Adamda korunma kavramı yok maşallah. Sarhosken hamile bırakıyor beraber yaşarken hamile bırakıyor. Peki siz? 1 evlilik yasamissiniz, çocuğunuz var. Daha akıllıca davranmanız gerekmiyor muydu? Geçmiş olsun.
Hangi ülkedesiniz. Avrupadaysanız o adama ihtiyacınız yok. Devlet her türlü ihtiyacınızı karsılar. Böyle bir adamla birarada kalmamanız çocuklarınızın ve sizin yararına.
arkadasi gibi gördügü bir kadinla beraberlik yasamis sarhos iken cocugu olmus
kizim 3 yasinda ve otizimli cok sorunlar atlattik ben kendi evimde yasiyordum bir sene önce sonra birlikte yasamaya karar verdik onun cok hareketli bir gecmisi var cok kadinlarla olmus
Teselli derken,
Kim burada sana geecek bu günler sabret der,
Ben değil.
Kurtulmak zorunda olduğunu söylerim bu adamdan.
Kendin demişsin,resmen çamurdasın .
Kendini buna layık görmek için ciddi çaresiz olmak gerek.
Hakli yere ban yiycénÇocuğunuza da karnındakine de ayrı ayrı acıdım.
Bunu buraya hiç kimse için yazmadım ama bu çocuklar böyle gerizekalı bir kadını anne diye haketmek için ne yapmış olabilir???
Adam dövüyor aldatıyor resmi nikah falan zaten bu adam yapmaz bir de çocuk mu yaptınız? BİR DE ÇOCUK MU YAPTINIZ???? BU SAÇMALIĞA BİR DE ÇOCUK MU YAPTINIZ? Adam sorumsuz sarhoşken bir oraya bir buraya spermlerini bırakıp çocuk yapan bir tip sizin karnınızdakine mi evlat diyecek? Bu adama çocuk yapılır mı?
Daha hiç yazmam ne yazayım. Bu kadar erkek delisi salak kadınlar oldukça o adam tabi bir ondan bir bundan çocuk yapar keyfi yerinde paşanın. Tek tavsiyem çocuklatı sosyal hizmetlere teslim edin sizin gibi 2 insanla büyümesinler.
Çocuğunuza da karnındakine de ayrı ayrı acıdım.
Bunu buraya hiç kimse için yazmadım ama bu çocuklar böyle gerizekalı bir kadını anne diye haketmek için ne yapmış olabilir???
Adam dövüyor aldatıyor resmi nikah falan zaten bu adam yapmaz bir de çocuk mu yaptınız? BİR DE ÇOCUK MU YAPTINIZ???? BU SAÇMALIĞA BİR DE ÇOCUK MU YAPTINIZ? Adam sorumsuz sarhoşken bir oraya bir buraya spermlerini bırakıp çocuk yapan bir tip sizin karnınızdakine mi evlat diyecek? Bu adama çocuk yapılır mı?
Daha hiç yazmam ne yazayım. Bu kadar erkek delisi salak kadınlar oldukça o adam tabi bir ondan bir bundan çocuk yapar keyfi yerinde paşanın. Tek tavsiyem çocuklatı sosyal hizmetlere teslim edin sizin gibi 2 insanla büyümesinler.
Diğer çocuğa babalık yapmamış sizinkine hiç yapmaz, yani inanmayın " çocuğu sizden alırım " yalanlarına... Özel ilgiye ihtiyacı olan bir çocuğu bu hayata sürüklemeye hakkınız yok evlenip düzgün bir yuva kurabilirdiniz ama iş işten geçmiş...
++++++Çocuğunuza da karnındakine de ayrı ayrı acıdım.
Bence bir çoğumuzun içinden geçenleri yazdınÇocuğunuza da karnındakine de ayrı ayrı acıdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?