Ay bir de dayak mı yiyormuş?Çocuğunuza da karnındakine de ayrı ayrı acıdım.
Bunu buraya hiç kimse için yazmadım ama bu çocuklar böyle gerizekalı bir kadını anne diye haketmek için ne yapmış olabilir???
Adam dövüyor aldatıyor resmi nikah falan zaten bu adam yapmaz bir de çocuk mu yaptınız? BİR DE ÇOCUK MU YAPTINIZ???? BU SAÇMALIĞA BİR DE ÇOCUK MU YAPTINIZ? Adam sorumsuz sarhoşken bir oraya bir buraya spermlerini bırakıp çocuk yapan bir tip sizin karnınızdakine mi evlat diyecek? Bu adama çocuk yapılır mı?
Daha hiç yazmam ne yazayım. Bu kadar erkek delisi salak kadınlar oldukça o adam tabi bir ondan bir bundan çocuk yapar keyfi yerinde paşanın. Tek tavsiyem çocuklatı sosyal hizmetlere teslim edin sizin gibi 2 insanla büyümesinler.
Hangi kafa ile inandınız ? Başkasından çocuk yapmış ve sahip çıkmayan bir adam nasıl merhamet ve sevgi dolu olabilir ? Kimse istemez böyle bişey olsun ama daha akıllı olamaz mıydınız ? Ben bebeklerinizden başka kimseye üzülmedm burada... Ha bir de diğer çocuğa...ben burda yalnizim ailem türkiyede ve inandim nerden bilebilirdim böyle olacagini ben istermiydim böyle olsun
sadece dua istiyorum hemen ev bulmak icin zaten yapacagim da o ugrasiyorum ama ev bulmak zor burda kac firmaya gittim insallah tez zamanda olurAlmanya gibi bir ulkede bir tokat icon bile kapiya polus dayaniyor sizhamile hamile dayak diyip birde sustunuz mu ?
O adam cocuk mu alir sizden ustelik dna yaptiricam diyor resmen sizi bastirmaya korkutmaya calisiyor ,
Sizde mantiginizi kaybetmis bir sekilde telas icindesiniz,
Ayri eve cikin guzelce cocuklariniza odaklanin ,
bu tip adamlardan uzak durun
Hangi kafa ile inandınız ? Başkasından çocuk yapmış ve sahip çıkmayan bir adam nasıl merhamet ve sevgi dolu olabilir ? Kimse istemez böyle bişey olsun ama daha akıllı olamaz mıydınız ? Ben bebeklerinizden başka kimseye üzülmedm burada... Ha bir de diğer çocuğa...ben burda yalnizim ailem türkiyede ve inandim nerden bilebilirdim böyle olacagini ben istermiydim böyle olsun
ben burda yalnizim ailem türkiyede ve inandim nerden bilebilirdim böyle olacagini ben istermiydim böyle olsun
Hamilelikte şiddet gördüğünüz için mi riskli? İlk dayağı yediğinizde neden birakmadiniz o adamı? Neden onun kovmasini beklediniz?ne yapacagimi bilmiyorum elim ayagim kitlendi derler ya öyle birde hamileleigim riskli olmasi dahada zor durumdayim
Herkes burada hemfikir olmaz. Ters düşünen de olur sizin gibi düşünende. Bu olayı 100 kişiye anlatın birisi size tam manası ile hak versin o zaman tamam bu sözü söyleyin...adminler konuyu kapatabilirmisiniz lütfen ben burda herkesin biribirine akil verip destek oldugunu düsünmüstüm asaladigini degil
Aileniz haberdar mı durumdan annenize filan durumu anlatıp yanınıza alsanız destek olsa bir süre? Yoksa aile ile görüşmüyor musunuz? Adamın ailesi var mı sizin gebeliğinizi biliyorlar mı aileler ?
adminler konuyu kapatabilirmisiniz lütfen ben burda herkesin biribirine akil verip destek oldugunu düsünmüstüm asaladigini degil
Yurt dışındasın işsizlik maaşı çocuk parası vs vs daha çok imkan varken şiddete hakarete aldatmaya ses çıkarmayan ve eminim ki adam azıcık yüz verse dönecek bir kadına ne aklı verelimadminler konuyu kapatabilirmisiniz lütfen ben burda herkesin biribirine akil verip destek oldugunu düsünmüstüm asaladigini degil
Tamam türkiyede olduklarını anladım. Gelemez mi ailenizden biri yanınıza yardımcı olmak için diyorum. Adamın ailesi çocuktan haberdar mı diyorum siz baştan sağma saçma bir cevap veriyorsunuz sonra da bana yol gösterin diye ağlıyorsunuzhepsi türkiyede
Tamam türkiyede olduklarını anladım. Gelemez mi ailenizden biri yanınıza yardımcı olmak için diyorum. Adamın ailesi çocuktan haberdar mı diyorum siz baştan sağma saçma bir cevap veriyorsunuz sonra da bana yol gösterin diye ağlıyorsunuz
haberleri var ama buraya gelme imkanlari yok
Siz anlatınız da o anlamadı emin olun bundan...Bir de böyle bir adamla özel bir çocuğun varken nasıl aynı evde yaşarsın
Bilmem anlatabildim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?