- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
- Konu Sahibi aralikkizi
Benziyor evet erkeğe hem önemli olan dr ne dediği 1-2 haftaya tam beli olur, biraz daha sız dişini öyle başlarsın cicilerni almaya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benziyor evet erkeğe hem önemli olan dr ne dediği 1-2 haftaya tam beli olur, biraz daha sız dişini öyle başlarsın cicilerni almaya.
12de çok emin kız demişti radyolog doktorum ozaman yorum yapmamıştı küçük diye kendimi kıza alıştırdım bu seferde böyle diyince ben şok cumartesi özele gidip öğreneceğim inşallah canım senide görmüştüm bi kızın vardı galiba öyle hatırlıyorumBenziyor evet erkeğe hem önemli olan dr ne dediği 1-2 haftaya tam beli olur, biraz daha sız dişini öyle başlarsın cicilerni almaya.
Ay şimdi bende bi merak etdım. Öğrenir öğrenmez yazarmısın? Doğru hatırıyorsun bi kizim var 11 aylik daha, şimdi banada 12+4 de kiz demişdi ondan sonra 1 kere 18 de untrason cekdi bakmadı cinsiyetine yoğun iş günüydü, bende kendimi kiza alışdırdım, şimdi ya benımkıde erkek se? Bi dahakı untrasonum 30 haftadan sonra şimdi bi acaba dedim.12de çok emin kız demişti radyolog doktorum ozaman yorum yapmamıştı küçük diye kendimi kıza alıştırdım bu seferde böyle diyince ben şok cumartesi özele gidip öğreneceğim inşallah canım senide görmüştüm bi kızın vardı galiba öyle hatırlıyorum
Benimkide daha 2gün önce 1 yaşına girdi plansız oldu bu bebek bize:) bide çok emindi kadın kız bu dedi oyüzden bende alıştırmıştım öğrenince yazarım hemen 12haftalık ultrason resmin var sa bakayımAy şimdi bende bi merak etdım. Öğrenir öğrenmez yazarmısın? Doğru hatırıyorsun bi kizim var 11 aylik daha, şimdi banada 12+4 de kiz demişdi ondan sonra 1 kere 18 de untrason cekdi bakmadı cinsiyetine yoğun iş günüydü, bende kendimi kiza alışdırdım, şimdi ya benımkıde erkek se? Bi dahakı untrasonum 30 haftadan sonra şimdi bi acaba dedim.
Aynı benım gibi bende daha 2 bebeği düşünmüyordum, ama her işde bi hayır var, fotosu var ama göbekden yukarısı gorunuyor. Senin ilk cucuğun kızmı? erkekmi?Benimkide daha 2gün önce 1 yaşına girdi plansız oldu bu bebek bize:) bide çok emindi kadın kız bu dedi oyüzden bende alıştırmıştım öğrenince yazarım hemen 12haftalık ultrason resmin var sa bakayım
Prensesim var canım :))Aynı benım gibi bende daha 2 bebeği düşünmüyordum, ama her işde bi hayır var, fotosu var ama göbekden yukarısı gorunuyor. Senin ilk cucuğun kızmı? erkekmi?
Erkekmiş benim bebiş canımAynı benım gibi bende daha 2 bebeği düşünmüyordum, ama her işde bi hayır var, fotosu var ama göbekden yukarısı gorunuyor. Senin ilk cucuğun kızmı? erkekmi?
Ay canım tebrikler 1 prensesin vardı bide prens geliyor cok sevindim, benimde tahminim tutu.Erkekmiş benim bebiş canım
EVET canım cok sukur darısı sana olsun inşallah haber ver banada:)Ay canım tebrikler 1 prensesin vardı bide prens geliyor cok sevindim, benimde tahminim tutu.
Ama bu cok beli dr yorum kapmadımı? Pipisi öylece duruyor oda. Tabi ben bilmem nede olsa dr değilim.Arkadaslar lutfen yorumlayin ya sizce ne cinsiyeti 12+5 haftalik burada
Tamam canım artik prensinin cicilerni alırsın yavaş yavaş.EVET canım cok sukur darısı sana olsun inşallah haber ver banada:)
Canım erkeğe benziyor ama net bişey söyleyemem bi cikinti var dedi :) teşekkür ederiiimAma bu cok beli dr yorum kapmadımı? Pipisi öylece duruyor oda. Tabi ben bilmem nede olsa dr değilim.
Netleşince yazarsan cok sevinirim.Canım erkeğe benziyor ama net bişey söyleyemem bi cikinti var dedi :) teşekkür ederiiim
Tabi ki canım sagolasinNetleşince yazarsan cok sevinirim.
Evet annem yeleklere başladı bile mavişli sarılı:)) bende organik ürünlere bakıyorum erkekte fazla seçenek olmuyor ama güzel şeyler var.Ama bu cok beli dr yorum kapmadımı? Pipisi öylece duruyor oda. Tabi ben bilmem nede olsa dr değilim.
Gülücüklerle güzel günlerde giysin inşallah canım ilk bebeğinmi?Evet annem yeleklere başladı bile mavişli sarılı:)) bende organik ürünlere bakıyorum erkekte fazla seçenek olmuyor ama güzel şeyler var.
Bir kızım vae:)Gülücüklerle güzel günlerde giysin inşallah canım ilk bebeğinmi?
Erkek diycem hepinizinkide erkekmi ki kac haftalık canım sağ taraftakı kordonda değil bence, dr yorum yapmadımı?Kızlar banada söyleyin kız mı erkek mi???