evet 2016 olursa lise mezunu olarak girerim anca. 90 üzeri alırsam atanırmıyım ay nasıl olcak o :) rabbim hayırlısını nasip eder inş atarsınız
ben bankacılık ve sigortacılık mezunuyum. banka sınavları için illa bu bölümden okuman gerekmiyor canım, ciddiyim sana tanıdığı olan için mülakat okul falan cart curt yani. biz okuyanlar da bu adaletsizlik arasında mekik dokuyoruzben bankacılık okuyup bankanın kendi yaptığı sınavlara girmeyi düşündüm bi ara kpss siz
Aynen bende ondan korkuyorumbende harç parasını yatırmadan öylece bıraktım acaba borçlandımmı ki?
Olsun, sen de cok calisçok zor atanmak diyorlar
Anadolu Üniversitesi öğrencisi olduğunuz için Eylül -Ekim ayı gibi istanbul aöf ve Erzurum aöf 2.üniversite kapsamında başvuru yapabilirsiniz sınavsız olarak fakat anadolu üniversitesinde olmaz aynı fakültede 2 bölüm olmaz.yeni bölüm istersem ne zaman başlıyor acaba biliyomusunuz?
meslek lisesi mezunuysanız şansınız düz liseden biraz daha fazla. 93 94lerle hizmetli kadrosuna atananlar da var. bi de 2014kpss den ve kadrolardan sonra kimseye umut verici söz söylemekte istemiyor insan cünkü karmasık bi süreç. özelde bile iş bulmak zorken biraz dayanın diyebilirim size sadece
Evet edebilirsiniz,anadolu üniversitesinin web sitesinden ders ekle sil işlemi yapın 2. Sınıf olduğunuz için önce onu yapacaksınız zaten sonra ekranda yazar ne kadar olacağı.Normalde en düşük harç ücreti anadolu üniversitesinde 205 lira.Bisey sorabilirmiyim? Ben normalde eskiden aof den buro yönetimi ve yonetici asistanligi okuyordum ama gecen sene jarc parawini yatirmadan biraktm. 2.ci siniftayim simdi bende 4 marta kadar kayit yaptirip devam edebilirmiyim?
sabrediyorum ama ilerisini düşünüyorum böyle gitmez napıcaz bilmiyorum
yeni biriyle tanıştım şehirlerarası otobuste aynı koltuktaydık işletme bitirmiş örgün tabi halk bankasına girmiş .. çok özendim. lise mezunu olarakta sınavlarına girebilirsin dedi yada 2 yıllık bankacılık okuyarak.. düşünüyorum düşünüyorum...ben bankacılık ve sigortacılık mezunuyum. banka sınavları için illa bu bölümden okuman gerekmiyor canım, ciddiyim sana tanıdığı olan için mülakat okul falan cart curt yani. biz okuyanlar da bu adaletsizlik arasında mekik dokuyoruz
yeni bölüm istersen önce yeniden üniversite sınavına girmen gerekiyo diye biliyorum benyeni bölüm istersem ne zaman başlıyor acaba biliyomusunuz?
Olsun, sen de cok calis
Kazanmadiginda karsilasacagin zorluklar cok daha fazla
bende harç parasını yatırmadan öylece bıraktım acaba borçlandımmı ki?
Açıktan 2 yıl okuyup,önlisans kpss deneseniz? Ben önlisans mezunuyum. 2016 kpssye gireceğim,sanırım lise kpss kadar zor değildir,bir araştır istersen puanlarını
Bisey sorabilirmiyim? Ben normalde eskiden aof den buro yönetimi ve yonetici asistanligi okuyordum ama gecen sene jarc parawini yatirmadan biraktm. 2.ci siniftayim simdi bende 4 marta kadar kayit yaptirip devam edebilirmiyim?
iş önemliymiş ya gerçekten tek aşkla olmuyor dimi. sevmediğim o söz doğru. aşkla karın doymaz
yeni bölüm istersen önce yeniden üniversite sınavına girmen gerekiyo diye biliyorum ben
Anadolu üniversitesini istersen evet yeniden üniversite sınavına girmen gerek,ama istanbul Üniversitesi ve Erzurum aöf için sınava girmene gerek yok,öğrenci belgende sınavsız olarak yazılırsın.aa öylemii bunu bi araştırıyım ben
Anadolu üniversitesini istersen evet yeniden üniversite sınavına girmen gerek,ama istanbul Üniversitesi ve Erzurum aöf için sınava girmene gerek yok,öğrenci belgende sınavsız olarak yazılırsın.