- 11 Ekim 2016
- 1.174
- 716
- 123
- 33
- Konu Sahibi aralikkizi
-
Yk canım kordon değil nub olduğu kesin .ama çok dik olmadığı için doktor kız dedi ben doktora erkek dedim:) 45 ° acıyla dik olunca erkek deriz dedi bende peki dedim.acı tahmini yaptım ben 40larda bakalım ne çıkacakErkek diycem hepinizinkide erkekmi ki kac haftalık canım sağ taraftakı kordonda değil bence, dr yorum yapmadımı?
Bencede erkekYk canım kordon değil nub olduğu kesin .ama çok dik olmadığı için doktor kız dedi ben doktora erkek dedim:) 45 ° acıyla dik olunca erkek deriz dedi bende peki dedim.acı tahmini yaptım ben 40larda bakalım ne çıkacak
Şimdi merak etdim, ben daha buyuk sandım bebeği keşke haftasınıda yazsaydın.Yk canım kordon değil nub olduğu kesin .ama çok dik olmadığı için doktor kız dedi ben doktora erkek dedim:) 45 ° acıyla dik olunca erkek deriz dedi bende peki dedim.acı tahmini yaptım ben 40larda bakalım ne çıkacak
12 haftalık canım bu ultrason da pazartesi 14 hafta tekrar gideceğim bakalım .bebikim ne alemde bende merak ediyorum gerçekten asla cinsiyet ayrımı yaptığım için değil haklı cıkacakmıyım bakacagız.bak açıyı çizdim bu açı 40° de :)Şimdi merak etdim, ben daha buyuk sandım bebeği keşke haftasınıda yazsaydın.
İnsan merak ediyor tabi. Ablam bana soylüyor nasıl dayanıyorsun diye ama benimde içim içimi yıyor 30 haftada konyrolde öğrenirım inşallah, ama benim merak etdiğim niye bu kadar sık giriyorsun untrasona cinsiyeti içinmi peki ne kadar ödüyorsun? Burda sadıce hamilelikde 4 kes untrasona girilir bi sorun yoksa.12 haftalık canım bu ultrason da pazartesi 14 hafta tekrar gideceğim bakalım .bebikim ne alemde bende merak ediyorum gerçekten asla cinsiyet ayrımı yaptığım için değil haklı cıkacakmıyım bakacagız.bak açıyı çizdim bu açı 40° de :)
Yok canım cinsiyet işin eğlencesi.ben 2 kere düşük yaptım ben fark edemddm kanama olmadı ama bebeklerimin kalpleri durmuştu şimdi 2 3 haftada ultrasona girme isteği doğuyor bende korkuyorum merak ediyorum o masaya nasıl uzanıyorum kalp atısını görenne kadar neler çekiyorım anlatamam .arada özele gidiyrm bazende devlete doktorlar farklı olunca çakmıyorlar sorun olmuyor:)İnsan merak ediyor tabi. Ablam bana soylüyor nasıl dayanıyorsun diye ama benimde içim içimi yıyor 30 haftada konyrolde öğrenirım inşallah, ama benim merak etdiğim niye bu kadar sık giriyorsun untrasona cinsiyeti içinmi peki ne kadar ödüyorsun? Burda sadıce hamilelikde 4 kes untrasona girilir bi sorun yoksa.
Canim yınede cok gitme ne yaşadığnı anlıyorum ama kalp atışni dinletmek cok zararlı diye biliyorumYok canım cinsiyet işin eğlencesi.ben 2 kere düşük yaptım ben fark edemddm kanama olmadı ama bebeklerimin kalpleri durmuştu şimdi 2 3 haftada ultrasona girme isteği doğuyor bende korkuyorum merak ediyorum o masaya nasıl uzanıyorum kalp atısını görenne kadar neler çekiyorım anlatamam .arada özele gidiyrm bazende devlete doktorlar farklı olunca çakmıyorlar sorun olmuyor:)
Yok canım bir kere dinledim kalp atısını sadece görüntüdeki kalp hareketin e bakıyorum zaten bebekte durmuyor yerinde bende sağlıklı olduğunu anlıyorum çok şükürCanim yınede cok gitme ne yaşadığnı anlıyorum ama kalp atışni dinletmek cok zararlı diye biliyorum
Cok şükür canım konuşduğnu yuruduğnu evlendiğni evlet sahıbı olduğnu gorursun inşallah.Yok canım bir kere dinledim kalp atısını sadece görüntüdeki kalp hareketin e bakıyorum zaten bebekte durmuyor yerinde bende sağlıklı olduğunu anlıyorum çok şükür
Amin canım insaalllh hepimiz görelim o güzel günleriCok şükür canım konuşduğnu yuruduğnu evlendiğni evlet sahıbı olduğnu gorursun inşallah.
Nub dik duruyor dimi dr yorum yapdımı erkekmi?Eki Görüntüle 2137960 Kızlarrrrrrr bende yorum alayım
Kız mı sizce yoksa erkek mi???11. Haftalık görüntü bu
kız gibi..ama ben bu işleri bilmem sadece kendi tecrübeme göre baktım canım:) Allah hayırlısını nasip etsin..
Erkek bence
Bana yazdığın için cok sağol ven demişdim erkek diye, sağlıkla kucağna alırsın inşallah oğlunu.Milana firuze yaz demistin canim. Gittigim ilk kontrolde bagdas kurdu gostermedi. 14 +5ti doktor cok ugrasti ama acmadi. Dun 17+1de gittik. Yine bağdaş kurmuştu. Ama birazcik acti doktor yuksek ihtimal erkek dedi
Ne demekk. Erkek denilince cok yanilma olmuyomus. %100 diyemedi ama buyuk ihtimal erkek dedi. Hayirlisiyla oglum olucak. Amin insallah :)Bana yazdığın için cok sağol ven demişdim erkek diye, sağlıkla kucağna alırsın inşallah oğlunu.
.....Burdada 11-12 haftalıktı çok merak ediyorum cinsiyetini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?