- 24 Aralık 2014
- 4.894
- 6.576
- Konu Sahibi zorunlualann
Hallederiz yavrum lovaba mı sorun sence hele bir evlenelim hepsi halledilir amma cok şeyaptın ya az relax
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizi sevdiğini düşündüğünüz biri için bu fedakarlık biraz fazla gibi. Ayrıca aşk sevgi denen gelip geçici duygulara kendinizi fazla kaptırmayın.Beni sevdiğine inanıyorum;( benim yaşadım çok ama çok küçük bi ildi iş imkanı hiç yoktu
Elinde viski üstünde raptisarmiri Nuri alco canlandıHallederiz yavrum lovaba mı sorun sence hele bir evlenelim hepsi halledilir amma cok şeyaptın ya az relax
Yawrum ona iyi niyetli demiyoruz aslında ama..Ben kendimin farkındayım, annem hep iyi niyetli yetiştirmiş kendi de öyle olduğu için o yüzden ben göremiyorum hiç bir şeyi seziyorum ama anlamıyorum , anladığımda da böyle sorarak sorunlarla boğuşarak anlıyorum
Aramiz iyi degil miydi ben oyle hatirliyorumNasildik ki rainy?
Bence odemesi zor parayi idare edemiyor sanirim ayrica adam beden eğitimi ogretmeniymisZorunlu az planlı programlı olsa o borcu elli kere kapatır da, tembel adamın çözümü nerde? Tembel,vasıfsız adam beslemek çok iyi birşeymiş gibi akıl veriyorsunuz bir de. Pes.
Keşke aklı olmayanın fikri de olmasa
Çok beğendiysen sen al adamı rainy ?Bence odemesi zor parayi idare edemiyor sanirim ayrica adam beden eğitimi ogretmeniymis
Hala her şey güzel olur diye süşünüyorsun zorunlu. Nasıl bu kadar safsın? Bak kasıma kadar cehenneme girmeden önceki son çıkış yolu var, ben çıkış yolunu kullan derim. Evlenince bana değer veriyor dediğin adamın ne halt olduğunu göreceksin ama geç olacakBiraz sabredelim bakalım inşallah daha güzel olur her şey
O zamanda görmeyecek. Ne zaman görecek biliyor musun icra kapıya dayanacak buz gibi evde totosu donacak pisirecek bir paket makarna bulamayacak çocuğuna bez alamayacak kocası hicbirseyi umursamayacak kaynanası madem oğlum böyleydi almasaydın kabul etmeseydin diyecek ancak o zaman ya da borçlardan hapse girince buraya konuda açamayacak işte o zaman akillanacak .Hala her şey güzel olur diye süşünüyorsun zorunlu. Nasıl bu kadar safsın? Bak kasıma kadar cehenneme girmeden önceki son çıkış yolu var, ben çıkış yolunu kullan derim. Evlenince bana değer veriyor dediğin adamın ne halt olduğunu göreceksin ama geç olacak
Daha iyisi olmayabilir diye bu çapsızla evlenmek zorunda mısın? Böyle bir evlilik yapacağına bekar kal, kendi paranı kendin çatır çatır yeAyrılınca bilmiyorum daha iyisi beni bulacak mı , ayrılsam yanlız yaşarım elbet ama cidden bilmiyorum neler olacak
bana akıl verin ne yapmam gerekiyor,
Yaptıramaz çünkü parası yok yakında icra memurları kapıya gelecek .Ben olsam ev sahibiyle konuşur yaptiracaksam kiradan düşerim. Ne diye kendim odeyim elin evinin masrafini? Muadil evler ne kadar cevresinde yapılı düzgün olanlar? Diyelim 15binse o zaman cebimden de yaptirabilirim ufak isleri ama mutfak dolabi dedigin cok tutar 3 basamakli meblag bile tutar.
Aramiz iyi degil miydi ben oyle hatirliyorum
İlla birinin seni bulmasına gerek var mı? Doğru insan karşına cıkmadığı sürece en doğru olan evlenmemektir. Niye bu illa evlenme isteğiAyrılınca bilmiyorum daha iyisi beni bulacak mı , ayrılsam yanlız yaşarım elbet ama cidden bilmiyorum neler olacak
Kiradan dusuyormusunuz bari petekleriEv sahibi kayınvalideme teklif etmiş dolapları yaptırın diye kayınvalide de yaptıramam dedi kayınvalidem, petekleri yaptırmak için kredi çekmişler onun parasını ödüyoruz aslında diğer eksikleri gören yok , onları bize bıraktılar ne yazıkkı ama bu şekilde idare edebilir miyim bilmiyorum ,
Bozacının şahidi şıracı. Kafalar ne kadar da aynı. Al zorunluyu vur rainyyeKizlar bence bundan iyisini bulamaz ayrilmasin. Cunku kimse o kadar borcu olan birini kabul etmez zorunlu kizma ama oyle.
Eski sevgilisinden kalma borçlar diye biliyorum ben ,hatta nişanlısının haberi bile yoktu borçlardan sankiDünya borç oldu diyorsun o dünya borcu sevgilin ailesi yaptımi yoksa sadece senin mi dünya borç
Buraya bi de nurani alsan mahşerin 3 atlisi olacakBozacının şahidi şıracı. Kafalar ne kadar da aynı. Al zorunluyu vur rainyye