• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaydınız ne dusunurdunuz ?

Erkek arkadaşının o fotoyu ablasına yollaması çok saçma. Bunun bahanesi bir o kadar saçma. İstemiyorum desin. Anlaşamadık gösterme ne. Hem diyor ki kıza dedim ki "benim kız arkadaşım var" hem diyor ki "ben o fotoyu biz bu kızla konuştuk anlaşamadık imajı göstermek için yolladım." tezata gel... Kusura bakma ama hiç inandırı değil. Ben sırf böyle birşeyi sakladığı için bile ilişkimi gözden geçiririm. Sizin adama tekme tokat dalmanız ayrı bir olay. İstemese kesin ve direk cevap verir kapatırdı konuyu.
Peki siz aynı durumda olsaydınız ? Erkek arkadaşınızı çok seviyorsunuz ve o statü olarak sizden üstün. İşi için başka şehire gidiyor. Evlilik düşünmüyor. Aileniz onun sizle evlilik düşündüğüne inanmıyor. Ve sürekli size talip arıyorlar. Herkes ne zaman evleniyorsun diye soruyor. En sonunda pes edip biriyle konuşmayı kabul ediyorsunuz yada zorla kabul ettiriliyorsunuz ve bunu erkek arkadasiniz öğreniyor. O ara ayrılık noktasına geliyorsunuz. Ama o kişiyle konusmuyorsunuz. Yengeniz sizin numaranızı bir başkasına veriyor. Tanistirmak için. Bunu erkek arkadaşına soyleseniz belkide ayrılacaksiniz. Buna rağmen soylermiydiniz yoksa kendi basiniza halletmeye mi calisirdiniz ? (Bu arada erkek arkadasiniz ailenizle aranıza girmemek için ayrılalım diyor )

Canım bu kadar saf olma ya...

*Sevgilin kız yazdığında karşılık verip yazmış o akşam. Bir gün sonra sevgilim var demiş. Neden hemen dememiş?
*Konuşmalarda ne geçti de sana göstermeden sildi. Belliki sen telefonuna bakıyorsun. O zaman neden sildi?
*Başkasına attığı resmi var ve altına kız için güzel vs yazıyor. Neden?? Beğenmedim imajı vermek için mi?
*Madem illa evlenecek diyorlar siz neden nişanlanmıyorsunuz?

Benim konundan çıkardığım tek şey erkek arkadaşın eğer aklına yatan bir kız bulursa seni bırakır canım. Bizden demesi. Sen hala ama anlatamadım galiba, beni yanlış anladınızzz triplerine gir....
Ben o kadar safim ki sizin yorumunuzla aydinlandim suan. Sizce bu ilk olaymidir ? Sizce son 6 7 aydır yoğun şekilde kız arayan abiyle yenge hiç mi uygun kız bulamamistir ? Ben gerçekleri gayette net görebiliyorum ve sizin sorduğunuz şu sorularin alasini sordum. Ama net bir karar veremiyorum anlatabiliyor muyum ? Ne kestirip atabiliyorum ne de gözüm kapalı devam edebiliyorum. Buraya sizlerden fikir almak için geldim. Ben isterim ki her olayı olduğu gibi size aktarabileyim. Ama öyle bir imkanım yok değil mi ? O sebeple anlatamıyorum triplerine girmiş olabilir miyim acaba ?

Ohooo grlmiş 28 yaşına benim sevdiğim var bana kız filan bakmayın diyemiyorsa yazıklar olsun o yaşa.
Abiye diyemeyebilir yengeye çıtlatır.
Gereksiz aksiyon.

Arada sen oldugun icin degil de,
kizi begenmemis ,bi kac yazismadan sonra basimdan gitsin diye sevgilim var kozunu kullanmis. ( kız itici gelmis,Cok sey istemis,ustune atlayip dugune getirmis konuyu)

Velev ki begenseydi, konusma surerdi. Iliski baslardi. -huzur- -huzur- , biz senle anlasamiyoruz ya da baska biri var hayatimda, yada en olmadi yengemler birini bulmus tutturdular evlen diye... senle olmaz der bahanesi de bu olur.

Kimseyi istemeyen adam,
kimseyle konusmaz,resim vs ugrasmaz keser atar ilk dakiada.ailesine karsi net bir tavir koyar, evlenecegiz biz der gerekirse.,karistirtmaz.(sevgilin yuz vermese yengesi koskoca adama kiz falan bulup tanistiramaz!) Ucunu açık birakmis sevgilin ,iyisini bulursaniz kabulumdur diyor sanki.

Sen 21, o 28 yasinda. Sen evlenmek icin 4 yil beklersin, sevgilin de ben 32 de evlenip 35 inde baba mi olcam der! Yine sorun cikar. Aklini da çelerler. Karsisina daha iyisi cikarsa seni birakir bence. Suan,kriterlerine uygun biri gelmemistir(bu bollukta illa ki iyisini secmek isteyecek)

Ben cok saglikli bir iliski goremedim,uzun surmez gibi hissettim;(
Meydan da yengene kalır bu durumda,fettan şey!

Son düzenleme:
Canım net cevap almak istiyorsan net anlatacaksın. Ya da burda sana fikir verenlere tepki vermeyeceksin.
Sen neden karar veremiyorsun bunu hiç düşündünmü? Çünkü kendini inandırmak istesen de kafana yatmayan şeyler var.
Bak bu dünyada binbir çeşit insan var. Sen bunlardan hnagisi olacağına karar verip seçeceksin. Hepsi bu.

*Bazı şeyleri görmezden gelip iyi niyetli olursun. Böylece aklına hiçbirşey takılmaz. Polyanacılık gibi.
*Erkeğim için savaştım, onu elde ettim dersin. Bunu bir mücadele olarak görüp, evlenirseniz de benim oldu dersin.
*Ben idealist biriyim. Kalbim kadar aklıma da yatmalı bazı şeyler. Yalanın y sine bile tahammül edemem dersin.
*Ben başkasıyla kendimi kıyaslayamam. Bu kadar küçülmedim. Ben varken hala daha başkasını ayarlamaya çalışan aileyi, bunlara dur diyemeyen sevgiliyi istemem dersin.
Dersin de dersin yani.
Sen bence sevdiğin için bazı şeylere göz yumabilecek bir insansın. O yüzden insanların düşüncelerine saygı gösterip, ben buyum demelisin..

Diyelim ki her şey sizin gördüğünüz gibi, erkek arkadaşınız çok iyi niyetli.

Bu kadar hassas, kimseye bir şey diyemeyen, net duruş sergilemeyen adamla ne gibi problemler yaşarsınız az çok belli de, hayırlısı diyelim.

Guzelim gerilme hic illa ki can sıkıcı yorumlar olacak olayin kendisi bile basli basina can sıkıcı çünkü. Ama gormedigin dusunmedigin seyleri objektif olarak gorebilirsin burda. Ornegin biraz karışık olmus erkek arkadasin mi senden üstün statüye sahip sen mi? Yani erkek arkasin diye baslayip kendine dönmüşsün empati yaptirmaya çalışırken bize karışık olmus o kisim. Eger erkek arkadasin bi tık ondeyse senden bu sorun degil ki zaten olmasi gereken bu. Erkek kadindan daha guclu daha parali daha kültürlü olursa daha iyi yürür iliski. Burda erkek arkadaşının niyetini kimse senden iyi bilemez. Niye guzel kiz ama degisik demis konusup sans vermiş seni yiyip bitiren kisim da bu zaten iste. Ve konu nasıl evlilige dugune kadar ilerleyebiliyor. Bence bi süre uzak durmalisin burunlarinin surtulmesi lazim. Ayrildim diyeceksin. O da gidip yengesine abisine sizin yuzunuzden oldu iste mutlu musunuz diye tavır almali. Bunu yapmazsan devam ederler gene ruhun duymaz. Kopek gibi yalvarttirman lazim hepsini. Ki hak etmisler fazlasiyla.

herkes sevgiline tekme tokat dalmanı yoksaymış güzel güzel akıllar vermiş, aynısını sana yapsalardı buralar karışırdı. kadın da olsa erkek de olsa şiddet bir fiske dahi olsa benim için tahammül edilemez bir durumdur. ne olay olursa olsun bunu sevgilinize yapmamanız lazımdı. ilerde sizin suçlu olduğunuz bir olayda bunu size yapsa tepkiniz nasıl olurdu??

herkes sevgiline tekme tokat dalmanı yoksaymış güzel güzel akıllar vermiş, aynısını sana yapsalardı buralar karışırdı. kadın da olsa erkek de olsa şiddet bir fiske dahi olsa benim için tahammül edilemez bir durumdur. ne olay olursa olsun bunu sevgilinize yapmamanız lazımdı. ilerde sizin suçlu olduğunuz bir olayda bunu size yapsa tepkiniz nasıl olurdu??
Bir kadin esine onu sevdiginden vurur ama hakliysa tabi gercekten ama erkekte durum bole degldir snucta onlarn eli de incitir dilide

Herkesi mutlu etme pesinde ama nasil olacak bu? Hem sizi, hem yengesini -abisini-, hem ablasini, hem de annesini ayni anda nasil mutlu edecek? Toz kondurmuyorsunuz, isinize gelmeyen yorum oldumu tersleniyorsunuz ama iliskiniz hic saglam degil. Evlendirmek isteyebilirler, her önlerine gelen kizin numarasini verebilirler, tabiki densizlik terbiyesizlik bu. Ama sizin sevgiliniz kesip atmiyor ki, daha ilk tesebbüste sakin böyle islere kalkismayin kimse bosuna kirilmasin diyemiyor ki. Elbise kiyafet alma olayi, aman canim alsinlar bir giyerim kaldiririm dolaba olayi degil ki bu. Bir ömür gecirecegi hayat arkadasi bulup evlendirmeye calisiyorlar. Ben lisedeyken eski kafa evlendirme meraklisi babaannem de gelir kafa ütülerdi yok sunun oglu yok bunun oglu diye. En son, benim karnimi sen doyurmuyorsun babam var. Eger annem babam da senin gibi düsünürse beni bir daha göremezsiniz, git kendin evlen demistim.

Daha ortada kesin bir sey yokken bile kimseyi kirmamak adina yeter kesin istemiyorum benim sevdigim var diyemeyen erkek, annesi abisi ablasi uygun birini buldugunda nasil hayir diyecek? Yazilmis zaten yas olmus 28. Sizin icin 4-5 sene daha beklese 32-33 yasinda olacak. Evlilik hazirligi, hamilelik derken kac yasinda baba olacak? Arkanizda saglam ve dik dursa beklenir beklenmez degil ama cok iyi düsünün bence. Kimse size gidin sevgilinizle kavga edip olay cikarin demiyor. Göremediginiz hissedemediginiz seyler var ve sizi uyariyoruz.

seni başta belirtseydi o kız o kadar konuşmazdı bence niye geç belirtmiş ki hem 28 yaşında koca adam hangi hakla onun hayatına müdahale ediyorlar seni bile bile kız ayarlıyorlar ben olsam çıldırırdım herhalde ama sevgilininde suçu yok üstüne geliyorlar oda arada kalmış gibi görünüyor bana göre..

Fikir almak değil. Ben konuştum ama anlasamadim demeye çalışmıs. Rahat bıraksinlar diye.
He yani ablasına ben konuştum ama anlaşamadım demek için kızın resmini göndermiş öyle mi? Kuzum doldurmak istemem seni ama seninki de pek masum değil bilesin. Az buçuk onun da aklı kaymış işte, eğer çok net olabilseydi, arardı o yengeyi yenge benim ilişkim var sen şimdi benden habersiz ne diye elin kızına numaramı veriyorsun, kız arkadaşım duysa aramız bozulacak, bir daha olmasın der, mevzuuyu kapatır, o düğün, gelinlik muhabbetlerini dinlemeye gelmezdi hiç iş. Hiçbir kız da muhabbetin ortasında bir numara yoksa gelinlik, düğün mevzuusu açmaz, demek ki ona da beklenti yaratacak kadar bir şeyler vaat edilmiş. Erkek arkadaşın da baştan kararlı bir tutum sergileyemediği için kız da meydanı boş bulmuş, yürümüş senin oğlana işte. Sonra seninki de baktı ki iş gitti gidiyor, iki güne nişan beş güne düğün hooop paketleyecekler, sonuçta yengenin kardeşi öyle bik bik muhabbet ettirmezler adama, tutuştu işte sonunda. Yok dedi, sonra da sen duyma bir de evdeki bulgurdan olmayayım hesabı bir iyi gizledi ama Allah işte yalancının mumu hesabı ortaya saçıldı mesele. Sen haberdar oldun, cıngar çıkardın, şimdilik gözü korktu ama bu ailedeki evlilik sevdası bitmedikçe sen daha karşılaşacaksın bu kara kedilerle gibime geliyor. Yani eninde sonunda pes edip, bir güzel gidip evlenir bu çocuk ya. Şimdi olmamış ama olmayacağı manasına gelmiyor. Sen düşün artık ne yapacağını.

Valla burayı ben de anlayamadım. Çocuğu gerdeğe sokmak için milli seferberlik ilan etmişler.

Ulan samantha ne zaman seni alıntılasam banlanıyorum. Geçende de birine sizin işyerinden kerhane olur yazdım sana sebep 3 hafta banlı gezdim:KK3:
Bak ben de tespit yapayım, ben ne zaman bilim adamı titizliği ile nokta atışı yapmaya kalksam, şak yakalıyorsun, bir beğenme enseme dayanıyor. Hepsini nasıl yakalıyorsun ya?

Dogru soyluyo olsa bıle bısey farketmezdı benım ıcın bunca aydır saklamıs etmıs sonucta ıyı kotu baska bır kıza hemde nıyet ortadayken mesaj atmıs, onunda atmasına ızın vermıs :KK66:
Ayrıca sen erkek arkadasına ınanıyorsun o ayrı ama.. Kesın erkek arkadasının soyledıgı gıbı gelısmedı olay.. ayrıca erkek arkadasın izin vermese yengesı bır yapar ıkı yapar sonra bırakır.. Karsısına ıyı bır kız cıkrsa senı tanımaz gıbı gelıyor :KK66: kafasına yatan bır kız bulmazsada ben ıstemıyorum yengem yapıyor ayaklarına devam kusura bakma gercekler
Sana katiliyorum, bizler aynisini yapsak bu kadar ucuz kurtulamayiz
-huzur- -huzur- bu yorumu dikkate almanı öneririm!

Ya şimdi seven insan niye başka bir kızın güzelliğinden bahsetmiş yani orada banane benim nisanlim en güzeli demeliydi.Yani biz burada ne desek boş seni sevdiğine emin isen sen bilirsin bunu en iyi böyle şeyleri dert etme.Erkekler capkindir ki zaten hemen yanındaki kızdan güzelini görünce böyle muhabbet yaparlar.
Yeni bir gelişme oldu mu ?

Şimdi söyle düşünmüş. Abisine,ablasina,yengesine ''bakın ben kızla konuştum ama anlasamadim'' imajı vermeye çalışmış kendince. O sebeple ablasina kızın resmini gonderip altına da istekleri çok fazla filan yazmış. Resmi de abisi sevgilime göndermiş. İkna etmeye çalışırken.
hayir niye bu imaji vermeye calisiyorki ..sevgilimi seviyorum hayatimda ondan baskasi olmicak demek bu kdr mi zor.

3 yol var
1-ailesini boşverip ilişkinize devam edeceksiniz
2-ailesine kendini kabul ettirip devam edeceksiniz
3-ayrılacaksınız.

2 ve 3. yolu dene, sorun o bu şu o değil, aile onaynın olmaması, evlilik demek aile ile de evlenmek demek, kızı mızı bırak da kendini sevdirmeye bak bence

Bal gibi ablasının fikrini almak için yollamış resmi. Kızla görüştüğü, denediği ama olmAdığı süsünü niye ablasına karşı versin, niye bu şekilde versin yani? Bu adam size ne istemiyorum dese o abi de yenge de cesaret edemez bunlara. Zorla tanıştırılmak nedir ya? Sen de döv daha oğlanı da hepten emin olsun kendisini yeri gelince dövecek bi kızla evliliğin yürümeyeceğini. Nasıl bi ilkellik ya? Kelimelere ne oldu ki tekmeler tokatlar konuşmaya başladı?

Back
X