Siz olsaydiniz kamu avukatligini birakip isvicreye yerlesir miydiniz ?

O daha kötü yahuuu, İsviçre pasaportu çok değerli bir pasaport satın alacak olsam evli, vasat herifi bir herifi mi satın alırdım :ruh: Akıl bedava cidden. Benim de tanıdığım Alman bir hanım abla bir tane Nijerli satın almıştı amma eleman sempatikti. O da uyuşturucu işi yapıyormuş deport ettiler geri gelsin diye tonla avukat parası ödedi:ruh:
Evet cherrycim kesinlikle sana katılıyorum. Şimdi benle evli bir adam ilgilense doğal olarak derim “Karısına faydası olmamış. Bana mı olsun” üstelik dünyanın en değerli vatandaşlıklarından birine sahibim. “Beni çıkar için mi seviyor” derim. Bir de bunları fuarda gördüm. Kadın benim exin ağzının içine düşecek. Rabbim kadının da gururlusunu versin 🙏🏻

Buradakı duzenımı bozardım evlenecegım kişi için ama şu şekılde bozardım..
*evlenecegım kişinin bugun degıl de daha önceden tanımam sevmem saygı duymam gerekıyor
* evlendıgım zaman orada yaşayabılecekmıyım türkiye degıl sonucta cıkıp gelesın aılenın yanına bır hasretlıkte
*senelerdır okuyup kafa patlattıgım okul hayatımı çöp etmemek niyetine orada aynı meslek dalında calısabıleceksen
Ancak o zaman giderim sadece hayatımı gideyim de yurt dısı vatandası ıle evleneyım de kurtarayım gözü ile bakarsan olmaz o ev sana da ona da zıyan olur sonucta görücü usulu evleneceksın

Evet cherrycim kesinlikle sana katılıyorum. Şimdi benle evli bir adam ilgilense doğal olarak derim “Karısına faydası olmamış. Bana mı olsun” üstelik dünyanın en değerli vatandaşlıklarından birine sahibim. “Beni çıkar için mi seviyor” derim. Bir de bunları fuarda gördüm. Kadın benim exin ağzının içine düşecek. Rabbim kadının da gururlusunu versin 🙏🏻
Sizinle henüz evliyken mi buldu bu kadını? Soysuz.

O daha kötü yahuuu, İsviçre pasaportu çok değerli bir pasaport satın alacak olsam evli, vasat herifi bir herifi mi satın alırdım :ruh: Akıl bedava cidden. Benim de tanıdığım Alman bir hanım abla bir tane Nijerli satın almıştı amma eleman sempatikti. O da uyuşturucu işi yapıyormuş deport ettiler geri gelsin diye tonla avukat parası ödedi:ruh:
Ah ulen dünya...elin çulsuz tipsiz kadınları adamları sırf güçlü devletin verdiği vatandaslik sayesinde 72 milletten gözünün kestiği her civanı köle diye kapısına bağlıyor, bizim vatandaşlık da anca ne idugu belirsiz pakilere afganlara sebil gibi dağıtılıyor...

Son düzenleme:
Sizinle henüz evliyken mi buldu bu kadını? Soysuz.
Evet piraye. Evliliğimizin son 2 senesi çok kötüydü. Türkiye’ye pek gelmiyordu. Gelince bana soğuktu. Ama hiç bir zamanda karşıma çıkıp “Bir başka kadın var” demedi. Razı gelmem sandı belki. Dile kolay 15 sene geçirdik beraber. Biz boşandıktan 3 ay sonra bu kadınla evlenmiş.

Evet piraye. Evliliğimizin son 2 senesi çok kötüydü. Türkiye’ye pek gelmiyordu. Gelince bana soğuktu. Ama hiç bir zamanda karşıma çıkıp “Bir başka kadın var” demedi. Razı gelmem sandı belki. Dile kolay 15 sene geçirdik beraber. Biz boşandıktan 3 ay sonra bu kadınla evlenmiş.
Boşver bacım, o aklınca bulduğu ilk ipe tutunup, bu ortadoğu çukurundan kaçıp hayatını kurtardı belki ama değil isvicreye icguveysi, Vatikan a papa da olsa senin ahın yakasında olduğu sürece huzur bulamaz bence...Sende çocuk var mı? Bari ex eşin orda işe güce vatandaşlığa tutunsun da çocuk varsa ileride ona bı faydası olsun gereksizin.

Boşver bacım, o aklınca bulduğu ilk ipe tutunup, bu ortadoğu çukurundan kaçıp hayatını kurtardı belki ama değil isvicreye icguveysi, Vatikan a papa da olsa senin ahın yakasında olduğu sürece huzur bulamaz bence...Sende çocuk var mı? Bari ex eşin orda işe güce vatandaşlığa tutunsun da çocuk varsa ileride ona bı faydası olsun gereksizin.
Çocuk 2. Evliliğimde oldu. Şu an 5 aylık, deliriyorum kızım için 🥰 İlk eşim “çocuk istemedi. Sorumluluğunu almam” dedi.

Benim ablam Almanyada ben genel olarak gurbet zor dedim isveçde değil. Vatandaşlık almıyorlar ablamda eniştemde oğluda almak istemiyorlar.

Eniştem 4 yaşında gitti ablam evlendi gitti gitmez olaydı. Oturumları var ama çift vatandaş olmuyorlar .
Allah Allah niye ki? Çocukları varsa orda doğduğu için otomatik olarak vatandaş sayılıyor zaten, onu da mı reddettiler? Vatandaşlık olmadan sosyal güvence filan da olmaz...niye böyle yaptılar ki çok ilginç

Tam bilmiyorum ama 2000 den sonra doğan çoçuklar otomatik oluyormuş küçük kızı oldu zaten 2001 doğumlu. Bütün haklardan yararlanıyorlar ama bildiğim kadarıyla siz ordamı yaşıyorsunuz.

Allah Allah niye ki? Çocukları varsa orda doğduğu için otomatik olarak vatandaş sayılıyor zaten, onu da mı reddettiler? Vatandaşlık olmadan sosyal güvence filan da olmaz...niye böyle yaptılar ki çok ilginç
yoo sosyal güvencenin vatandaşlıkla bir alakası yok. oturumla her hakkı alıyorsun.

almanyada doğumla otomatik vatandaşlık da yok (anne baba vatandaş değilse çocuk otomatik vatandaş olmuyor)

anne-baba 8 yıldan uzun süre kalmışsa, süresizi varsa 2000 sonrası doğumlulara otomatik çifte veriyorlar sadece. 18 yaşına gelince de seçiyor çocuk kendisi.

Back