Valla ufacık bebeğe gaz koklatip kazanılan ekmekten zaten Hayır gelmez ona. Siz mutlaka söyleyin. Bizim nine anlatır eskiden koyde ağlayan bebeklere haşhaş koklatilirmis bazisida uyanmazdi kader işte diye. Kaçıncı yüzyıla geldik hala aynı cehalet yaBilmiyorum inan çocuk gayet ciddi ciddi anlatıyordu dedi. En iyisi takip etmesi gizli kamera yerleştirsin, erkek arkadaşım söyleme diyor ama ekmeğini helal kazanmak önemli olan bende saklayarak ortak olmuş sayılırım.
Sevgili Kadınlar Kulubü kraliçeleri
Dün bir konu açtım biliyorsunuz bakıcı arıyoruz, ben sağdan soldan araştırırken bir teyze ile konuştum bu sitede oturmakta sürekli ilaç kullanıyor artık tanış olduk ona anlattım durumu, dikkat et gibi tavsiyelerde bulundu. Torunu otobüste iki bakıcıyı konuşurken duymuş birisi - benim baktığım bebek çok huysuz demiş
diğeri benimkide huysuz ama ben onun çaresini buldum demiş. Bebeğe gaz koklatıyormuş uyusun diye.
Çocuk bunu anneannesine anlatmış. Bakıcı sözde namazlı, abdestli bir kadın. Bebeğin anneside bu sitede oturuyor. Çoğu zaman görüyorum sabahları. Ve kadına söylemeyi düşünüyorum. Teyze gürültü yüzünden tartışmış konuşmuyormuş bebeğin annesi ile o yüzden gidip demedim diyor. Arkadaşımda diyor kadını ekmeğinden etme vebali senin boynuna. Küçücük bebek ya. Ya bu olay gerçekse ki torunu neden uydursun. Eeee biliyorum ve saklıyorum bunu saklamak bir vebal değil mi? Kadın dikkat etsin eve kamera yerleştirsin. Siz olsaydınız ne yapardınız? Bu arada lütfen bakıcılara dikkat edin. Ortalık manyak dolu.
Ay bu olayin basina igne batiriyor versiyonu dolasmiyormuydu ortaliktaYine bi teyze ve iki bakici, yine otobüs ve yine benzer konusma Neyse, gercekse eger durmayin söyleyin, kadini isinden edersin ne demek? Böyle bisey yapiyorsa ömür billah issiz kalsin... Siz bi uyarin, böyle böyle duydum deyin, en azindan bi izlemeye alsinlar...
Bizim bi komşu tesadüfen işten eve geliyo öğlen işle ilgili bi dosya almaya kapıdan duymuş ta sesleri çocuğa ne beddualar Allah belanı versin öl geber bizim komşu anahtarla içeri giriyo çaktırmadan bebe artık aglamaktan sesi çıkmaz olmuş kadını evire çevire bi dövdü var ya biz tabi sesleri duyunca çıktık dışarı elinden aldık ama o an işin aslını bilmiyoruz bilsem bide ben yolardım ulan zilli senden yemek bekleyen is bekleyen yok bebe zaten 7 aylık sabah uykusu öğle uykusu derken 3 saat falan uykuda, kadın 3 sene önce 600 lira veriyodu bu zilliye bak aklıma geldi delirdim gene
Ayrıca teyzenin yaptığıda çok saçma böyle durumlarda küslük olurmu yaaa düşmanımı sanki ben olsam bir dakika bile düşünmem bu olayı söylerim mesafeliysemde yine mesafemi koyarım
- Pes yaaa daha neler duyucaz yinede gerçek olmama ihtimaline karşı belki günahını alabilirsiniz bebeğin annesini uyarın kamera falan koysun bunu ıspatlasın elinde ıspat olursa polisede şikayet eder.bide gaz koklatılsa çocukta gaz kokusu falan olmazmı anne az çok anlamazmı gerçek olma ihtimaline karşı siz yinede anneyi biran önce uyarın
Arkadaşım durma 1sn bile çok büyük vebal hemen söyle lütfen süphe de olsa söyle çünkü gerçeklik ihtimali var lütfen bende anneyim senden ricam lütfen söyle iSevgili Kadınlar Kulubü kraliçeleri
Dün bir konu açtım biliyorsunuz bakıcı arıyoruz, ben sağdan soldan araştırırken bir teyze ile konuştum bu sitede oturmakta sürekli ilaç kullanıyor artık tanış olduk ona anlattım durumu, dikkat et gibi tavsiyelerde bulundu. Torunu otobüste iki bakıcıyı konuşurken duymuş birisi - benim baktığım bebek çok huysuz demiş
diğeri benimkide huysuz ama ben onun çaresini buldum demiş. Bebeğe gaz koklatıyormuş uyusun diye.
Çocuk bunu anneannesine anlatmış. Bakıcı sözde namazlı, abdestli bir kadın. Bebeğin anneside bu sitede oturuyor. Çoğu zaman görüyorum sabahları. Ve kadına söylemeyi düşünüyorum. Teyze gürültü yüzünden tartışmış konuşmuyormuş bebeğin annesi ile o yüzden gidip demedim diyor. Arkadaşımda diyor kadını ekmeğinden etme vebali senin boynuna. Küçücük bebek ya. Ya bu olay gerçekse ki torunu neden uydursun. Eeee biliyorum ve saklıyorum bunu saklamak bir vebal değil mi? Kadın dikkat etsin eve kamera yerleştirsin. Siz olsaydınız ne yapardınız? Bu arada lütfen bakıcılara dikkat edin. Ortalık manyak dolu.
hiiiihhhhhhhhhhhh ay inanmıyorum ya çocuğu keş yapıcak resmen , o aldığı para helalmi şimdi onun, ya çocuğun sağlığı nın vebali ,Sevgili Kadınlar Kulubü kraliçeleri