- Konu Sahibi Tasprenses
-
Kuzum ne yaptın sen ya hiçbir şey anlamadımselam ben bu konu hskkinda sunu diyecem kusura bakma yani benim bir arkadasim var sevgiljsi yoktu uzun zamandir calisiyordu biriyld tanisti bir iki ay kadar ciktilar sonea adam ino demezmi benim borcum cok bircumu odemem lazim seni seviyorum ama borc varken evlenemeyiz diye neyse bu saf arkadasim maasinin hepsini bun
Selam bisey diyecem ornek gibi olacak bi arkadas vardi yani hic sevgilisi olmadi yas kemalde diye ona teklif wden biriyls 2ay kadar cikiyordu adam onla evlenmek istedigini fakat borcu oldugunda yapamadigini siyledi bu da evlenmek icin kendi maasini oldugu gibi erkek arkadasina veriyor neymis borcu bitsi ki hemen evlenelim demis saf kiz iste o borcu versin dugun dur evliliktir beraber kollari sivarsiniz dimi ama aptal asik iste neyse simdi benle ne alaka diyeceksiniz niyetcisinden gectim adam senle cikacak ama parasi ve tahut karti babasina vermis sen cebinden verdin insanda gurur olur almaz yada gercekten para yoksa disari cikmayi erteler senin tavir yapman gerekurken o yapiyo ve sende hala niye aramiyo doyosun bosver diyecem ama insallah ask senide kor etmemis tir
Para her zaman sorun yaaaKafana takma arar ya bende esimden bir yil once atandim o yil hep ben ismarladim yemekleri :) ama oncesinde unideyken bu harcligindan artirir bana verirdi ustume basima bisey aliyim diye ha ayni sizin gibi bes lira icin kavga ettigimizde oldu :) ama simdi evlendik mutluyuz para hala sorun ,
Ama onu tanıyorum o öyle biri değil 4 yılım geçti onunla para lafını bile sevmeyen biri hep benimle harcamayı seven biri ama bugun oyle yapınca bi anlam veremedim yani o sinirle öderim paranı dedim ona sinirlendi bastı gitti heraldeBana kalırsa espri falan değil canım. Özellikle diğer parçalarla birleşince (yok para biriktireceğim, yok maaşımla ayakkabı aldım) bu adam sana para harcamak istemiyor bu kadar basit. Ve sana para harcamamak için her bahaneyi kullanıyor. Sen de arasın diye bekliyorsun.
Uyanmadan paranla yemek yemiş bir olmayan paran ile - desin sonucta birde sinema ya gitmeyi kabul etmiş kendi 10 Lirası gidince mi Kıymetli olmus bence bırak acık ve net ! Onun Kartı unutması da palavradır benceÖyle bi ses tonuyla dedi ki hani elimdeki son parayı harcattın bana der gibi dedi
Sevmez olaydım yaa daha önce böyle bişey yaşamadığım için bilemedimya tavşanı seversen öyle müşteriyi kaçırır mı adam... sevmeyiver yani bu niyetçilerin olayı belli. gül satan çingenelerden, suriyelilerden, engellilere dergi satıyorum diyenlerden uzak durun. kafanızı çevirip baksanız cebinizi sömürürler.sürekli bu şekilde yapıyorlar. ikiniz de parasızken buluşursanız kavga kaçınılmaz olur. erkekler böyle şeyleri gururuna yediremez
Kapı aralamış derken anlamadım daSıkıntlı bir durum cidden.
Şimdiye kadar böyle bir durum yaşamadım bu ilk diyorsanız belki kapı aralanmıştır diyorum.
İş ciddiye binince zorluk çekersiniz para harcamayı da seven biri belli ki.
O yuzden kafana takma mecbur arar yat uyu oda zibatmistir zati erkekler odun oluyo sen dusunursun dusunursun o yatar uyurPara her zaman sorun yaaa
Ay en son öğlen 3de girmiş whatsappa merak etmiyorum değilO yuzden kafana takma mecbur arar yat uyu oda zibatmistir zati erkekler odun oluyo sen dusunursun dusunursun o yatar uyur
Bak simdi burda herkes kendi tecrubelerine gore cevap yazmis kendi erkek arkadasini en iyi sen bilirsin benimki ara sira cakit keyf olur bi harcar bi harcar bi bakmissin elinde cicek yaninda cikolata disarda yemek bi bakmissin askim sole yapalimmi yok paramiz yok o zaman ben agriza cikatirim oda beni hic tinmaz bir saatede barisiriz yani bizimde cok kavgamiz oldu annem bile pinti dedi ayrıl dedi yok soyle yok boyle ben onu biliyordum adam olsa zari serer onume olmayinca ne yapsin :) sende kendi kosullarinda degerlendir olmadi bi durt cocyluguAy en son öğlen 3de girmiş whatsappa merak etmiyorum değil
Kararlıyım ama aramıycam eminim sabah günaydın mesajı atarBak simdi burda herkes kendi tecrubelerine gore cevap yazmis kendi erkek arkadasini en iyi sen bilirsin benimki ara sira cakit keyf olur bi harcar bi harcar bi bakmissin elinde cicek yaninda cikolata disarda yemek bi bakmissin askim sole yapalimmi yok paramiz yok o zaman ben agriza cikatirim oda beni hic tinmaz bir saatede barisiriz yani bizimde cok kavgamiz oldu annem bile pinti dedi ayrıl dedi yok soyle yok boyle ben onu biliyordum adam olsa zari serer onume olmayinca ne yapsin :) sende kendi kosullarinda degerlendir olmadi bi durt cocylugu
Kapı aralamış derken anlamadım da
Off off bilmiyorum kı hala bir özür beklemekteyim :/İleride para konusunda bu tür şeylerin olacağına dair belki içindekini dışarı çıkartmıştır.
Evet baya gereksizdi ama gitmemelidiiBence çok gereksiz olmuş ya ondan demiştir. Ben teee 2011 de bi oyuncak kepçe almıştım 50 TL ye eşim beğenmedi 20 bile etmez dedi falan. Bak onun üzerine kaç milyarlık gereksiz eşya aldım milyon değil bak milyar. Hala ona takmış durumda. Bişey olsun 50 liraya kepçe aldın derdiğerlerine hiç bişey demez. Hani normalde böyle değilse o çok gereksiz gelmiştir bence. Ama tabi bırakıp gitmesi iyi olmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?