Siz olsaydiniz ne yapardiniz? acil lütfen

Ay bir de dayak mı yiyormuş? onları okumamisim.

ben burda yalnizim ailem türkiyede ve inandim nerden bilebilirdim böyle olacagini ben istermiydim böyle olsun
Hangi kafa ile inandınız ? Başkasından çocuk yapmış ve sahip çıkmayan bir adam nasıl merhamet ve sevgi dolu olabilir ? Kimse istemez böyle bişey olsun ama daha akıllı olamaz mıydınız ? Ben bebeklerinizden başka kimseye üzülmedm burada... Ha bir de diğer çocuğa...

sadece dua istiyorum hemen ev bulmak icin zaten yapacagim da o ugrasiyorum ama ev bulmak zor burda kac firmaya gittim insallah tez zamanda olur

Benim özel ilgiye ihtiyacı olan bir kız evladım olsaydı Allah korusun asla başka heriflerle hele de böyle pis bir adamla değil yaşamak suratına bile bakmazdım.
Çok yanlış yapmışsın bari bundan sonra yapma da terk et o evi.

ben burda yalnizim ailem türkiyede ve inandim nerden bilebilirdim böyle olacagini ben istermiydim böyle olsun
Hangi kafa ile inandınız ? Başkasından çocuk yapmış ve sahip çıkmayan bir adam nasıl merhamet ve sevgi dolu olabilir ? Kimse istemez böyle bişey olsun ama daha akıllı olamaz mıydınız ? Ben bebeklerinizden başka kimseye üzülmedm burada... Ha bir de diğer çocuğa...

adminler konuyu kapatabilirmisiniz lütfen ben burda herkesin biribirine akil verip destek oldugunu düsünmüstüm asaladigini degil

Birak simdi nerden bilebilirdim mis mis. Gecmisinde onca kadin olan bir adam seni gorunce tek eslilige mi donecek saniyordun. Bu resmen korluktur, gormek istememektir.

Iki cocugun var dua et Almanya dasin. En azindan onlari boyle bir baba modelinden uzak tut. Bu saatten sonra yapacagin sey bu olur.

adminler konuyu kapatabilirmisiniz lütfen ben burda herkesin biribirine akil verip destek oldugunu düsünmüstüm asaladigini degil
Herkes burada hemfikir olmaz. Ters düşünen de olur sizin gibi düşünende. Bu olayı 100 kişiye anlatın birisi size tam manası ile hak versin o zaman tamam bu sözü söyleyin...

Aileniz haberdar mı durumdan annenize filan durumu anlatıp yanınıza alsanız destek olsa bir süre? Yoksa aile ile görüşmüyor musunuz? Adamın ailesi var mı sizin gebeliğinizi biliyorlar mı aileler ?

Yurt dışındasın işsizlik maaşı çocuk parası vs vs daha çok imkan varken şiddete hakarete aldatmaya ses çıkarmayan ve eminim ki adam azıcık yüz verse dönecek bir kadına ne aklı verelim

haberleri var ama buraya gelme imkanlari yok

adamın tek doğru lafı,çocuğuna iyi bakamıyor oluşun bence...almanya gibi bir yerde otizmli bir çocuğum varken,erkek peşine düşmüş bir kadın,benim gözümde sıfırdır...güya karnındaki bebeğe acıyor hatun.sen önce kızına acısaydın.lütfen çocukları sosyal hizmetlere ver.çünkü sende anne olacak kapasite vicdan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…