- 8 Ocak 2015
- 6.058
- 19.032
- 448
- Konu Sahibi Esmermeleq
3.de kız olursa 4.cüyü yapcakmısınız? Ablamın 3 cocugu var ancak cok zor aralarında yas farkı olmasına rağmen baya bitkin su ara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bİim dışarı aktivitemiz yok hep evdeyiz çnkü parka gttiğimzde kesin birine bşe oluyor bilmiyorum szinkiler daha da küçükmüşBenimkiler daha küçük, henüz 3. Yü kucağıma almadım.
Ama şöyle anlatayım,
1 ve 3 yaşında iki oğlum var.
5 aylık da hamileyim.
Çocuklarım çok hareketli, eşim çok yardımcı.
Ev için haftada iki gün yardımcı geliyor.
Ama şu an yatağa uzandım ve kasılmalarımın biraz azalması için dua ediyorum...
Ki öyle nazlı biri degilimdir :)
çocukların tam oyun zamanı. 4 ay sonra da böyle olacak durum.
Siz orada bekleyin ben kardeşinizi emzireyim diyemeyeceğim. Yada çocuğu uyutup geleyim olmayacak. Her şeyden önce çocukların güvenliği ve birbirine zarar vermemesi için bu olmaz:
Öte yandan yaz-kış yağmur kar bizimkiler her gün dışarı çıkar. Ben çocuk gelişimi için önemli olduğunu düşünüyorum.
2 çocukla oluyordu ama 3? Tek başıma mümkün değil.
Çocuklarla günlük yaptıgım aktiviteler, haftalık yaptıgım geziler var. Yaz olduğu için şimdi genelde orman keşfi, böcek inceleme falan yapıyoruz 3 yaş olanla. 1 yaşta bizimle takılıyor.
3 olduğunda hangi birine nasıl faydalı olacagım?
Ben tek başıma yetmeye çalışırsam kendimi yıpratacagıma ve çocuklarımla hayal ettiğim şeyleri yapamayacağıma karar verdim...
Herkesin şartları farklı. 3. Çocuk sürpriz oldu. Planlı olsaydı 5 ve 7 yaşlarını beklerdim:
tuvalet egitimi ben 2 yas civari verdim ikisinede. Onun zarari yokki. Bezliyosun bitiyo:) ama yuruyunce birlikte takilabilirsiniz.. park olsun .. gezme olsun oyun olsun. Buyuk abi bile oynatir en kucugu. Benim kiz 10 aylik ve yurusun diye gozune bakiyorum suan. Buyuk abi en kucugu koruyo kucuk abi kiskaniyo hala.. senin arti yonun aralari az olacak 2 ve 3 numaranin. Kiskanma daha az oluyoYok ben tuvalet egitimi bitince rahat ederim diye düşünüyorum :)) yani o zaman da büyük 1. Sınıfla başlayacak falan... sanırım şu saatten itibaren herhangi bir şekilde rahat edemem :))
3.de kız olursa 4.cüyü yapcakmısınız? Ablamın 3 cocugu var ancak cok zor aralarında yas farkı olmasına rağmen baya bitkin su ara.
Meral hanım annem genç değil 60 yaşında. Eşim çok istiyor lütfen konumu bir daha gözden geçirin
Çok mu kötü bi fikirbilemiyorumBen 2.çocuğa cesaret edemiyorum.
3.çocuk fikri beynime şimşek gibi saplandı.
Cocuklarla ilgilenme okulu ödevleri gezmesi falan bunlara bakmak lazım.ablamlar 2 cocukken ayrılıp eykinlik yapıyorlardı her aksam.şimdi 3 cocuk da hersey karıstı mesela.Benim ablamında 3 çocugu var fakat çok zorlanmıyor brazda ona bakarak olurmu acaba diyorum
Bİim dışarı aktivitemiz yok hep evdeyiz çnkü parka gttiğimzde kesin birine bşe oluyor bilmiyorum szinkiler daha da küçükmüş
Çok mu kötü bi fikirbilemiyorum
Annem doğum anında yanı hastanedeki 2 günlük zaman diliminde yanımda olmalı.psikolojkmen 2 haftadır bunu dşünüyorum.benim annemden başka kimsem yok.sezeryan doğumlunun üzerini yakını siliyor giydiriyor.anlatabiliyormuyum bu anımda yanımda olmazsa ben dogum yapamam..Evet sonradan fark ettim eşiniz istiyormuş, onu başkası yazmış, ama anneniz konusunda kendiniz yazmışsınız annem bizimleyken bir çocuk daha yapmak istiyorum diye, bu anneye güvenmek olmuyor mu? Ben mi yanlış anlamıyorum , birde erkek olsun diye yapacaksanız bilmiyorum yine kız olabilir, karar sizin
tuvalet egitimi ben 2 yas civari verdim ikisinede. Onun zarari yokki. Bezliyosun bitiyo:) ama yuruyunce birlikte takilabilirsiniz.. park olsun .. gezme olsun oyun olsun. Buyuk abi bile oynatir en kucugu. Benim kiz 10 aylik ve yurusun diye gozune bakiyorum suan. Buyuk abi en kucugu koruyo kucuk abi kiskaniyo hala.. senin arti yonun aralari az olacak 2 ve 3 numaranin. Kiskanma daha az oluyo
Çocuklar birleşip yapıyolar herşeyi ablama bişi kalmıyoCocuklarla ilgilenme okulu ödevleri gezmesi falan bunlara bakmak lazım.ablamlar 2 cocukken ayrılıp eykinlik yapıyorlardı her aksam.şimdi 3 cocuk da hersey karıstı mesela.
Buna katılmıyorum.cocuklar kendi aralarında dogruyu yanlısı bilmiyor ki hangi davranısı birbirlerine öğretsinler.amac orda birseyler öğretmek sadece vakit geçirmek değil ki.yoksa bırakın evde cocuklar takılsın bu cok yormaz insanıÇocuklar birleşip yapıyolar herşeyi ablama bişi kalmıyo
Evet çevreye söylemesi kolay geliyor. 2 oğlu olan bir arkadaşıma ben bile bide kız doğur diye takılıyorum ay yok o da oğlan olur 3 çocuğa bakamam diyor hayirlisiEşim aşırı istiyor.çevre baskısı ailede torun hep kız 6 tane
Çocuklar hep masum hep melek
Fikir kötü değil de devir kötü.
Ekonomik şartlar,eğitim,sosyal hayat vs...
Yani saldım çayıra mevlam kayıra büyütmek eminim en son isteyeceğiniz şeydir.
Simdi siz ne alirsaniz giyiyor siz ne verirseniz yiyor yaşındalar .
3-5 sene sonra markalı ayakkabilar,son teknoloji cep telefonları, tasarım kıyafetler isteyebilirler,özel okula gitmek,tenis dersi almak,arkadaşında bulunan o muhteşem patenlerden satın almak isteyebilirler.
Eger hepsine gücünüz yetecekse,kendinizi üzgün çocuklarınızı mağdur bırakmayacaksanız neden olmasın