sizce 4+1 mi yoksa 4 mü???

yan taraftaki her iki cam içinde fon yaptır yani toplam 4 tane
kruvaze perdenin olduğu cam da ise karşı duvara 1 tane yaptır sadece
yani 4+1 çünkü kruvaze perdeyle diğer düz perde olan duvar kesiştiği için oraya 1 tane yetiyor
en mantıklısı 4+1 bence

bende öyle düşündüm ama kurvaze perdede fonun hoş durmayacağını söylediler yani 4 yetermiş!

kruvaze perdeye fon olmaz cnm çirkin duru birisnde vrdu burda cidden hoş durmuyor heybe gbi kat kat oluyor ayrıca neden bir taraf kruvaze diğer yerler düz acayip durmuş. birde salonunuz bayağı renksiz fon olarak turkuz zeminli içinde kahverengi desenler olan bir fon çk açar salonu bambaşka gösterir bnce :)

düz olan perdelerimi önceden diktirmiştim yeni ev alınca eksik kaldı perdem, birde o kurvaze perde olan penceremin müthiş bir deniz manzarası var onu kapatmak istemedim, bende renk olsun die yaptırıyorum fonları , bi gül kurusu var ,birde mor lila karışımı bişe var beğendiklerim arasında,ben daha çok böyle pudra renkelri seviyorum ama bilemiyorumda ,üfff sonradan değişiklik yapmak çok zor

bence masanın arkasındakine ve kruvazenin yanındaki pencereya yaptır yani 4 tane ama sana tavsiyem öyle pilesi geniş geniş ve çok pileli değilde ince bi fon yaptırman..yani şü tarz değilde

daha dar bi fon şunun gibi mesela...
o english homedaki göserdiğin çok geniş mesela boüar bence evini .. renkmolarak da halını değiştirmeyeceksen eğer onda da rekler var galiba tam belli değil ama pembe yada gül kurusu gibi duruyo ona da uygun bir renk hoş olabilir..hem renk de katar salona ...aynı fonlardan yastık da diktirebilirsin koltularına mesela teklilere dar dikdörtgen yastıklar olabilir diğer koltuklara da kare yastıklar hoş olur bütünlük sağlar...
kruvazene fon yaptırırsan bak söyle duruyo ben pek beğenmiyorum kat kat...

Son düzenleme:
şimdi baktım da japon perde fonlar da hoş duruyo aslında hatta kruvazede bile hoş olmuş...

çok teşekkür ederim , evet bende koltuklara yastık düşündüm ama aynı kumaş değil içinde o renk olan çok güzel yastıklar var english home da, ilk başta sadece 2 tane yaptırmayı düşüdüm, uzun duvar var ya bi başına bide sonuna , öyle olurmu acaba??? ama geniş olacak iki olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…