazla değil mi?tabi canım ön hazırlığı onunla yapıb finali gece seninle bitirmiştir kesinn
kızın eşini masum gördüğü kadar değilYa bu yazdığıniz da çok fazla değil mi?
Ama doğru gerçekten. İnanın öyle aşağılık insanlar varki.Ya bu yazdığıniz da çok fazla değil mi?
Gece kremi aldır, napican nemlendiriciyiYa sen o mesajları görmeseydin?
Haberin olmadan bu alışveriş devam edecekti aralarında ve sen asla öğrenmeyecektin.
İyilik meleği kocan yalan makinası
gideyim de bende bulayım bana krem alacak hayır sahibi malum yaz lazım oluyor nemlendirici
Sevmeden olmaz kısmı sadece kadınlar için geçerli sanıyordum büyüdükçe baktım o da yalanAy o doğru, ama evli adam sevmeden ilgi duymadan birlikte olmaz kısmına katılmıyorum ben
Ben dizide bile gördüm bir erkegin sevgilisi çplak resim atyor adamda eşiyle beraber uyuyorken resmi gorp esini uyandirip beraber olyor yani kızı arzulamş oluyor sonra kadın msjı gornce tokatı basyor devaminda neolyor bilmiom heralde onlarlnda kk gibi sitesi vardır oraya sormuşturAma doğru gerçekten. İnanın öyle aşağılık insanlar varki.
Gözü korkmasın hayır sahibinin önce nemlendiriciyle başlayalımGece kremi aldır, napican nemlendiriciyi
E vardır tabi de bu denli de yazmak saçma.Ama doğru gerçekten. İnanın öyle aşağılık insanlar varki.
Haklısınız ama bir insan aldatıldığında, aldatan, diğer kişi, bilerek çanak tutan herkes nasibini almalı, rezil olmalı. Ahlaksızlık karşılıksız kalmamalı.'Bir kadın kendini ne kadar küçük düşürebilir'in canlı örneği olmuşsunuz.
Arkadaşına ve kıza mesaj atıp babaniza is yeri bastirana kadar size sadakat yemini eden eşinizi bosayin.
Ormandaki köpek besleme hikayesinin de, gören eden olduysa bir bahanem olsun diye atılmış bir yalan olduğuna yemin edebilirim, ama ispatlayamam.
O özel sağlık sigortası da kürtajı karşılasın diyedir kim yan dükkanın elemanına özel sağlık sigortası yaptırır ya??Patronu kızın poliçesini eşimin üzerine yapmış onu iptal ettirdik biz Kıza SSK yapmamış özel sağlık sigortası yaptırmış eşimin kredi kartını kullanmış parasını nakit vermiş olay oradan çıktı zaten.Elin kızı bizim çalışanımız değil ne alaka eşimin üzerine poliçe kitlemek.Patronuyla olan bu şekilde burada o adam da işgüzarlık yapıyor zaten.
bakın evet dogru ama aynı şeyi eşine de yapsaydı hak verirdik ama sadece neden kadın ödedi üstelik özgür bir birey evli de degil kimseye sadakat sözü yok? Hepsi uzerine gelmiş ama adam hala eşiyle cocuguyla işiyle devam ediyor sonra Dünyada neden eşit degiliz diye ağlıyoruzHaklısınız ama bir insan aldatıldığında, aldatan, diğer kişi, bilerek çanak tutan herkes nasibini almalı, rezil olmalı. Ahlaksızlık karşılıksız kalmamalı.
Hayırsever bir abimizO özel sağlık sigortası da kürtajı karşılasın diyedir kim yan dükkanın elemanına özel sağlık sigortası yaptırır ya??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?