Siz olsaydiniz kamu avukatligini birakip isvicreye yerlesir miydiniz ?

Benim dayımda Isvicre'de,hem para hemde iyi biriyse çoktan kaparlardi bence.Bu işte bir iş illaki vardır.Kokusu anca evlenince cikar .Ya siz Dünya güzeli ve zengin biri olmalısınız ki ayarına uysun.(kariyeriniz varmis hani)Ayrıca İsviçre cok pahalı oyle ucuz yer değil iki kişi çalışırsa anca standart yükselir.Konustuklari dil Düz Almanca değil bu arada.

İsviçre'de yaşayan dayınızı övdünüz mü , gömdünüz mü

Kadınlarin bir evlilik bir de zenginlik hayali.:)Saniliyor ki ayrı bir gezegen orası ..Evliligi bilenler evli olanlar. Kolay bir yapi değil. Hele günümüzde. Flörtler cicimler biter hahh o zaman.. Kader şans degil sadece .biraz mantık biraz özgüven.. Cok cazip gelmiş konu sahibine. Olabilir. Bence acele etmeyin. Her yönüyle taniyin. Kaçmıyor yaa. siz de öyle..

Son düzenleme:
Cok guzel tespit.Size cazip geldi. Cunku anlattiklarinin size cazip gelecegini biliyor..Peki o niye sizi cazip buldu?? Bu kısım işte cevaplanması gereken..

Siz bu şekilde yazınca , yanlış anlamalara oldukça açık bir ifade ortaya çıkıyor.

Övme çabam yok gömmede yok.Neresinden ne çıkardınız az çok ülkeden haberim var anlamında onu yazdım.Kafa nasil çalışıyorsa sizin

Kurulu düzenim varsa, sıfırdan başlamak için gitmezdim ya. Dil yok, meslek sayılmayacak, senelerce uğraş dur ohoo...

1. Benimle konu sahibinin arasında dağlar kadar fark var.
  2. Arkadaş eğitimini tamamlamış güzel bir meslegi var.(ben üniversite 2. Yıllımı burdan devam ettim)
  3. Eşim ilk aşkım ve genç yaşta evlendim
  4. Konu sahibi daha kişiyi doğru düzgün tanımıyor
5. 16 yıl öncesiyle şuan bir değil.

BEN KONU SAHİBİNİN YERİNDE OLSAM ASLA YAKMAZDIM .meslegimi.

Ucretsiz izin varsa tamam ama memuriyet evlilik niyetiyle yakilmamali, cok fazla karsilasiyorum esinin vizesine bagli olup siddet(fiziksel ya da psikolojik) goren ama eli kolu bagli olan kadin.

1. Dağlar kadar farktan neyi kastettiniz anlamadım.
2.Bu konu sahibi için bir dezavantaj değil aksine hızlı yol alabilmesi icin bir avantaj
3. Konu sahibi de çok genç ve körkütük, sırılsıklam, ölesiye...vs aşık olmak iyi bir evliliğin temel koşulu değil, hepimiz biliyoruz.
4. Burada tanışıp evleneceği herhangi bir kişiyi de , ne kadar uzun süre görüşürse gorüşsün evlenmeden önce kastettiğiniz şekilde taniyamiycak
5. Evet 16 yıl önce ben de ona sakın gitme derdim ama şu anda ülke koşulları gerçekten sizin bıraktığınız gibi değil, siz de tatillerde az biraz farketmissinizdir..... o konuda çok haklısınız.

Bu adamla ilişki riskini alsa bile mesleğini yakmış olmayacak, ücretsiz izin hakkını kullanıp memuriyetini dondurabilir, istediği zaman da dönüp avukatlığa devam edebilir.

Son düzenleme:
Avukatlıgını dondurma gibi bir hakkı varsa gelsin denesin tabii ama diğer arkadaşlarında dediği gibi 40 yaşında bir adam isviçrede yaşayan birini bulamadıysa biraz daha zaman versin kendisine derim.

Avukatlıgını dondurma gibi bir hakkı varsa gelsin denesin tabii ama diğer arkadaşlarında dediği gibi 40 yaşında bir adam isviçrede yaşayan birini bulamadıysa biraz daha zaman versin kendisine derim.
Benim eski eşim bu durumunun tam tersini yaşıyor. İsviçreli bir kadınla evlendi. Beni onun için terk etti. Ben ilk duyduğumda “Kadın aptal mı kendi ülkesinde ki erkeklerin kökü mü kesilmiş” dedim. Kendinden 10 yaş büyük, evli Türk adama mı kaldı diye düşündüm. Kadını gördüm daha sonra. Kısa, bakımsız, tombul bir şey. Benim ex onun için Brad Pitt kalıyor. Bir de huyuna suyuna gittiyse etkilenmiş olabilir. Benim gurursuz ex eşim boşandıktan 1 sene sonra evlendiğini ilk duyduğumda “Vatandaşlık için formalite icabı evlendim” dedi. İkisininde Allah’ından bulmalarını temenni ediyorum.

O da yvşağın önde gideniymiş, ne yapsın başka vasfı yok işte vize için teyzeye peşkeş çekmiş kendini.. millet para , pul, villa için jigolo oluyor vasat herifffffffffffffff

O da yvşağın önde gideniymiş, ne yapsın başka vasfı yok işte vize için teyzeye peşkeş çekmiş kendini.. millet para , pul, villa için jigolo oluyor vasat herifffffffffffffff
Teyze değil kız. Adamdan 10 yaş küçükmüş kadın... hızını alamamişsın okurken başlamışsın adama saydirmaya

Teyze değil kız. Adamdan 10 yaş küçükmüş kadın... hızını alamamişsın okurken başlamışsın adama saydirmaya

O daha kötü yahuuu, İsviçre pasaportu çok değerli bir pasaport satın alacak olsam evli, vasat herifi bir herifi mi satın alırdım Akıl bedava cidden. Benim de tanıdığım Alman bir hanım abla bir tane Nijerli satın almıştı amma eleman sempatikti. O da uyuşturucu işi yapıyormuş deport ettiler geri gelsin diye tonla avukat parası ödedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…