• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaydınız ne dusunurdunuz ?

Ben anlamadim bu abiyle yenge niye pezevenklige tutusmuslar durduk yere.

Valla burayı ben de anlayamadım. Çocuğu gerdeğe sokmak için milli seferberlik ilan etmişler.

Ulan samantha ne zaman seni alıntılasam banlanıyorum. Geçende de birine sizin işyerinden kerhane olur yazdım sana sebep 3 hafta banlı gezdim:KK3:

Son düzenleme:
Valla burayı ben de anlayamadım. Çocuğu gerdeğe sokmak için milli seferberlik ilan etmişler.

Ulan samantha ne zaman seni aşıntılasam banlanıyorum. Geçende de birine sizin işyerinden kerhane olur yazdım sana sebep 3 hafta banlı gezdim:KK3:

Ailecek kasintilari tutmus. Yenge köprüden onceki son cikista baskalarinin iliskileri uzerinden nemalancak heralde. Ahahhah beni bi tek sen mi goruyosun ki acabaaa :D seni o sebepten banladilarsa beni niye banlamadilar ki adaletsizlige bak.

Erkek arkadaşının o fotoyu ablasına yollaması çok saçma. Bunun bahanesi bir o kadar saçma. İstemiyorum desin. Anlaşamadık gösterme ne. Hem diyor ki kıza dedim ki "benim kız arkadaşım var" hem diyor ki "ben o fotoyu biz bu kızla konuştuk anlaşamadık imajı göstermek için yolladım." tezata gel... Kusura bakma ama hiç inandırı değil. Ben sırf böyle birşeyi sakladığı için bile ilişkimi gözden geçiririm. Sizin adama tekme tokat dalmanız ayrı bir olay. İstemese kesin ve direk cevap verir kapatırdı konuyu.

Ailecek kasintilari tutmus. Yenge köprüden onceki son cikista baskalarinin iliskileri uzerinden nemalancak heralde. Ahahhah beni bi tek sen mi goruyosun ki acabaaa :KK70: seni o sebepten banladilarsa beni niye banlamadilar ki adaletsizlige bak.

Ulan samantha sen neden banlanmıyorsun anlayamadım, bugünkü mesajlarında 2 farkşı küfür gördüm mesela. Süper yazıyosun seni sevmeyen ölsünnnnnn:KK50:

Erkek arkadasin suclu... Bastan cvb verckti aailesine... Neden gorusmek knsmk zorundaki?!! Senk biliyolar ustelk

Yani acıkcası kız daha ikinci mesajında ben söyle düğün isterim ben böyle düğün isterim diye mesaj atmasaydı erkek arkadaşın konuşmaya başlayacaktı kızla. Cünkü ablasına kız güzel ama biraz değişik demesi bunu gösteriyor. Ya abla benim ne işim olur, güzelse Allah sahibine bağışlasın diyebilirdi. Seni seviyordur o ayrı ama kızı beğenmemiş diyemeyiz bu durumda, ilgisini çekmemiş diyemeyiz

Bide sunu eklemeden edemeyeceğim, yorumları yeni okuyorum. Konu başlığında siz olsanız ne yapardınız demişsin ama sucu erkek arkadaşında görenlere ama yok söyle ama yok böyle diye açıklama yapma gereği duyuyorsun tatlım! Yani onlar öyle yaparlarmış, sen inandıysan sorun yok ama icinde hala şüphe varki kamuoyuna soruyorsun, o şüpheyi değerlendir derim

Ben sizin yerinizde olsaydım ne yengeyi suçlar ne de abiyi suçlardım. Bütün olay sevgilide bitiyor. Eşşek kadar 28 yaşında adam olmuşsun Yengeyle abinin aklıyla hareket etmek onların baskılarıyla konuşmak neyin nesi ? Bal gibide istemiş kızı. Kızın dandik olduğunu görünce ''Benim kız arkadaşım.'' var demiş. Ben böyle bir herifi ne yapayım beyin yaşı gelişmemiş birine. Çık adam gibi karşılarına ''Ulan sevdiğim var sevgilim var 28 yaşında kendi kararlarımı verebilecek yaştayım kesin'' dediğinde yengede abi de tırsacak orda...

Biz eşimle akrabayız, o yüzden ben üniversiteden mezun olana kadar herkesten saklamak zorunda kaldık ilişkimizi.
Mesela facebookta ekli değildik ama sifrelerimizi bilirdik... akrabalar da ekli olunca...
Kp elinde eşimin fotoğrafı kız arıyor, annesi bir yandan. Kız fotografı yolluyorlar; hatta birkaç tane kız faceten mesaj attı ailesi de niye cevap yazmiyorsun diye baskı yapınca konuştu(bazen de bendim yazan) sonra yok beğenmedim falan geçiştirdi.

Burada ben her şeyi biliyorum; aileler ilişkiden haberdar değil; zorunlu bir saklama var. Eşim ben söyleyeceğim dediğinde de söyletmedim. O yüzdrn güvendim.

Şimdi sizin durumda sevgilinizin ailesi ilişkinizi biliyor, yine de ısrar ediyor, o da konuşuyor baskılara dayanamayıp.
Doğru söylüyor olma ihtimali var. Şöyle ki; ailesi beni istemiyor, diye düşünmeni ve üzülmeni istememiştir.
Ya da kız hoşuna gitti; konustu; konuşmasını beğenmeyince farklı falan dedi ablasına.

Hadi canım fikir almak değilmiş. Ben konuştum anlasamadim demek için resim mi yollanirmis :-) Kızla zaten irtibat halindeler mutlaka konuştukları bilinecek ne gerek var resim atmaya.Israr ediyorlar ne demek sevgilinin beyni yok mu istemiyorum bitti deyip son noktayı koyabilir. Ayrıca sana karşı sevgisinden emin değil kafası karışık ki fırsatı değerlendirme çabasına giriyor. Yani kafasına yatan birisi olursa senden ayrilicak hazırlıklı ol.Seni cepte tutuyor şimdilik kurnaz tilki.Sen burada güzel şeyler duymak istiyosun aaa öyle değildir o seni seviyor dalginligina gelmiştir konusmustur dememizi bekliyosun ama öyle değil işte. Son olarak bir erkek için şu sinir krizleri geçirmek nedir yahu? Öyle mi kardeşim konuştun mu ha bide resim atıp fikir mi aldın deyip tenekeyi g... coktaaaan bağlamalıydın .

erkek arkadaşının ablasına resim yollaması da, kızla kızı taleplerini sayacak kadar konuşturması da saçmalık. 28 yaşına gelmiş ve sevgilisi olmasına rağmen fırıldak gibi dönen, kendi kararları arkasında duramayan bir profil çizmişsin anlatırken.
hiçbir açıklaması yok bence bu saçmalıkların.

Dogru soyluyo olsa bıle bısey farketmezdı benım ıcın bunca aydır saklamıs etmıs sonucta ıyı kotu baska bır kıza hemde nıyet ortadayken mesaj atmıs, onunda atmasına ızın vermıs :KK66:
Ayrıca sen erkek arkadasına ınanıyorsun o ayrı ama.. Kesın erkek arkadasının soyledıgı gıbı gelısmedı olay.. ayrıca erkek arkadasın izin vermese yengesı bır yapar ıkı yapar sonra bırakır.. Karsısına ıyı bır kız cıkrsa senı tanımaz gıbı gelıyor :KK66: kafasına yatan bır kız bulmazsada ben ıstemıyorum yengem yapıyor ayaklarına devam kusura bakma gercekler
Cok iyi bir tespit

Herkese merhaba. Eski konularım var fakat okumak istemeyenler için özet geçiyorum. Ben 21 erkek arkadaşım 28 yaşında. Abisi ve yengesi evlilik için baskı yapıyor. Benden haberdar olmalarına rağmen kız arıyorlar. Abisine hak veriyorum babalarini kaybetmisler oda kendinde bu sorumlulugu goruyor olabilir ama yengesinin bu tavirlarini hic iyi niyetli gormedigimide belirteyim. Neyse simdi en son yaşanan olayı anlatiyorum.
Sevgilimin telefonunda bir şeylere bakarken ablasıyla konuşmalarıni gördüm. Kendiside yanimdaydi. Ablasının üstüne tıklayınca direk konuşmalar açıldı. Ekranda erkek arkadaşım bi kız resmi göndermiş (resim silindigi için bulanikti) altına da ablası güzel kizmis yazmış. Erkek arkadaşımda güzel ama çok farklı bir kız yazmış. Bu kim diye sorunca söylemek istemedi. Kıvırdı. Sonra ben sinir krizleri geçirdim ağlamaya başladım hatta oda yetmedi tekme tokat daldım. Öyle olunca anlatti.Yengesi kendi yegenine (x diyelim) erkek arkadaşımın numarasini veriyor. Amaç ikisini tanistirip evlendirmek tabiki.(Benim varlığımdan haberdar) Kız sevgilime mesaj atıyor. Merhaba işte ben yengenin yeğeni x im. Tanismamizi istediler falan filan. Sevgilim de himm anladım tarzı bi mesaj atıyor. O gün sohbet çok uzamadan saat 8 gibi filan erkek arkadaşım ben uyuyorum diyor bidaha mesaj atmiyor. Ertesi gün kız tekrar mesaj atıyor. Napiyosun filan diye. Sevgilim cevap vermiyor. Akşam bir daha mesaj atıyor sesin çıkmıyor diye. Sevgilim de ne diyorsun filan diyor bir şekilde sohbet açılıyor ve kız birden isteklerini saymaya başlıyor. Ben söyle düğün isterim böyle gelinlik isterim filan diyince sevgilim de benim kız arkadaşım var diyor. Kiz o gün tamam kusura bakma filan diyor 1 hafta 10 gün kadar bi daha mesaj atmiyor. Sonra sevgilimin abisine söylüyor bana böyle böyle dedi diye. O ara abisi Sevgilimi arıyor baya kavga ediyorlar kusuyorlar. Sonra ikna etmek için yengesi arıyor (yegeniyle evlenmesi için ikna etmeye çalışıyor bu arada inanılır gibi degil) Oda ise yaramayinca abisi tamam diyor ben kardeşimin arkasındayım o ne diyorsa o olsun diyor. Bu arada kız bi kaç kez daha mesaj atıyor ama sevgilim cevap vermiyor. Sonra da kızın numarasini engelliyor. Bu olay 2 ay önce oluyor ve tabiki benim hiç bir şeyden haberim yok. Geçtiğimiz hafta yukarda anlattığım şekilde olayı öğreniyorum. Ablasını ariyorum nedir ne değildir o söylesin diye (kızin resmini göndermiş demiştim ya bu o ablası değil diğer ablası) Ablası da sevgilimin anlattıgi şekilde anlatıyor. Sonra annesi beni aradı ağlayarak. Başkalarının oyununa gelmeyin kızım oğlum seni çok seviyor onu mecbur bıraktılar çok üstüne geldiler filan dedi. Şimdi size sorum şu. Siz olsaydınız bu durumda ne yapardınız yada o kızla konuşmus olması hakkında ne dusunurdunuz ? Ben guveniyorum ve olayin anlatildigi gibi olduguna da inaniyorum açıkcasi. Ama diğer yandan kuruntu yapıyorum işte benden habersiz nasıl konusur diye hazmedemiyorum bi türlü. Belki sizlerin yorumları sayesinde rahatlarım. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Birak ayril evlenince en kucuk bi sorunda keske evlenmeseydim dersin sana evlencek baska adammi yok

28 yasinda kocaman adam sevgilisi oldugunu ve baska birini istemedigini belirtemiyor guya boyle oyunlara basvuruyor? Eger boyleyse durum vahim, degilse resmen araniyor bu daha da vahim. Nasil inanabiliyorsunuz boyle seylere.. Gercekse olanlar bu kadar zayif karakterlere nasil guvenebiliyorsunuz anlamiyorum gercekten. Her iki yonlu cok kotu durum bence. Ayrilirken havai fisek patlatirdim kurtuldum diye.

Canım bu kadar saf olma ya...

*Sevgilin kız yazdığında karşılık verip yazmış o akşam. Bir gün sonra sevgilim var demiş. Neden hemen dememiş?
*Konuşmalarda ne geçti de sana göstermeden sildi. Belliki sen telefonuna bakıyorsun. O zaman neden sildi?
*Başkasına attığı resmi var ve altına kız için güzel vs yazıyor. Neden?? Beğenmedim imajı vermek için mi?
*Madem illa evlenecek diyorlar siz neden nişanlanmıyorsunuz?

Benim konundan çıkardığım tek şey erkek arkadaşın eğer aklına yatan bir kız bulursa seni bırakır canım. Bizden demesi. Sen hala ama anlatamadım galiba, beni yanlış anladınızzz triplerine gir....

Her şeyi bir kenara atalım. Kızla konuşmasını, resim atıp güzel kız demesini, sizden gizli konuşmasını. Hepsini.
Adama kız ayarlıyorlar sevgilisi olduğunu bildikleri halde. Erkek arkadaşında konuşuyor seninle srvgiliyken. "Ama bahane uydurmak için konuştu." deme. Seninle sevgiliyken kızla konuştu resim attı güzel dedi. Çocuğun ailesinin size saygısı var mıdır şuan sizce? Ben istemiyorum dese net bir şekilde olay kapanır. Ama erkek arkadaşınız siz varken başkasıyla konuştuğu için onlar hep sevgilinize kız ayarlayacaklar. Bide madem annesi bu kadar üzüldü ağladı oğluyla gelinine ayar çekemiyor mu? Elle tutulacak hiçbir tarafı yok.

Oncelikle herkese çok değerli yorumları için teşekkür ederim. Ve ayrıca kusmedim onu da belirteyim :KK45:
Erkek arkadaşımı ben kesinlikle savunmuyorum. Onu aklamak gibi bi derdim yok fakat herkes ağır eleştiriler yapınca koruma iç gudusuyle hareket etmis olabilirim. Ablasina resim gönderme olayina bende anlam veremedim. Tekrar sorduğumda yengesi ballandira ballandira kızı anlatmiş. Ablasida merak etmis buna resmini gönder demiş. Ne kadar doğru bilemem.
Annesi yengesine söz geciremiyor mu diyenler olmuş. Evet malesef geciremiyor. Bunlar ailecek çok yumuşak huylu insanlar. Kesinlikle oyundu yok kaynanalik yapiyimdi hiç böyle durumları yok. Yenge de bu sebeple yegenini vermek istiyor zaten. Ben rahatım o da rahat etsin diye.
Erkek arkadaşın dur diyemiyor mu diyenlerede söyle anlatıyım. Bu ilk olay değil. Oncesindede yine aynı durumlar yasandi. Fakat ondan ben haberdardim. Hatta sussunlar diye konusmalarina bile musade ettim. Ama aksilikler oldu konuşma olmadı. Herkesin karakteri veya yaşam şartı bir değil. Diyelimki ben abimi rahatlıkla karşıma alabilirim ama o alamaz. Olaylara çok duygusal bakıyor ve herkesi mutlu etme peşinde.
20 yaşında kaynana olaylarına girmedim ayrıca. Kendisiyle bir kere görüştüm. Onun dışında telefonla en fazla 3 kez konuşmuşuzdur. Ablasını konuya dahil etme sebebimse olayın içinde olmasiydi. Yani ne yasaniyorsa erkek arkadaşım ona anlatmış. Doğru olduğunu teyit etmek amaçlı bir de ona sordum. Annesini arayan da ablası olmuş zaten. Sonra kadın beni aradı.

Back
X