- 19 Ekim 2011
- 5.253
- 280
- 363
- Konu Sahibi Evelynswiss
-
Benim dayımda Isvicre'de,hem para hemde iyi biriyse çoktan kaparlardi bence.Bu işte bir iş illaki vardır.Kokusu anca evlenince cikar.Ya siz Dünya güzeli ve zengin biri olmalısınız ki ayarına uysun.(kariyeriniz varmis hani)Ayrıca İsviçre cok pahalı oyle ucuz yer değil iki kişi çalışırsa anca standart yükselir.Konustuklari dil Düz Almanca değil bu arada.
Sanırım gelirken çok çikolata getirmiyorİsviçre'de yaşayan dayınızı övdünüz mü , gömdünüz mü
Kadınlarin bir evlilik bir de zenginlik hayali.:)Saniliyor ki ayrı bir gezegen orası ..Evliligi bilenler evli olanlar. Kolay bir yapi değil. Hele günümüzde. Flörtler cicimler biter hahh o zaman.. Kader şans degil sadece .biraz mantık biraz özgüven.. Cok cazip gelmiş konu sahibine. Olabilir. Bence acele etmeyin. Her yönüyle taniyin. Kaçmıyor yaa. siz de öyle..Kendinizi rezil etmeye gidiyorsunuz emin olun, gidince türlü türlü huyu ortaya çıkar.
Gerçekten anlayamıyorum, bunca yıl emek koyduğunuz mesleği nasıl bırakıcaksınız? Bu kadar kolay çöpe atıcaksanız okumasaydınız ya da daha kolay bir şey okusaydınızBurda bir asgari ücret konusu var onu okuyup utanın bence, o geçinmeye çalışan kadın eşşek siz mi akıllısınız sevmediğiniz üstüne hiç tanımadığınız biriyle evleniceksiniz üstüne işi gücü bırakıcaksınız, bunda akıl var mı?
Cok guzel tespit.Size cazip geldi. Cunku anlattiklarinin size cazip gelecegini biliyor..Peki o niye sizi cazip buldu?? Bu kısım işte cevaplanması gereken..adamla yüzyüze görüştünüz mü?
o ikna için saydığı şeyler gün gelir yüzünüze vurulur bunlar için geldin diye. 4 aylık telefon ilişkisinde iki taraf içinde aşk olamayacağına göre ve sizin tek geçerli sebebiniz yurtdışı iken adamın geçerli sebebi ne tanımadığı biriyle evlenmek için merak ettim. siz bunu merak edip sordunuz mu?
Övme çabam yok gömmede yok.Neresinden ne çıkardınız az çok ülkeden haberim var anlamında onu yazdım.Kafa nasil çalışıyorsa sizinİsviçre'de yaşayan dayınızı övdünüz mü , gömdünüz mü
Adres verin gönderirim canının çekmiş bellikiSanırım gelirken çok çikolata getirmiyor
Yok benim canım ekşi istiyor bu araAdres verin gönderirim canının çekmiş belliki
Benim dayımda Isvicre'de,hem para hemde iyi biriyse çoktan kaparlardi bence.Bu işte bir iş illaki vardır.Kokusu anca evlenince cikar.Ya siz Dünya güzeli ve zengin biri olmalısınız ki ayarına uysun.(kariyeriniz varmis hani)Ayrıca İsviçre cok pahalı oyle ucuz yer değil iki kişi çalışırsa anca standart yükselir.Konustuklari dil Düz Almanca değil bu arada.
Övme çabam yok gömmede yok.Neresinden ne çıkardınız az çok ülkeden haberim var anlamında onu yazdım.Kafa nasil çalışıyorsa sizin
Siz yapabildiyseniz konu sahibi de yapabilir.... Henüz çok genç üstelik eğitimli bir kadın....Neden çok zor , değmez diyorsunuz da tam da orada yaşayan ve düzen kurmuş biri olarak ilk ağızdan yardımcı olabilecek bilgiler vermiyorsunuz? Çok merak
1. Dağlar kadar farktan neyi kastettiniz anlamadım.5. 16 yıl öncesiyle şuan bir değil.
- Benimle konu sahibinin arasında dağlar kadar fark var.
- Arkadaş eğitimini tamamlamış güzel bir meslegi var.(ben üniversite 2. Yıllımı burdan devam ettim)
- Eşim ilk aşkım ve genç yaşta evlendim
- Konu sahibi daha kişiyi doğru düzgün tanımıyor
BEN KONU SAHİBİNİN YERİNDE OLSAM ASLA YAKMAZDIM .meslegimi.
Avukatlıgını dondurma gibi bir hakkı varsa gelsin denesin tabii ama diğer arkadaşlarında dediği gibi 40 yaşında bir adam isviçrede yaşayan birini bulamadıysa biraz daha zaman versin kendisine derim.1. Dağlar kadar farktan neyi kastettiniz anlamadım.
2.Bu konu sahibi için bir dezavantaj değil aksine hızlı yol alabilmesi icin bir avantaj
3. Konu sahibi de çok genç ve körkütük, sırılsıklam, ölesiye...vs aşık olmak iyi bir evliliğin temel koşulu değil, hepimiz biliyoruz.
4. Burada tanışıp evleneceği herhangi bir kişiyi de , ne kadar uzun süre görüşürse gorüşsün evlenmeden önce kastettiğiniz şekilde taniyamiycak
5. Evet 16 yıl önce ben de ona sakın gitme derdim ama şu anda ülke koşulları gerçekten sizin bıraktığınız gibi değil, siz de tatillerde az biraz farketmissinizdir. o konuda çok haklısınız.
Bu adamla ilişki riskini alsa bile mesleğini yakmış olmayacak, ücretsiz izin hakkını kullanıp memuriyetini dondurabilir, istediği zaman da dönüp avukatlığa devam edebilir.
Benim eski eşim bu durumunun tam tersini yaşıyor. İsviçreli bir kadınla evlendi. Beni onun için terk etti. Ben ilk duyduğumda “Kadın aptal mı kendi ülkesinde ki erkeklerin kökü mü kesilmiş” dedim. Kendinden 10 yaş büyük, evli Türk adama mı kaldı diye düşündüm. Kadını gördüm daha sonra. Kısa, bakımsız, tombul bir şey. Benim ex onun için Brad Pitt kalıyor. Bir de huyuna suyuna gittiyse etkilenmiş olabilir. Benim gurursuz ex eşim boşandıktan 1 sene sonra evlendiğini ilk duyduğumda “Vatandaşlık için formalite icabı evlendim” dedi. İkisininde Allah’ından bulmalarını temenni ediyorum.Avukatlıgını dondurma gibi bir hakkı varsa gelsin denesin tabii ama diğer arkadaşlarında dediği gibi 40 yaşında bir adam isviçrede yaşayan birini bulamadıysa biraz daha zaman versin kendisine derim.
Benim eski eşim bu durumunun tam tersini yaşıyor. İsviçreli bir kadınla evlendi. Beni onun için terk etti. Ben ilk duyduğumda “Kadın aptal mı kendi ülkesinde ki erkeklerin kökü mü kesilmiş” dedim. Kendinden 10 yaş büyük, evli Türk adama mı kaldı diye düşündüm. Kadını gördüm daha sonra. Kısa, bakımsız, tombul bir şey. Benim ex onun için Brad Pitt kalıyor. Bir de huyuna suyuna gittiyse etkilenmiş olabilir. Benim gurursuz ex eşim boşandıktan 1 sene sonra evlendiğini ilk duyduğumda “Vatandaşlık için formalite icabı evlendim” dedi. İkisininde Allah’ından bulmalarını temenni ediyorum.
Teyze değil kız. Adamdan 10 yaş küçükmüş kadın... hızını alamamişsın okurken başlamışsın adama saydirmayaO da yvşağın önde gideniymiş, ne yapsın başka vasfı yok işte vize için teyzeye peşkeş çekmiş kendini.. millet para , pul, villa için jigolo oluyor vasat herifffffffffffffff
Teyze değil kız. Adamdan 10 yaş küçükmüş kadın... hızını alamamişsın okurken başlamışsın adama saydirmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?