- 1 Ekim 2010
- 463
- 32
- 318
- Konu Sahibi aralikkizi
kendimden yola çıkarak erkeğe benziyor diycem ama Allah sağlıkla kucağınıza versin en önemlisi o..Benim minnoşuma da yorum yapar mısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendimden yola çıkarak erkeğe benziyor diycem ama Allah sağlıkla kucağınıza versin en önemlisi o..Benim minnoşuma da yorum yapar mısınız
kız gibi..ama ben bu işleri bilmem sadece kendi tecrübeme göre baktım canım:) Allah hayırlısını nasip etsin..Bizede bisey der misiniz?? Eki Görüntüle 2132314
Amin canim aminkız gibi..ama ben bu işleri bilmem sadece kendi tecrübeme göre baktım canım:) Allah hayırlısını nasip etsin..
Erkek benceBizede bisey der misiniz?? Eki Görüntüle 2132314
Tesekkur ederim yorum icin. 14. Haftamda ikili tarama icin verdigim kan tahlilinin sonuclari cikicak ve eger bebegim gosterirse ogrenicezzErkek bence
Ben bile daha net öğrenemedim, 13 de kıza benzıyor demişdi, 18 gıtığımde cok yoğundu ve bakmadı bı sonrakı untrasonum 30 haftada umarım o zaman kesınlesişTesekkur ederim yorum icin. 14. Haftamda ikili tarama icin verdigim kan tahlilinin sonuclari cikicak ve eger bebegim gosterirse ogrenicezz
Bazilari erkenden gosteriyo diye umudum var bizimkide gosterirse diye umutlaniyorummBen bile daha net öğrenemedim, 13 de kıza benzıyor demişdi, 18 gıtığımde cok yoğundu ve bakmadı bı sonrakı untrasonum 30 haftada umarım o zaman kesınlesiş
İnşallah gosderir oğrendiğinde yazarsan cok sevinirim. İlk bebeğinmi?Bazilari erkenden gosteriyo diye umudum var bizimkide gosterirse diye umutlaniyorumm
Evet ilk bebeğim. O kadar heycanliyim kii. Peki senin?İnşallah gosderir oğrendiğinde yazarsan cok sevinirim. İlk bebeğinmi?
Benim ikinci 1 kızım var 11 aylık o buyumeden hamıle kaldım.Evet ilk bebeğim. O kadar heycanliyim kii. Peki senin?
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Benim ikinci 1 kızım var 11 aylık o buyumeden hamıle kaldım.
Amin canım sende zaten o kokuyu bı kere içine cekdığınde onun için yapamıycağın hıc berşey olmadığnı anlıyorsun, yakında ne demek isdediğmi anlıycaksın.Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Buyumeden biraz zor olabilir 2. Cocuk umarim cook guzel bi hayatiniz olurr
tesekkur ederimAmin canım sende zaten o kokuyu bı kere içine cekdığınde onun için yapamıycağın hıc berşey olmadığnı anlıyorsun, yakında ne demek isdediğmi anlıycaksın.
Erkek sanki dımı?Bana yorum.yaparmisiniz
Belli deil kordon var dedi anlamadı yani oyuzden size sordumErkek sanki dımı?
Berki benim gördüğümde kordon, benim kendime hayrım yok 25 haftada daha cinsiyeti ne diye merakdayım.Belli deil kordon var dedi anlamadı yani oyuzden size sordum