Siz olsaydınız?

Valla ufacık bebeğe gaz koklatip kazanılan ekmekten zaten Hayır gelmez ona. Siz mutlaka söyleyin. Bizim nine anlatır eskiden koyde ağlayan bebeklere haşhaş koklatilirmis bazisida uyanmazdi kader işte diye. Kaçıncı yüzyıla geldik hala aynı cehalet ya

Ya dozu fazla gelir de bebecik ölürse. Vebali çok büyük bunun. Emanete hıyanet bu resmen. Ağzı dili olmayan bebeciğe yapılır mı? Yani konu kadının ekmeğiyle oynamak değil.mümkünse başkalarının çocuklarına da bakmasın. Zehirlemesin.

Ya allahım gözlerim doldu,siz nasıl durabildinz böyle söylemeden.ben hiç durmaz koşa koşa gider söylerdim.ister doğru ister yanlış olsun duyduğu.allahım yarabbim,nasıl insanlar var bu dünyada,sen yavrularımızı koru

kesinlikle anneyi bilgilendirirdim bıngıldağa iğne batıranlar dövenler sövenler korkutanlar...bende aldım 2 seneücretsiz iznimi oturuyorum oglumla zaten 2 sene sonunda şark bitecek annem bakar bi süre sonrada kreş, arkadaşlar bana da dedi ne olacak olmadı kamera yerleştirirsin kamera engel mi velev ki kamera koydum görüntülerde gördüm çocuğuma hakaret ediliyor çocuğum dövülüyor andolsun o bakıcıyı gebertirim zerre pişmanlık duymam vatan sağolsun der geçerim başımı belaya sokamam yani çocuğa mümkünse anne olmadı anneanne babanne bakar ben şahsen kimseye güvenmem tersimde pis olduğu için bakıcıyı hiç düşünmedim

Bizim bi komşu tesadüfen işten eve geliyo öğlen işle ilgili bi dosya almaya kapıdan duymuş ta sesleri çocuğa ne beddualar Allah belanı versin öl geber bizim komşu anahtarla içeri giriyo çaktırmadan bebe artık aglamaktan sesi çıkmaz olmuş kadını evire çevire bi dövdü var ya biz tabi sesleri duyunca çıktık dışarı elinden aldık ama o an işin aslını bilmiyoruz bilsem bide ben yolardım ulan zilli senden yemek bekleyen is bekleyen yok bebe zaten 7 aylık sabah uykusu öğle uykusu derken 3 saat falan uykuda, kadın 3 sene önce 600 lira veriyodu bu zilliye bak aklıma geldi delirdim gene

1. Pes yaaa daha neler duyucaz yinede gerçek olmama ihtimaline karşı belki günahını alabilirsiniz bebeğin annesini uyarın kamera falan koysun bunu ıspatlasın elinde ıspat olursa polisede şikayet eder.bide gaz koklatılsa çocukta gaz kokusu falan olmazmı anne az çok anlamazmı gerçek olma ihtimaline karşı siz yinede anneyi biran önce uyarın

iğne olayını hiç duymadım duymadığım için de yorum yapamam ve öyle bir şeyin ortalıkta dolaşması bu ve buna benzer olayların olmayacağı anlamına gelmez.
Ben bana anlatılan olayı anlatıyorum sadece, olayı duyan teyze değil. Benden ilaç almaya gelen kişi teyze bana anlatan yani. Ona anlatanda torunu. Sitede genelde bakıcılar bakıcılarla konuşur, sakinleri ile değil, sakinleri biraaz havalarda çünkü. Zaten bunu anlatması için güvenmesi ve samimiyet kurması lazım. Tanımadığı birine anlatamaz. Anlattığı kişide o sitede bakıcı çünkü sitenin içinde inmiş arka bloklara yürümüş. Bu bahsettiğim bakıcının çoğu kez çocuğa çok fazla bağırdığına ve küfür ettiğinide duymuşlar ki bunuda yapamaz herkes haddini bilmeli ama konuşmadıkları için dememişler.
Ben zaten anlatmaya karar verdim bakalım gerçek mi değil mi görücez

işte canım bu kadında küfür ediyormuş babasına anasına falan, bağırıyormuş yemek yedirken pat küt kaşık tabak sesleri geliyor dedi mutfak ve salon bitişik onların, toton yemiyorsa bakmayacaksın o zaman bebek ne hakkın var bağırmaya küfür etmeye bunlar bile anlatmam için gerekçe bence.

Ayri
Ayrıca teyzenin yaptığıda çok saçma böyle durumlarda küslük olurmu yaaa düşmanımı sanki ben olsam bir dakika bile düşünmem bu olayı söylerim mesafeliysemde yine mesafemi koyarım

Arkadaşım durma 1sn bile çok büyük vebal hemen söyle lütfen süphe de olsa söyle çünkü gerçeklik ihtimali var lütfen bende anneyim senden ricam lütfen söyle i

ya nasil duruyorsunuz anlamadim. Ben olsam uyuyamam bile.Bu nasil vicdandir ?Cocugunuz yok galiba.Ayni seyler sizin cocugunuza oldugunu düsünün.Hemen gidin söyleyin, vebali benim boynuma.Tek tek anlatin annesine ve babasina. Benim gözlerim doldu burda. Eger söyleyemiyorsaniz, bebegin annesinin telini bulun, bana özelden gönderin. Ben Almanyadan bile ararim.Yazik bebege ya...;(

Niye bekliyorsunuz ,gidin yarın söyleyin hemen,yazık günah..

hiiiihhhhhhhhhhhh ay inanmıyorum ya çocuğu keş yapıcak resmen , o aldığı para helalmi şimdi onun, ya çocuğun sağlığı nın vebali ,
aman bacım bize sorma bile koooşşşş söylee
ben olsam 1 dk durmam
ayyy nolur söyleyin çocuğun annesine
o kadının ekmeğinin vebali olurmu hiç, edebiyle iş yapsaymış töbe töbe manyak bunlar yaaaa

Ne ekmeği ne vebali? Asil soylemeyerek vebal altinda kalirsin, ve zaten insan vicdanen rahat edemezki , allahin cezasi kadin ya zaman kaybetme bence o cocuk o bakicinin yaninda daha fazla kalmasin bide bu duyduğunuz şey kimbilir duymadiginiz daha neler yapiyodur

Ekmegini haketsin o zaman, adam gibi yapsin isini. Adam gibi yapmayacaksa da ekmeginden olsun tabi, bir bebegi zehirliyor.

Mutlka soylemelisiniz, kadinin bebegini zehirleyen biri var .

Bu gerçekse eğer ve o çocuğa birşey olursa; siz nasıl yaşayacaksınız?

Kesinlikle söylemelisiniz ki ben bunu yazana kadar eminim söylemişsinizdir.Küçücük bir çocuk ya.Kendi bisı yapabilse karşı çıkabilse o bile engel olurdu ki anneannesıne anlattığına göre de çok da hoşnut değil ha hoşnut olsa ne fayda..Gaz ya Ayıptır

Kadinin vebali boynuna da bebeğin vebali nerene tatlim ? Vicdan yoksunu haram para yiyen kadinin vebaline karsilik masum bir bebeğin vebali, hangi taraftasin ? Yerinde olsam duyduğum saniye Kosa Kosa gider annesine anlatirdim nasil yapmazsin bunu ya şoklar iiçindeyim birde senin yavrun var o çocuk senin cçocuğunda olabilirdi.. Pes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…