sevgili konu sahibi
32 yaşındasınız
zaten bugün evleniyorum yarın gidiyoum diye bir şey yok anladığım belki bu yaz nişan takacaksınız
siz daha avukatlık stajı tamamlayacaksınız
belki seneye evlenirsiniz, sonra oturum vs. işleri olur gidene kadar olur yaş 33
bu cepte
isviçrede almanca fransızca italyanca konuşuluyor resmi dil diye bliyorum
ve sanırım sizde bunların hiçbiri yok
almanca da fransızca da çok zor diller
33 yaşındna sonra siz 2 senede anca bu dilleri halledebilirsiniz- atmıyorum zor diller çünkü. Almancam da var üstelik. senelerce çalıştım da. konuşmadığım için ben unutuyorum mesela. haletmeniz de hukukçu olarak çalışmaıza yine yetmez ama iş bulacak kadar olabilir.
yaş oldu 35
bu arada belki bir master'a başvurabilirsiniz.
hukuk belki olmaz ama finans, uluslararası çalışmalar gibi birşeyler belki olur.
neyse şöyle ki
40 yaşında olan eşiniz
türkiyede doğmuş büyümüş yetişmiş bir kadını yüksek ihtimalle çocuk yetiştirmek için ideal anne diye istiyordur
nee demeyin
bir dünya örnek gördüm ---en çok da tr'de atanamayan öğretmenlerden çok gelip geldiğinin senesine bebek yapan gördüm hiçbiri de çalışmıyor şu an yurtdışında--
siz böyle 3-5 sene eğitimimi toplarlayayım kendime uygun bir iş bulayım derken
eşiniz çocuk da çocuk diyebilir.
bir de burada eve temizlikçi alan, akşam /h.sonu arkdaşlarıyla çkan kafasına göre gezen dolanan bir kadınsanız orada ilk başlarda çok sıkılabilirsiniz.
orada yapacağınız şey doğa yürüyüşü
bir arkdaş çevreniz de olmayacak.
her işinizi de kendiniz yapacaksınız.
misal tersine burada ailenizle yaşıyorsanız, rahat gezen biri değilseniz. orada istediğiniz gibi gezmek takılmak size iyi gelebilir -tabi eşinizle bu konuda uyumluysanız --
biz bunları hiiiç bilmiyoruz. söyleyeceğimiz şeyler hep afaki olur şu durumda.
ha adama deli divane aşık değilsiniz anladığım. ama aşık olmadan da evleniyor insanlar (benlik değil o yüzden bekarım
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
) ve fakat illa aşık olun. illa %100 uyumlu olun. ayaklarınız yerden kesilsin filan diyemeyeceğim açıkçası.