Siz olsaydınız ne yapardınız :( Bir bakın lütfen

Kuzum ne yaptın sen ya hiçbir şey anlamadım

Kafana takma arar ya bende esimden bir yil once atandim o yil hep ben ismarladim yemekleri :) ama oncesinde unideyken bu harcligindan artirir bana verirdi ustume basima bisey aliyim diye ha ayni sizin gibi bes lira icin kavga ettigimizde oldu :) ama simdi evlendik mutluyuz para hala sorun ,

Para her zaman sorun yaaa

Bana kalırsa espri falan değil canım. Özellikle diğer parçalarla birleşince (yok para biriktireceğim, yok maaşımla ayakkabı aldım) bu adam sana para harcamak istemiyor bu kadar basit. Ve sana para harcamamak için her bahaneyi kullanıyor. Sen de arasın diye bekliyorsun.

Ama onu tanıyorum o öyle biri değil 4 yılım geçti onunla para lafını bile sevmeyen biri hep benimle harcamayı seven biri ama bugun oyle yapınca bi anlam veremedim yani o sinirle öderim paranı dedim ona sinirlendi bastı gitti heralde

ya tavşanı seversen öyle müşteriyi kaçırır mı adam... sevmeyiver yani bu niyetçilerin olayı belli. gül satan çingenelerden, suriyelilerden, engellilere dergi satıyorum diyenlerden uzak durun. kafanızı çevirip baksanız cebinizi sömürürler.sürekli bu şekilde yapıyorlar. ikiniz de parasızken buluşursanız kavga kaçınılmaz olur. erkekler böyle şeyleri gururuna yediremez

Sıkıntlı bir durum cidden.
Şimdiye kadar böyle bir durum yaşamadım bu ilk diyorsanız belki kapı aralanmıştır diyorum.
İş ciddiye binince zorluk çekersiniz para harcamayı da seven biri belli ki.

Sevmez olaydım yaa daha önce böyle bişey yaşamadığım için bilemedim

Sıkıntlı bir durum cidden.
Şimdiye kadar böyle bir durum yaşamadım bu ilk diyorsanız belki kapı aralanmıştır diyorum.
İş ciddiye binince zorluk çekersiniz para harcamayı da seven biri belli ki.
Kapı aralamış derken anlamadım da

Ay en son öğlen 3de girmiş whatsappa merak etmiyorum değil
Bak simdi burda herkes kendi tecrubelerine gore cevap yazmis kendi erkek arkadasini en iyi sen bilirsin benimki ara sira cakit keyf olur bi harcar bi harcar bi bakmissin elinde cicek yaninda cikolata disarda yemek bi bakmissin askim sole yapalimmi yok paramiz yok o zaman ben agriza cikatirim oda beni hic tinmaz bir saatede barisiriz yani bizimde cok kavgamiz oldu annem bile pinti dedi ayrıl dedi yok soyle yok boyle ben onu biliyordum adam olsa zari serer onume olmayinca ne yapsin :) sende kendi kosullarinda degerlendir olmadi bi durt cocylugu

Kararlıyım ama aramıycam eminim sabah günaydın mesajı atar

Bence çok gereksiz olmuş ya ondan demiştir. Ben teee 2011 de bi oyuncak kepçe almıştım 50 TL ye eşim beğenmedi 20 bile etmez dedi falan. Bak onun üzerine kaç milyarlık gereksiz eşya aldım milyon değil bak milyar. Hala ona takmış durumda. Bişey olsun 50 liraya kepçe aldın der diğerlerine hiç bişey demez. Hani normalde böyle değilse o çok gereksiz gelmiştir bence. Ama tabi bırakıp gitmesi iyi olmamış.

Evet baya gereksizdi ama gitmemelidii

o adama parayı vermeyecektiniz. artık böyle bir Akım başladı . yolda giderken elimize kitap tutuşturup fiyat söyleyenler zorla Gül satanlar zorla bağış yaptıranlar sizin olay... bence biz çekmedik ki fal diyip ordan gidecektiniz. son parası olduğu için ve adamın tavrından rahatsız olduğu için sinirlenmiş olabilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…