Önce boşanmayı düşündüm söyledim de o da ilk kez hatalı davrandım çok pişmanım sen hiç hata yapmadın mı dedi İnanın bu konuda bende karma karışığım çok haklısınız bedeli olmalı ama nasıl ?Peki evli olduğu halde çıtır kızlarla gezen eşiniz bu bedeli nasıl ödeyecek?
Elin kizina ne niyetle ozel saglik sigortasi yaptirmis? Ozel saglik sigortalari neyi kapsiyor bilmiyorum ancak siz bunlarin arasinda cinsellik gecmedigine gercekten inaniyor musunuz ya?ormana gidip cidden kedi beslediklerini dusunmek tamamen pollyannacilik..Kıza SSK yapmamış özel sağlık sigortası yaptırmış
Aynı şeyi söylüyor kullanıldım iyi niyetimi su istimal etti diyor ama salak olma kullandırma kendini dedim ben de.En ufak bir yalanda dahi direkt boşanacağımı da söyledim.Zavallı adam
Kızın da ilk hatası oda affedilebilirdi eğer eş affedildiyse.Önce boşanmayı düşündüm söyledim de o da ilk kez hatalı davrandım çok pişmanım sen hiç hata yapmadın mı dedi İnanın bu konuda bende karma karışığım çok haklısınız bedeli olmalı ama nasıl ?
Ya yok aslında öyle de değilde ahahahhahaha ne bileyim herkese boşan yazıp duruyorum baktım konu sahibi de seviyorum diyorZavallı adam
Savunma şahane. Sizin yaptığınız en büyük hata kayınvalideye carlamak falan olur heralde. Var mı sizinde kocanızdan gizli içtiğiniz kahveler beslediğiniz hayvanlar beraber elbise almaya gittiğiniz beyler? Yoksa kıyaslaması çok saçma. İlk kez hatalı olabilir ama büyük bir hata. Valla çat diye boşanmak gayet çözüm. Nasıl aklınız kalmayacak ki kıza resmen ilgi duymuş. Bakın ilgi duysa neyse bunu eyleme dökmek için çabalamış.Önce boşanmayı düşündüm söyledim de o da ilk kez hatalı davrandım çok pişmanım sen hiç hata yapmadın mı dedi İnanın bu konuda bende karma karışığım çok haklısınız bedeli olmalı ama nasıl ?
Çok haklısınız bana söylemeden gizlice gezmesi bile aldatmak zatenkız eşinizden maddi çıkar sağlamaya çalışmış. eşinizin de basbayağı ona ilgisi var gibi duruyor. bir kadının boş yere midesi bulanmaz. çok hayır işlemek istiyorsa okuyan bir çocuk bulsaymış veya güvenilir bir vakfa bağış yapsaymış. laf. cinsellik var veya yok, bence niyetler bozulmuş, bu da aldatmadır
Patronu kızın poliçesini eşimin üzerine yapmış onu iptal ettirdik biz Kıza SSK yapmamış özel sağlık sigortası yaptırmış eşimin kredi kartını kullanmış parasını nakit vermiş olay oradan çıktı zaten.Elin kızı bizim çalışanımız değil ne alaka eşimin üzerine poliçe kitlemek.Patronuyla olan bu şekilde burada o adam da işgüzarlık yapıyor zaten.
Eşine deki.Çok haklısınız bana söylemeden gizlice gezmesi bile aldatmak zaten
Kendinizden niye şüphe ediyorsunuz? Velevki ihmal ettiniz bu aldatilmayi hak ettiginiz anlamına mı geliyor? Birakin artik boyle erkeklere bahaneler bulup yaptiklarini normallestirmeyi. Çift terapisine gidebilirsiniz.Merhaba kızlar 12 senelik evliyim 2 tane çocuğumuz var Eşimle bugüne kadar güvenle ilgili hiçbir sıkıntımız sorunumuz olmadı.Kendi iş yerimiz var bir hanın içinde.Hemen yan dükkanda senelerdir tanıdığımız bir arkadaşımızın iş yeri var.Bu arkadaşımızda evli.Yanına 21 yaşında bir kız eleman aldı.1 senedir çalışıyor bu kız fakat dükkanlar yan yana olduğu için bu kız her gittiğimde bizim iş yerimize de geliyordu.Ocak ayında eşim bana bu kızla beraber sokak hayvanlarını doyurmak için ormana falan gittiklerini anlattı.Bu arada kız eşime abi diyor.Ben de bundan hoşlanmadığımı o kızla baş başa bir yere gitmesini istemediğimi muhattap olmamasını söyledim.Sen beni neyle itham ediyorsun şeklinde bir tartışma yaşandı aramızda.Sonra 7 ay boyunca hiçbir olay olmadı.Ben çocukları alıp temmuzda yazlığa gittim eşim de haftasonu geldi.Tel.nundaki mesajlara bakarken arkadaşından bir dekont geldiğini gördüm ödeyen eşim sigortalı kişi bu kız olarak bir de sigorta poliçesi vardı.Aynı zamanda eşim kendine iyi bir markadan birkaç pantolon falan almış.Ben bu poliçenin ne olduğunu sordum önce arkadaşım benim kredi kartımdan çektirip bana nakit verdi dedi kızın üzerine arkadaşı poliçe yapmış fakat eşimin adına.Sonra sen bu kıza bu markadan ne aldın diye sorduğumda elbise aldığını söyledi.Neden aldın ne alaka senin neyin oluyorda sen 21 yaşında kıza elbise alıyorsun dediğimde durumu yok bayram için hayır işlemek istedim dedi.Benim görülme muhattap olma dediğim kızla avm ye gidip alışveriş yapıp bir de kahve içmişler kahve içtiklerini de Google geçmişine bakınca öğrendim.Kızın sevgilisi de var.Eşim de tanıyor poliçeyi iptal ettiriyorsun hemen dedim ettirdi.Tabi kavga tartışma vs oldu.Arkadaşına mesaj gönderdim çalışanına sahip çık eşimden uzak dursun diye.Arkadaşı yanlış anlıyorsun öyle birşey olur mu vs dedi tabi.Ben de poliçeyi eşimin üzerine yaptıramazsın senin çalışanın bizim değil dedim.Kıza mesaj attım eşimden uzak dur vs temalı bir mesaj kız beni hemen engelledi.Eşim yalvar yakar ben seni aldatmadım o kıza dokunmadım bile Abi param yok durumum yok falan diyince acıdım hayır işlemek istedim dedi.Babam durumu öğrenince iş yerine gitti arkadaşına bu kızı buradan gönder yoksa seni mahvederim demiş.Arkadaşı birkaç hafta kızı gönderemedi sonrasında yeni iş bulup kızı çıkardı.Ben günlerce kendime gelemedim eşime olan güvenim sarsıldı.2. çocuktan sonra çok ilgisiz mi bıraktım ben nerde yanlış yaptım diye çok düşündüm.Konuştuk ettik olayı kapattık ama defalarca açıldı tabi.İyi niyetli davranıp yardım ettim senin bu kadar üzüleceğini bilemezdim bir daha seni asla üzmeyeceğim diyor.Ben 12 kilo birden verdim uyuyamadım gecelerce o kıza ilgisi olduğu için egosunu okşamak adına böyle birşey yaptığını düşündüm ve hala düşünüyorum.Sizce ne yapmalıyım ? Eşimi çok seviyorum ve gerçekten iyi niyetli bir insandır ama o kızı beğendi mi ? hoşlandı mı acaba? Kahve içmeleri birlikte gezmeleri dışında cinsel birşey olmadığına eminim.Bu olay kadınlık gururumu kırdı sanırım.Ben bir şey yapmadım ama affedemiyorsan boşanalım dedi.Ben seni seviyorum bir daha asla böyle birşey olmayacak diyor.Bu konuyu konuşmayalım artık birbirimizi yıpratıyoruz diyor.O kız benim iyi niyetimi kullandı diyor elbise dışında kız krem terlik vs de aldırmış.Ne yapacağımı bilemiyorum karmakarışığım ne olur bana tavsiyelerinizi yazın sanırım hala olayın şokundayım eşimden hiç beklemiyordum kendimi de suçluyorum tabi Yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum.Benim için inanın çok değerli.
Kayınvalidem hayatta değil maalesef Çok haklısınız ilgi duymasa gezip tozar alışveriş yapar mı ? Egosu okşanmış ilgi duymuş belli ki Çok üzgünüm çokSavunma şahane. Sizin yaptığınız en büyük hata kayınvalideye carlamak falan olur heralde. Var mı sizinde kocanızdan gizli içtiğiniz kahveler beslediğiniz hayvanlar beraber elbise almaya gittiğiniz beyler? Yoksa kıyaslaması çok saçma. İlk kez hatalı olabilir ama büyük bir hata. Valla çat diye boşanmak gayet çözüm. Nasıl aklınız kalmayacak ki kıza resmen ilgi duymuş. Bakın ilgi duysa neyse bunu eyleme dökmek için çabalamış.
Aynı şeyi söylüyor kullanıldım iyi niyetimi su istimal etti diyor ama salak olma kullandırma kendini dedim ben de.En ufak bir yalanda dahi direkt boşanacağımı da söyledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?