Doğuma Hazırlık Siz söyleyin Kız mı yoksa Erkek mi?-Net görüntü-

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Erkek diycem hepinizinkide erkekmi ki kac haftalık canım sağ taraftakı kordonda değil bence, dr yorum yapmadımı?
Yk canım kordon değil nub olduğu kesin .ama çok dik olmadığı için doktor kız dedi ben doktora erkek dedim:) 45 ° acıyla dik olunca erkek deriz dedi bende peki dedim.acı tahmini yaptım ben 40larda bakalım ne çıkacak

Bencede erkek

Şimdi merak etdim, ben daha buyuk sandım bebeği keşke haftasınıda yazsaydın.

Şimdi merak etdim, ben daha buyuk sandım bebeği keşke haftasınıda yazsaydın.
12 haftalık canım bu ultrason da pazartesi 14 hafta tekrar gideceğim bakalım .bebikim ne alemde bende merak ediyorum gerçekten asla cinsiyet ayrımı yaptığım için değil haklı cıkacakmıyım bakacagız.bak açıyı çizdim bu açı 40° de :)

Eklentiler

• IMG_20180414_155012.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 113
İnsan merak ediyor tabi. Ablam bana soylüyor nasıl dayanıyorsun diye ama benimde içim içimi yıyor 30 haftada konyrolde öğrenirım inşallah, ama benim merak etdiğim niye bu kadar sık giriyorsun untrasona cinsiyeti içinmi peki ne kadar ödüyorsun? Burda sadıce hamilelikde 4 kes untrasona girilir bi sorun yoksa.

Yok canım cinsiyet işin eğlencesi.ben 2 kere düşük yaptım ben fark edemddm kanama olmadı ama bebeklerimin kalpleri durmuştu şimdi 2 3 haftada ultrasona girme isteği doğuyor bende korkuyorum merak ediyorum o masaya nasıl uzanıyorum kalp atısını görenne kadar neler çekiyorım anlatamam .arada özele gidiyrm bazende devlete doktorlar farklı olunca çakmıyorlar sorun olmuyor:)

Canim yınede cok gitme ne yaşadığnı anlıyorum ama kalp atışni dinletmek cok zararlı diye biliyorum

Canim yınede cok gitme ne yaşadığnı anlıyorum ama kalp atışni dinletmek cok zararlı diye biliyorum
Yok canım bir kere dinledim kalp atısını sadece görüntüdeki kalp hareketin e bakıyorum zaten bebekte durmuyor yerinde bende sağlıklı olduğunu anlıyorum çok şükür

Yok canım bir kere dinledim kalp atısını sadece görüntüdeki kalp hareketin e bakıyorum zaten bebekte durmuyor yerinde bende sağlıklı olduğunu anlıyorum çok şükür
Cok şükür canım konuşduğnu yuruduğnu evlendiğni evlet sahıbı olduğnu gorursun inşallah.

Kızlar merhaba ben bu nün isind3n çok anlamıyorum 10+3 doktor erkeğe benziyor dedi sizce ne yorum yaparmisiniz banada :)

Eklentiler

• IMG-20180418-WA0012.jpeg
    26,4 KB · Görüntüleme: 131
Bana da yorum yaparmısınz

Eklentiler

• DE7AA148-448C-49B5-9ACD-5C12DEDD4A5F.jpeg
    47,4 KB · Görüntüleme: 116
  • B4E21092-DC47-43EC-BFEF-2377B5F3077E.jpeg
    66,2 KB · Görüntüleme: 103
Milana firuze yaz demistin canim. Gittigim ilk kontrolde bagdas kurdu gostermedi. 14 +5ti doktor cok ugrasti ama acmadi. Dun 17+1de gittik. Yine bağdaş kurmuştu. Ama birazcik acti doktor yuksek ihtimal erkek dedi
Bana yazdığın için cok sağol ven demişdim erkek diye, sağlıkla kucağna alırsın inşallah oğlunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…