• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Sizce ağır mı gelir,bi bakar mısınız?

MiSS_GoTHiC

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
806
320
108
Selam arkadaşlar.Uzun zamandır saç bakım kürleri yapıyorum ve gittikçe artırıyorum bunları.Şimdi şöyle bi plan yaptım ama ağır mı gelir emin olamadım :(

P.tesi - Çarş. - Cuma : Sinameki kürü
Cumartesi : Barcelino
Salı : Sığır iliği.

Şampuanımda sarımsak ve çamterebentin var.Her banyodan sonra da saçımı lavantayla duruluyorum.Sizce bu kadarı fazla mı?

Selam arkadaşlar.Uzun zamandır saç bakım kürleri yapıyorum ve gittikçe artırıyorum bunları.Şimdi şöyle bi plan yaptım ama ağır mı gelir emin olamadım :(

P.tesi - Çarş. - Cuma : Sinameki kürü
Cumartesi : Barcelino
Salı : Sığır iliği.

Şampuanımda sarımsak ve çamterebentin var.Her banyodan sonra da saçımı lavantayla duruluyorum.Sizce bu kadarı fazla mı?

Hem de nasıl :) Sinamekiyi tek güne indirip bir hafta sığır iliği bir hafta barcelona yağı yapsan yeter bence.

Ben aşırı bakımın saçı yorup ters tepki yaratabileceğini düşünenlerdenim. Dimyat'a pirince giderken eldeki bulgurdan olmak da var.

Anladım..peki bi soru daha..3 gün sinameki yapsam 1 gün de barcelino,sinameki bitince o 2 haftalık arada sığır iliği yapsam??

Anladım..peki bi soru daha..3 gün sinameki yapsam 1 gün de barcelino,sinameki bitince o 2 haftalık arada sığır iliği yapsam??

canım bence her hafta sinameki yap ve iki haftada bir ya barcelino ya sığır iliği bakımı yap. hepsi bir arada aşırı yorar saçı. benim saç derim hasar gördü bende yüklenmiştim biraz.

canım bence her hafta sinameki yap ve iki haftada bir ya barcelino ya sığır iliği bakımı yap. hepsi bir arada aşırı yorar saçı. benim saç derim hasar gördü bende yüklenmiştim biraz.
Hadi yaaa ne oldu peki? :s
Bence P.Tesi sinemaki perŞembe BarceLeno C.Teside sığır iLiği yaP derimm

Hafta içi çalışıyorum canım.Perşembe Barcelino yaparsam Cuma sabahı yıkamam gerekicek,çooook erken kalkmam lazım ve saçımı yıkayıp dışarı çıktığım an kaparım şifayı :( Okula öyle Barcelinolu gitsem ne olur ki hehe :D

Back