Sizce aldatıldım mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En iyi ceza boşanmak ve yaptığını herkese duyurmak olur.
Ama kızın özgür bir birey olması kimseye sadakat sözü vermemesi gibi popilist söylemlerin bende bir karşılığı yok. Özgürüm diye kimsenin kocasıyla ormana gitmem krem vs aldırtmam.
Teklif edeni de anasından doğduğuna pişman ederim.
Yaparsam da günün birinde ortaya çıkması durumunda yaşayacağım herşeyi göze aldım demektir.

Bence evli erkek de hicbir sey hissetmedigi biriyle sevismez. Hali hazirda bu ihtiyacini giderecegi bir karisi evde zaten var. Aldatma riskine giriyorsa kesin duygular da isin icindedir diye dusunuyorum
Türk erkekleri ne zamandan beri bu kadar duygusal acaba, hiç haberim yoktu Küçük bir azınlık duygusal olabilir evet ama çoğu seks için her şeyi yapacak kafada.

Bir-iki resim atıyorsun mesela 10-15 saatlik otobüs yolculuğu bile olsa hemen şimdi yanına geleyim diyor çoğu.

Siz yapmıyorsanız yoldan geçen herhangi biri yapmayacak anlamına gelmez kız belliki o İş için para alan birisi banlanmam istemiyorum baş harfi E işte ondan yani birisine o işi nedne yapıyorsun diye soramazsln sanane benim hayatım istedigimi yaparım kimseyi zprlamıyorum der

Cinsel muhabbet olmadığına nasil bu kadar eminsiniz?
Hem yardim edip sonrasında beni kullandi ne alaka bir kere?

Yaa bişey sorcam baş harfi ne zaman e oldu bunun başka bi adı yokmuydu. Önceki mesajlarımda yazdım kesin banlancam ama olsun . E olanların çalışma stili farklı. Burda baya sohbet muhabbet alışveriş gezme durumları var. Herkes istediğini yapar yapmasına da bu işlerin bir de sonu var. Ona da eşşek gibi katlanacak herkes.
Konu sahibi inşallah o gücü kendinde bulursun.

İnşallahhh

Hıımmm kaynak Sinan Engin'in saçları di mi?

Sadece sürüngen beynine sahip gibi davranan bu tip erkeklere de kıyamisu yani. Kaç yaşında evli barklı, 2 çocuklu adamı 21lik kandırmış. Görüyor musun sen bacaksızı.
"beni kandırdı" diye yazmış size ama siz onu "gençliğinin baharında bir kızdan ilgi görünce, erkeklik egom okşandı" olarak okuyun derim. Hep de bunlar mağdur vah vah.

Üzüntüden verdiğiniz 12 kilo beni çok üzdü. Kendinize dikkat edin sağlığınızdan olmayın. 2 aydır hala aldatıldım mı diye sorduğunuza göre sağlıklı da düşünemiyorsunuz. Destek alın. Kendinize eziyet etmeyin yollarınızı ayırın

Valla benim ex boşanmadan 1 ay sonra metresle evlendi işte.Kadin hem yaşlı hem çirkin.ama zengin.Ask mi para mı? bilmiyorum sonuçta evlendi ve kadın bir de hamile.
Ben boşanmasam affetsem gitmezmis ama ben istemeyince ortada kalmış napsin yalnız mi yaşlansın diye evlenmiş .Not: herkese böyle söylemiş şerefs..z

Konu sahibi gordugum kadariyla esinizin savunma mekanizmasi cok zayif. Yani boş atıp dolu tutma ihtimaliniz cok yüksek. Bir anda kavga cikartip herseyi ogrendim, yakinlasmissiniz falan deyip agzindan laf alabilirsiniz. Israrla inkar ederse kafam cok bulanık beni yalniz birak deyip, konuyu kapatirsiniz

Kızın ikisiyle de yatmış olma ihtimaline inanamıyorum sanırım yani evet gezip tozup paralarını yemiş ama cinsel ilişki olduğu durumuna eşimi tanıdığım için açıkçası inanamıyorum
Sevgilisinin haberi var kız arkadaşıma güveniyorum asla böyle birşey yapmaz diyor
çete bunlar hanımefendi. Böyle neler var aklınız hayaliniz durur.

Kıza mesaj atmak komik olmuş. Kocamdan uzak dur demişsiniz, kocan benim popomdan ayrılmıyor sen kendi kocanı tut dese yerin dibine girmez misiniz?
Aynen ya, insan utanır öyle mesaj atmaya. Adam niyeti bozmuş bir kere, kız uzak dursa ne olacak ki? Bu kız gider başka kız gelir.

Kızın ikisiyle de yatmış olma ihtimaline inanamıyorum sanırım yani evet gezip tozup paralarını yemiş ama cinsel ilişki olduğu durumuna eşimi tanıdığım için açıkçası inanamıyorum

Eşek ve önüne konan otla alakalı bi laf vardır, bilir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…