Kızlar kulübe yeni üye oldum. Sırf bunu paylaşmak erkek arkadaşımı tanımayan birilerinden objektif bir görüş alabilmek için. Çok eski olmayan ama çok da yeni sayılmayacak bir ilişkim var. 1,5 senelik. Ailesiyle arkadaşlarıyla aram çok iyi bu hızlı ilerleme yüzünden kendime çok kızdım. Çünkü sinirlendiğimde aklıma en son aşamada onlar geliyor vazgeçiyorum. Asıl konuya dönersek gayet güven üzerine kurulu bi ilişkim vardı. Ben hiç kıskanmaz genelde kıskanılan taraf olurdum. Bir kaç ay önce beraberken tesadüfen emrenin telefonu elimdeyken whatsappında bi kızdan mesaj geldi. kayıtlı olmayan bi numaraydı. kim bu diye sordum. tanımıyorum dedi ve daha sonradan ingilizce kursunda (kursun whatsap grubunda emre hocam bugün ders var mı yazmış kız da emreye özelden bu hoca niye cevap vermiyor ya yazmış bi de ağlayarak gülen smiley yapmış) sürekli takıldığı arkadaşının arkadaşı olduğu öğrendim yani aynı sınıftalar ve beraber zaman geçiriyorlar zaten 8-9 kişilik sınıf. bi anda bi gerilme yaşadı konuyu kapattım uzatmadım. sonraki akşam kursta emrenin kızın yanına oturduğunu öğrendim biraz gerildim. en uçta o vardı başka kızların arasına mı otursaydım dedi. tamam dedim. bi yandan da kzıı araştırıyorum sürekli telefonuna bakıyorum. o akşam kızın doğum günüymüş kız mumları üflerken emrenin umarım dileği gerçekleşir ve evlenir demiş. hayır sen kimsin daha yeni tanıştığın insan için dilek diliyorsun. emre de beni aradı iyi bi şeymiş gibi anlattı. ben hepten gerildim kızın twitterında bugün emreyi gördüm diye bir tweet gördüm kursun olmadığı bir gündü. sonradan kız hesabı gizliye aldı göremiyorum tweetleri. o ara biz o kadar gerildik ki daha önce beni kırmaktan korkan çocuk kızın adı her geçtiğinde küplere binip bütün moralimi altüst ediyordu bi gün telefonda konuştuk ben telefonu kapatır kapatmaz kendimi tutamayıp ağladım. sinirlenmesine bi anlam veremiyordum bana göre gerilmesi suçluluk duygusu gibi geliyordu. o zamandan beri etrafındaki kızlar beni rahatsız etmeye başladı ve emre de değişti. mesela ona direkt sordum bu mesaj telefon benim elimdeyken gelmeseydi söyler miydinn dedim tabiki evet dedi dığru cevap tabiki hayır olmalıydı biliyordum burdan da gözümden düştü. sınıfta bir kız var sürekli bizi beğendiğini söylüyor çift olarak (üniversite son sınıftayız) ama kızın emreyle muhabbeti daha iyi emre de kızı sevdiğini sürekli dile getiriyor. kız emreye finallarden sonra beni şu dersin bütüne çalıştırır mısın demiş emre de tamam demiş ama emre bunu bana gelip o an söylemedi kızla yolda karşılaştık o an ona doğru giderken söyledi, sanki bi yakalnma pot kırma korkusuyla söylenmiş gibi oldu. eskiden bana her şeyini anlatırdı şimdi benim en küçük detaylara kadar sormam gerekiyor ki anlatsın. çok moralim bozuluyor bitsin istiyorum bitiremiyorum. yoruldum artık ama seviyorum. güvenim kırıldı. bu arada emre kıskanıyor erkek arkadaşlarım mesaj atıyor sık sık diye ben aylar önce whatsapı hiç bi şey söylemeden sildim beklentim sen sildiysen ben de sileyim demeseydi öyle olmadı ben de dile getirmedim. maşallah telefonunda her türlü sohbet uygulaması var. şu an tatil sebebiyle farklı şehirdeyim sorup kendimi küçültmek istemiyorum ama meraktan ölüyorum. siz bir yorum yaparsanız bu duruma çok sevinirim. teşekkürler şimdiden.