- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
benim eşim memur maaşı çok şükür iyi, bende özel sektörde çalışıyorum, evimiz kira borcumuz var ve hiç bitmeyecek. çünkü bu bitince araba için kredi çekicez o bitince ev için falan. ama yarın öbür gün çocuk olurda ben çalışmazsam ki çalışamam tayinciyiz çocuğa bakacak kimse yok aldığım 1000 tl maaşın 500 ünü bakıcıya vermektense kendim bakarım çocuğuma diye düşünüyorum. velhasıl ticaret lisesi mezunuyum, 2 yıllık pazarlama okudum, şimdide açıktan adalet okuyorum. yalnız bi salaklık yapıp geçtiğimiz kpssye girmedim. ama 2016 da olursa şayet girip şansımı denicem. bence aöfü hafife alma aynı zamanda kpssye hazırlan memur olmadıktan sonra özel sektör çok sıkıntılı. bugün maaşın iyi olabilir ama yarın işten çıkarabilirsin haliyle borca giremezsin. çocuk mevzuya gelince rızkıyla doğar. hayatıda çok planlamamak lazım. ev konusundada şöyle düşünüyorum kredi çekecek durumum olursa tabiki isterim kendi evim olsun ama olmazsada yapcak bişi yok herkesin kendi evi yok ya napalım . Allah sağlık, huzur bide hayırlı evlat versin inşallah.. burda kendi adıma konuştum ama sana fikir verebilmek için :)