Sinirimi çıkarmak değil.Kendimi ifade edemedim yada olayların iç yüzünü tam anlatamadim bilmiyorum. Bi anda çok ağır geldi işte
Huzur ağır gelmesi normal çünkü olay nahoş.
Lakin yazdıkların yenge şöyle, yenge bilmem ne dedi şeklinde, sanki entrikacı yenge herkesin başını yakıyor gibi ama suçlu sevgilin. İnsanlar da bunu söyleyince kabullenememişsin.
1. Gencecik 20 yaşında kızsın annesinin seni araması, anasının danasının seninle bu kadar yüzgöz olması itici. 20 yaşındaki kız güzelce flört etmeli bence aileye falan ne gerek var?
2. Tüm suç ailesinde, yengesinde, ötede beride şeklinde düşünüyorsun ama sevgilin zayıf karakterli. Bunu kabullenmek zor ama gerçek bu. Baskıya bu kadar boyun eğmesi , etkilenmesi sence ne olabilir? Güçlü karakterli biri sen artık evlen diyene tınmaz, güler geçer. Ben kadın olduğum halde, toplum baskısına 1 mg pabuç bırakmıyorum biliyorsun ki toplum baskısı kadınlara daha fazla.
3. Bunları geçtim sevgilin başka bir kızın resmini gönderip yorum yapmış. Gördüğü ilgiden poposu kalkmış.
Bu yazdıklarımızdan hangisi yanlış huzurcan, kim yalan, yanlış yorum yazmış? Bu anlattıklarının üstüne kimse bu adam için olumlu yorum yazamaz ki. Tü tü kaka yenge şeytan zavallı çocuk mu yazacaklardı?
Üzgün olman normal tabi ki ama gerçeklere sırtını dönmen de doğru değil. Burdaki kimse senin kötülüğün için yazmıyor ki.