Sevgili Kadınlar Kulubü kraliçeleri
Dün bir konu açtım biliyorsunuz bakıcı arıyoruz, ben sağdan soldan araştırırken bir teyze ile konuştum bu sitede oturmakta sürekli ilaç kullanıyor artık tanış olduk ona anlattım durumu, dikkat et gibi tavsiyelerde bulundu. Torunu otobüste iki bakıcıyı konuşurken duymuş birisi - benim baktığım bebek çok huysuz demiş
diğeri benimkide huysuz ama ben onun çaresini buldum demiş. Bebeğe gaz koklatıyormuş uyusun diye.
Çocuk bunu anneannesine anlatmış. Bakıcı sözde namazlı, abdestli bir kadın. Bebeğin anneside bu sitede oturuyor. Çoğu zaman görüyorum sabahları. Ve kadına söylemeyi düşünüyorum. Teyze gürültü yüzünden tartışmış konuşmuyormuş bebeğin annesi ile o yüzden gidip demedim diyor. Arkadaşımda diyor kadını ekmeğinden etme vebali senin boynuna. Küçücük bebek ya. Ya bu olay gerçekse ki torunu neden uydursun. Eeee biliyorum ve saklıyorum bunu saklamak bir vebal değil mi? Kadın dikkat etsin eve kamera yerleştirsin. Siz olsaydınız ne yapardınız? Bu arada lütfen bakıcılara dikkat edin. Ortalık manyak dolu.
Hala duruyor musun arkadaşımilk iş duyar duymaz " bak ben böyle böyle bişe duydum dikkat et derdim. Hiç vakit kaybetme canım. kendi çocuğun olsa biri bilse ve saklasa napardın Allahım sen koru. Bu devirde abdest namaz malesef insanlığın göstergesi değil
Ay bide soruyo musunuz? Sadece annesine değil polise bile haber verseniz yeridir. Yazık günah ya hu!
Allahım böyle insanlardan meleklerimizi korusun!
Bende söylemeyi düşündüm ama erkek arkadaşım böyle deyince ben söyleyeceğim pazartesi günü. Teyze dedi ki sürekli bağırıyor sesini duyuyorum, daha 1 yaşına girmemiş bebeğin nesine bağırıyorsa
Bence bu durum gerçekse o kadını şikayet etmelisiniz ama kesin olarak şahit olmadığınız için olaya bunu da belirtmelisiniz. Çocuğa gaz koklatmak nedir ya.. Acaba şaka olarak mı söyledi o kadın gaz koklatıyorum diye ?
Torunu duymuş kadın sormuş ya bir şey olursa diye olmaz ben ayarlıyorum onu demiş dakika tutuyorum demiş. Ben bugün torununa sordum çok kafama takıldı çünkü müşterinin telefon numarasını alıyoruz ya buldum aradım abla hiç şaka gibi değildi dedi. Beni görmedi o çünkü ters koltukta sırt sırta oturuyorduk dedi. Bend zaten belirticem amera koyun takibe alın diyeceğim.
Ay inanmıyorumhemen söyleyin şaka olma ihtimali bile kötü niye böyle şakalar yapıyor sonuçta. Yani kulaginizla duymadiginizi ama böyle bi duyum aldiginizda belirtin tabi kontrol etsinler anlaşılır zaten yapiyosa olsun ekmeginden aç kalsın şerefsiz
Ahanda şimdi gidip kapısını çalman lazım.bu nasıl iş ya yazıklar olsun.ı gazı bakıcıya koklatmak lazım