- 9 Şubat 2016
- 435
- 271
- 23
merhaba nerden baslayacagimi bilmiyorum ama okadar kötü durumdayimki psikolejikman moralman her turlu 2 yila yakindir olan bir iliskim var yurtdisinda yasiyorum resmi olarak evli degiliz 1 yila yakindir ayni evde yasiyoruz ben evlenip ayrildim kizim var oda evlenip ayrilmis ayrildiktan sonra arkadasi gibi gördügü bir kadinla beraberlik yasamis sarhos iken cocugu olmus yani onunda bir cocugu var onun cocugu annesinde kaliyor benim kizim bizimle burada kizim 3 yasinda ve otizimli cok sorunlar atlattik ben kendi evimde yasiyordum bir sene önce sonra birlikte yasamaya karar verdik onun cok hareketli bir gecmisi var cok kadinlarla olmus ve biz birlikteykende arkadasca da olsa yakalim bazi seylerini ve arkadasca oldugua inanmadim ama konusup beni ikna etti ve ben suan 5 aya yakinlik hamileyim telefonunu hic kurcalamam hep sifrelidir is icin konusmalar var okunacak bakilacak bisey yok der hep ama yanmda iken mesaj gelse yada biri arasa söyler son zamanlarda hic bir seyi yoktu en azindan ben öyle saniyordum gecen gün telefonunu evde unutmus eski olani onunda ekrani bende o ciktiktan sonra seytan dürttü derlerya alip kurcaladim ve beynimden vurulmusa döndüm mart ayinda bir kadinla yazismis eski tanidik muhtemelen yeni birsey degil kadin buna askim diye hitap ediyor buda ona bebeim falan sonra bu demiski carsamba aksami birlikte kalalim demis kadinda tabiki seve seve demis neyse kalmis evde yoktu o tarihte sanirim bana baska bir yerde kaldgini söylemisti kiyametler koptu tabi sonra bana demezmi is isn bana lazim onun yardimi icin kullanuyorum evinde kaldim evet ama onunla yatmadim diye inanmiyorum tabiki sonra bana iliskimiz bitti ister inan ister inanama cek git evden benim kafami sisirme falan filan daha ne laflar ve üstüne cocugumuzun kendinden olmadigini idda etmeler dna testi yaptiricam demeler daha bir sürü sey gördüm telefonunda ama inanin anlatamiyorum bile sayfalar yaz yaz bitmez beni suclar devamli iliskimiz boyunca markete gitsek mesela kadin yanlislkla bana carpsa insan icinde bagirir dikkatli ol becekriksizsin der yaptigim hic birseyi begenmez yemek konusunda gercekten evcil insanim ve cevrem cok sever yemeklerimi ama bu yemeklerimi begenmez kizim otizimli ve kolay anlamiyor biseyi 3 yasinda cocuk gibi degil hareketleri mesela bana yok cocuguna iyi bakamiyorsn daha bir sürü sey bakimli güzel bir kadinim makyaj yapsam kalkip kavga cikarir kime süsleniyorsun der dövmeleride var hamile ikende cok dövdü bebegimi defalarca aldirmayi düsündüm ama kiyamadim belki hersey düzelir aile olabilirz dedim daha önce evden cekip gittim eski esim ev isleri yapiyordu daha önce söylemisti ondan ev konusunda yardim istemistim ev bulmustu saolsun suan sadece insan olarak deger veriyoruz birbirimize kötü bir ayriligimiz olmadi fikir ayriliklari yasiyoruz diye ayrildik ama resmen camura düstüm bu telefon meselesi yüzünden kavgaliyiz günlerdir hakli gibi birde bana evden git iliskimiz bitti demezmi cok kötüyüm hamileyim cok yiprandim 4 gündür yüksek tansiyonum var erken dogum riskim var tessellinize fikirlerinize ihtiyacim var coccuk dogunca da mahkemeye verip alacakmis vermek istemiyorum cok kötüyüm herhan üzüntüden bebegime bisey olacak korkusundan diger sikintilardan halim hic iyi degil