• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaydınız ne dusunurdunuz ?

Ben o resim yollama kismini ters anlamisim. Yengesi resim yolladi ve sevgilin sildi anlamisim hizli okumaktan. Eger guveniyorsan sevgiline fazla uzerine gitme. Onu en iyi taniyan sensin. Biz sadece anlattigin kadarini biliyoruz. Ama yengesine resim yollayarak fikir almasi onun oyle kiz aramasina firsat veriyor. Is sevgilinde biter. Ciddi ciddi gorusmemis kizla ama en basindan sana huzur bak boyle boyle bi durum var diyebilirdi. Bence senin sonradan ogrenmis olmanda dokunmus sana.. Arada güven sorunu olusmus. Aranizda acik acik konusun bu mevzuyu ve hissettiklerini sevgilinle paylas.

Siz öyle diyorsunuz demedim. O tarz konuşmalar var siz de geriye dönüp bakabilirsiniz. Burda yorum yapilirken karşıdakınin ruh hali dusunulmuyor. Mutlu olsam gelip burda konu acmam birde bu tarz yorumlar eklenince canım iyice sıkılıyor ve haliyle daha fazla bu tarz yorumları görmek istemediğim için konunun kapatılmasını istedim. Boyle bir hakkim olduğunu düşünüyorum.

Sonuçta burada yüzlerce insan konunuzu okuyor ve her biri sizinle aynı fikirde olamaz.
Konuyu açarken bunu biliyor olmanız gerekir.
Eğer çok rahatsız edici ya da size hakaret içeren yorum varsa K.İ.B. butonunu kullanırsınız.
Ya da görmek istemiyorsanız Göz Ardı Et butonunu...
Kimseye bu şekilde saldırmaya hakkınız olmadığını da ben düşünüyorum.

Son düzenleme:
Abisi evlenmesini istiyorsa kardeşinin neden çiçeği çikolataya alıp size gelmiyorlar? Sen mi istemiyorsun şunaşamada evliliği?

Yenge çok fenaymış. Kız daha fena. Nasıl bir gurursuzluk da mesaj atıp evlenme isteğini dile getiriyor.

Erkek arkadaşının çok bi kabahati yok. Olayın üstünü kapar unuturdum ben olsam.

Sinirimi çıkarmak değil.Kendimi ifade edemedim yada olayların iç yüzünü tam anlatamadim bilmiyorum. Bi anda çok ağır geldi işte
İçinde bulunduğun durun gerçekten can sıkıcı anlıyorum ama gelebilecek her türlü yoruma açık olmalisin, burda binkerce insan var herkesin senin gibi düşünmesini bekleme

Kiz sunu bunu istiyorum demese muhabbet devam mi edecekti onu anlamadim.

Şu an burada yorumda bulunan kişiler, emin olun, sizin sevgiliniz ve ailesinden daha çok iyiliğinizi düşünenler. Bazı yorumlar sert gelebilir ama gerçekler acıdır ve burada sizi bir yanlıştan döndürmek için yapılan yorumlara kızmak, kırılmak yerine sevinmelisiniz. Size yaşadıklarınızı toz pembe değil de tüm gerçekliğiyle yüzünüze çarpanlara belki şimdi değil ama günü geldiğin de teşekkür edeceksiniz. Tecrübeyle sabittir ;)

Sinirimi çıkarmak değil.Kendimi ifade edemedim yada olayların iç yüzünü tam anlatamadim bilmiyorum. Bi anda çok ağır geldi işte

Huzur ağır gelmesi normal çünkü olay nahoş.

Lakin yazdıkların yenge şöyle, yenge bilmem ne dedi şeklinde, sanki entrikacı yenge herkesin başını yakıyor gibi ama suçlu sevgilin. İnsanlar da bunu söyleyince kabullenememişsin.

1. Gencecik 20 yaşında kızsın annesinin seni araması, anasının danasının seninle bu kadar yüzgöz olması itici. 20 yaşındaki kız güzelce flört etmeli bence aileye falan ne gerek var?

2. Tüm suç ailesinde, yengesinde, ötede beride şeklinde düşünüyorsun ama sevgilin zayıf karakterli. Bunu kabullenmek zor ama gerçek bu. Baskıya bu kadar boyun eğmesi , etkilenmesi sence ne olabilir? Güçlü karakterli biri sen artık evlen diyene tınmaz, güler geçer. Ben kadın olduğum halde, toplum baskısına 1 mg pabuç bırakmıyorum biliyorsun ki toplum baskısı kadınlara daha fazla.

3. Bunları geçtim sevgilin başka bir kızın resmini gönderip yorum yapmış. Gördüğü ilgiden poposu kalkmış.

Bu yazdıklarımızdan hangisi yanlış huzurcan, kim yalan, yanlış yorum yazmış? Bu anlattıklarının üstüne kimse bu adam için olumlu yorum yazamaz ki. Tü tü kaka yenge şeytan zavallı çocuk mu yazacaklardı?

Üzgün olman normal tabi ki ama gerçeklere sırtını dönmen de doğru değil. Burdaki kimse senin kötülüğün için yazmıyor ki.

Sizi hatırlıyorum. 28 yaşında adam ama şu imajı vereyim vs diye oyunlar yapıyor. Hayır deyip son sözü söyleyemiyor. Ben olsam bırakırım ya. Zaten çok büyük sizden. 3 yaş idealdir bence. Hem evliliği aynı anda düşünmeye başlarsınız. Hem se belki bu sefer hayır demeyi bilen biri olur.

21 yasindasiniz daha , yillarimi verdim demeyin. Niye bastan saglam temelleri olan alaveresiz dalaveresiz bir evlilige layik olmayasiniz ki? Caninizi yakan buradaki yorumlar mi yoksa erkek arkadasinizin niyetinden süphe duymaniz mi? Kendi gözlerinizle görmüssünüz, kizin resmini ve istek listesini ablasina gönderdigine. Hani hicbirseyden haberi olmaz kendi kendilerine resim yollayip numara verirler sevgiliniz masumdur anlarim ama size de kötü kokular gelmiyor mu? O niye demiyor "ben -huzur-a yillarimi verdim kimse karismasim isime" diye. Istek listesi olmasaydi mütevazi bir kiz olsaydi ne olacakti peki? Hic tekme tokat girisip sinir krizleri gecirmeyin. O yenge bunlari duyuyorsa seviniyordur sevindirmeyin. Size söylemesi kolay demeyin, kendi anneniz -varsa- ablaniz ne söylerdi sizce? Ben kendi kizima kardesime yakistirip layik görmezdim böyle aileyi.

Kizacaksiniz ama yengesi kimseden yüz bulmasa cesaret veren olmasa kendi basina böyle islere nasil kalkisiyor? Yapmaniz gereken sevgilinize bir süre görüsmeyelim benim ölcüp tartmam gerekiyor demek olmali. Kaybetme korkusu yasasin bir. Yengesine o zevki tattirmam ben kazanicam savasina girerseniz ona birsey olmaz evlenmis barklanmis aileye girmis, siz bu genc yasta yipranir sinir hastasi olursunuz. En dogrusu kendizi geri cekmeniz bence.

kızın istekleri çok olunca ve belki kızı beğenmeyince geri çevirmiş olabilir. aklıma bunlar geliyor.

Kiz dugun isteklerini anlatamasan once kiz arkadasim yok,dugun istekleri isine gelmeyince kiz ark var oylemi..erkek ark tam bi sahtekar..sizde tuhafsiniz cidden.boyle bi durumda coktan sepetlemeniz gerekirdi.az kendinize kiymet verin lutfen

canım yaralanmışsın bariz belli. insanlar burda olaya tarafsız bakıyor. duygusalsın ve dışardan birilenin yorumlarını istemişsin. senin yazdıklarını yorumluyorlar sadece. kimseyi tanıdıkları yok. hayırlısı olsun sizin için artık.

İçinizi rahat tutun bence...

Güzel ama çok farklı bir kız..

Bu yazıyı okuduğum an gerisi teferruatta kalır..

Bitmiştir..

(haa sen erkek arkadasının kendi ailesine kızla gorustuğunu fakat anlasamadığını (basından savmak için) gösterme cabası içinde olduğunu belirtmişsin..ama ben böyle alavere dalavere dolu bir ilişkiyi yurutemem)

Son düzenleme:
Şimdi söyle düşünmüş. Abisine,ablasina,yengesine ''bakın ben kızla konuştum ama anlasamadim'' imajı vermeye çalışmış kendince. O sebeple ablasina kızın resmini gonderip altına da istekleri çok fazla filan yazmış. Resmi de abisi sevgilime göndermiş. İkna etmeye çalışırken.

Sevgilin net olsun. Yok istekleri fazlaydi falan degil. Sevgilim var onu seviyorum bitti okadar. Sinir oluyorum böyle yumusak kalpli insanlar ustunde baski kuranlardan. Yarin bir gun evlense, taşinsa, cocuk yapsa, yapmasa, hep bahane mi ileri surecek onlarin gönlü olsun diye...?

Ben anlamadim bu abiyle yenge niye pezevenklige tutusmuslar durduk yere. Ben burda en once benim varligimi takmayan insanlara taktirirdim kendimi oyle ki bir daha yuz yüze bakamayacak duruma getirirdim o yengeyle kendimi. Birlikte olma şansınız birak ondan sonra erkek arkadasinin gayretine kalsın. Yedigi halt her neyse pismansa senin yaptigin terbiyesizligi süpürür, degilse resti ceker sana ailesini tercih eder niyetini açık eder.

• Beğen
Reactions: K_G
Herkese merhaba. Eski konularım var fakat okumak istemeyenler için özet geçiyorum. Ben 21 erkek arkadaşım 28 yaşında. Abisi ve yengesi evlilik için baskı yapıyor. Benden haberdar olmalarına rağmen kız arıyorlar. Abisine hak veriyorum babalarini kaybetmisler oda kendinde bu sorumlulugu goruyor olabilir ama yengesinin bu tavirlarini hic iyi niyetli gormedigimide belirteyim. Neyse simdi en son yaşanan olayı anlatiyorum.
Sevgilimin telefonunda bir şeylere bakarken ablasıyla konuşmalarıni gördüm. Kendiside yanimdaydi. Ablasının üstüne tıklayınca direk konuşmalar açıldı. Ekranda erkek arkadaşım bi kız resmi göndermiş (resim silindigi için bulanikti) altına da ablası güzel kizmis yazmış. Erkek arkadaşımda güzel ama çok farklı bir kız yazmış. Bu kim diye sorunca söylemek istemedi. Kıvırdı. Sonra ben sinir krizleri geçirdim ağlamaya başladım hatta oda yetmedi tekme tokat daldım. Öyle olunca anlatti.Yengesi kendi yegenine (x diyelim) erkek arkadaşımın numarasini veriyor. Amaç ikisini tanistirip evlendirmek tabiki.(Benim varlığımdan haberdar) Kız sevgilime mesaj atıyor. Merhaba işte ben yengenin yeğeni x im. Tanismamizi istediler falan filan. Sevgilim de himm anladım tarzı bi mesaj atıyor. O gün sohbet çok uzamadan saat 8 gibi filan erkek arkadaşım ben uyuyorum diyor bidaha mesaj atmiyor. Ertesi gün kız tekrar mesaj atıyor. Napiyosun filan diye. Sevgilim cevap vermiyor. Akşam bir daha mesaj atıyor sesin çıkmıyor diye. Sevgilim de ne diyorsun filan diyor bir şekilde sohbet açılıyor ve kız birden isteklerini saymaya başlıyor. Ben söyle düğün isterim böyle gelinlik isterim filan diyince sevgilim de benim kız arkadaşım var diyor. Kiz o gün tamam kusura bakma filan diyor 1 hafta 10 gün kadar bi daha mesaj atmiyor. Sonra sevgilimin abisine söylüyor bana böyle böyle dedi diye. O ara abisi Sevgilimi arıyor baya kavga ediyorlar kusuyorlar. Sonra ikna etmek için yengesi arıyor (yegeniyle evlenmesi için ikna etmeye çalışıyor bu arada inanılır gibi degil) Oda ise yaramayinca abisi tamam diyor ben kardeşimin arkasındayım o ne diyorsa o olsun diyor. Bu arada kız bi kaç kez daha mesaj atıyor ama sevgilim cevap vermiyor. Sonra da kızın numarasini engelliyor. Bu olay 2 ay önce oluyor ve tabiki benim hiç bir şeyden haberim yok. Geçtiğimiz hafta yukarda anlattığım şekilde olayı öğreniyorum. Ablasını ariyorum nedir ne değildir o söylesin diye (kızin resmini göndermiş demiştim ya bu o ablası değil diğer ablası) Ablası da sevgilimin anlattıgi şekilde anlatıyor. Sonra annesi beni aradı ağlayarak. Başkalarının oyununa gelmeyin kızım oğlum seni çok seviyor onu mecbur bıraktılar çok üstüne geldiler filan dedi. Şimdi size sorum şu. Siz olsaydınız bu durumda ne yapardınız yada o kızla konuşmus olması hakkında ne dusunurdunuz ? Ben guveniyorum ve olayin anlatildigi gibi olduguna da inaniyorum açıkcasi. Ama diğer yandan kuruntu yapıyorum işte benden habersiz nasıl konusur diye hazmedemiyorum bi türlü. Belki sizlerin yorumları sayesinde rahatlarım. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Sen sevgiline çok sert konuşmalısın. seninleyse numarasının başkalarına verilmesine tepki göstermeli. Seninle ciddi düşünüyorsa bunu da söyler yengesine etrafındakilere zaten.

Çok can sıkıcı bir durum. Herkes sizi biliyor ama evlendirme içşn başka kız arayışı içine girmişler. Ne alaka nr hakla. Bu zmanda hala böyle insanlar. O annesi de telefonda ağlayacak kadar birlikte olmanızı madem istiyor büyük oğlu ve gelinine bir büyük olarak bir dur deseydi ya. Kim kime dum duma ailede.

Back
X