- Konu Sahibi gulbeyaz_31
meraba arkadaşlar ben 5 ay önce sözlendim söz ve nişanı birarada yapmadık nişan ayrı olcak kısmetse yazada düğünümüz olcak size sormak istediğim bi sorum bi sorunum var aslında cevabımı az çok biliyorum ama yinede sizin fikirlerinizide almak istedim sözlüm ve ben farklı şehirlerdeyiz aramızda yaklaşık 5 saatlik bi yol ayrımı var geçen hafta ordaydık annemle biraz orda kaldık ve nişan alışverişi falan yapıldı sonra kayınvalidem beni bi iş başvurusuna götürceğini söyledi annemden ses çıkmadı bende nasılsa şimdiden almazlar diyerek kabul ettim ve gittim ordaki fabrika müdürü beni beğendi aslında bende iş ortamını işi beğendim yapabileceğimide düşünüyorum ve şartlar iyi müdür hemen başlayabilirsin dedi fakat ben durumumu anlattım orda olamayacağımı söyledim eylülde düğünümün olacağınıda iş görüşmesinden çıktıktan sonra kayınvalidem kayınbabam ve anneme durumu anlattım o gün nişanlım çalışıyodu kayınvalidem hemen başla bu iş kaçmaz şartları çok iyi bizde kalmasanda anneannem ve babannemde kalırsın dedi nişanlımın anneannesi ve babannesinden bahsediyo bu durum beni biraz rahatsız etti ben nişanlımın işyerine gittim annemler eve gitti ve onlar evdeyken babamla konuşmuşlar babam önce hayır desede sonra tamam olabilir demiş ben çok şaşırdım babamdan bu hareketi beklemiodum ama yinede ben kayınvalideme bu işin olmayacağını soledim burdaki insanların dedikodusu orda benim evli olmadan tek kalmam beni biraz kastı bu durumlar sözlümde benden yana oldu annesine laf ettirmedi sağ olsun ama bugün tekrar aradı kayınvalidem bu işi kaçırma aklı selim bi karar ver dedi napacağımı bilmiyorum bi yanım başlamak istiyo ama bi yanım hayır diyo şimdiden yüz göz olmakta istemiyorum sözlümün ailesiylle kısmette varsa dahada güsel bi işte bulabilirim diyorum akıl verin lütfen buarada o fabrika mayısta başka yere taşıncak müdür bana en fazla nisanda gelde işe ordayken 0 dan başlama yoksa çok sorun olur dedi ve hazırda ben çok iyi personelim var diyorum şimdilik senden haber ve zaman bekliyorum dedi cevaplarınız için şimdiden teşekkürler a.s.