- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
En iyi ceza boşanmak ve yaptığını herkese duyurmak olur.bakın evet dogru ama aynı şeyi eşine de yapsaydı hak verirdik ama sadece neden kadın ödedi üstelik özgür bir birey evli de degil kimseye sadakat sözü yok? Hepsi uzerine gelmiş ama adam hala eşiyle cocuguyla işiyle devam ediyor sonra Dünyada neden eşit degiliz diye ağlıyoruz
Türk erkekleri ne zamandan beri bu kadar duygusal acaba, hiç haberim yoktuBence evli erkek de hicbir sey hissetmedigi biriyle sevismez. Hali hazirda bu ihtiyacini giderecegi bir karisi evde zaten var. Aldatma riskine giriyorsa kesin duygular da isin icindedir diye dusunuyorum
Siz yapmıyorsanız yoldan geçen herhangi biri yapmayacak anlamına gelmez kız belliki o İş için para alan birisi banlanmam istemiyorum baş harfi E işte ondan yani birisine o işi nedne yapıyorsun diye soramazsln sanane benim hayatım istedigimi yaparım kimseyi zprlamıyorum derEn iyi ceza boşanmak ve yaptığını herkese duyurmak olur.
Ama kızın özgür bir birey olması kimseye sadakat sözü vermemesi gibi popilist söylemlerin bende bir karşılığı yok. Özgürüm diye kimsenin kocasıyla ormana gitmem krem vs aldırtmam.
Teklif edeni de anasından doğduğuna pişman ederim.
Yaparsam da günün birinde ortaya çıkması durumunda yaşayacağım herşeyi göze aldım demektir.
Yaa bişey sorcam baş harfi ne zaman e oldu bunun başka bi adı yokmuydu. Önceki mesajlarımda yazdım kesin banlancam ama olsunSiz yapmıyorsanız yoldan geçen herhangi biri yapmayacak anlamına gelmez kız belliki o İş için para alan birisi banlanmam istemiyorum baş harfi E işte ondan yani birisine o işi nedne yapıyorsun diye soramazsln sanane benim hayatım istedigimi yaparım kimseyi zprlamıyorum der
İnşallahhhYaa bişey sorcam baş harfi ne zaman e oldu bunun başka bi adı yokmuydu. Önceki mesajlarımda yazdım kesin banlancam ama olsun. E olanların çalışma stili farklı. Burda baya sohbet muhabbet alışveriş gezme durumları var. Herkes istediğini yapar yapmasına da bu işlerin bir de sonu var. Ona da eşşek gibi katlanacak herkes.
Konu sahibi inşallah o gücü kendinde bulursun.
Hıımmm kaynak Sinan Engin'in saçları di mi?Yok gören duyan olmamış aynı gün akşamı gelip bana hayır işledik barınaklara gittik bir de sokak köpeklerini ormanda besledik dedi Kıyameti kopardım tabi ben salak salak gelip anlattı bana kötü birşey düşünsem sana neden anlatayım ayağı yaptı
Ormanda aslan kralı mı beslemişler , iguana mı beslemişler ne beslemişler?Ormana da hayvan besleyip geldiklerini mi düşünüyorsunuz cidden? "Hayvan beslemek" için ideal bir yer tabi orman.
Danaya girer gibi hayra girmişler. O öyle değil ama ya öffİki evli arkadaş aynı kızla hayır islemisler sırayla resmen. Reziller.
İçiniz nasıl alıyor bilmiyorum bu durumu.
Valla benim ex boşanmadan 1 ay sonra metresle evlendi işte.Kadin hem yaşlı hem çirkin.ama zengin.Ask mi para mı? bilmiyorum sonuçta evlendi ve kadın bir de hamile.Yok ya access gerçekten de metres olan kadına bir şey hisseden çok erkek var. Heyecan isteyen zaten tek geceyle bitiriyor işi ama olay sevgililiğe dönüştüğü zaman adam da bir şeyler hissediyor oluyor. 500 erkekli bi yerde çalışıyorum kaynak sağlam yani
Kızın ikisiyle de yatmış olma ihtimaline inanamıyorum sanırım yani evet gezip tozup paralarını yemiş ama cinsel ilişki olduğu durumuna eşimi tanıdığım için açıkçası inanamıyorum
Sevgilisinin haberi var kız arkadaşıma güveniyorum asla böyle birşey yapmaz diyor
Aynen ya, insan utanır öyle mesaj atmaya. Adam niyeti bozmuş bir kere, kız uzak dursa ne olacak ki? Bu kız gider başka kız gelir.Kıza mesaj atmak komik olmuş. Kocamdan uzak dur demişsiniz, kocan benim popomdan ayrılmıyor sen kendi kocanı tut dese yerin dibine girmez misiniz?
Kızın ikisiyle de yatmış olma ihtimaline inanamıyorum sanırım yani evet gezip tozup paralarını yemiş ama cinsel ilişki olduğu durumuna eşimi tanıdığım için açıkçası inanamıyorum
Beğensem neden beğendiniz diye soracak mıydınız? Orda buton var beğenmedim bastım, sorun ne?kikelomo neyi beğenmediniz? Kıza suç atmadığım için mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?