• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaydınız ne dusunurdunuz ?

-huzur-

Kafesin biri,bir kuş aramaya çıkmış.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
2.044
6.735
158
Herkese merhaba. Eski konularım var fakat okumak istemeyenler için özet geçiyorum. Ben 21 erkek arkadaşım 28 yaşında. Abisi ve yengesi evlilik için baskı yapıyor. Benden haberdar olmalarına rağmen kız arıyorlar. Abisine hak veriyorum babalarini kaybetmisler oda kendinde bu sorumlulugu goruyor olabilir ama yengesinin bu tavirlarini hic iyi niyetli gormedigimide belirteyim. Neyse simdi en son yaşanan olayı anlatiyorum.
Sevgilimin telefonunda bir şeylere bakarken ablasıyla konuşmalarıni gördüm. Kendiside yanimdaydi. Ablasının üstüne tıklayınca direk konuşmalar açıldı. Ekranda erkek arkadaşım bi kız resmi göndermiş (resim silindigi için bulanikti) altına da ablası güzel kizmis yazmış. Erkek arkadaşımda güzel ama çok farklı bir kız yazmış. Bu kim diye sorunca söylemek istemedi. Kıvırdı. Sonra ben sinir krizleri geçirdim ağlamaya başladım hatta oda yetmedi tekme tokat daldım. Öyle olunca anlatti.Yengesi kendi yegenine (x diyelim) erkek arkadaşımın numarasini veriyor. Amaç ikisini tanistirip evlendirmek tabiki.(Benim varlığımdan haberdar) Kız sevgilime mesaj atıyor. Merhaba işte ben yengenin yeğeni x im. Tanismamizi istediler falan filan. Sevgilim de himm anladım tarzı bi mesaj atıyor. O gün sohbet çok uzamadan saat 8 gibi filan erkek arkadaşım ben uyuyorum diyor bidaha mesaj atmiyor. Ertesi gün kız tekrar mesaj atıyor. Napiyosun filan diye. Sevgilim cevap vermiyor. Akşam bir daha mesaj atıyor sesin çıkmıyor diye. Sevgilim de ne diyorsun filan diyor bir şekilde sohbet açılıyor ve kız birden isteklerini saymaya başlıyor. Ben söyle düğün isterim böyle gelinlik isterim filan diyince sevgilim de benim kız arkadaşım var diyor. Kiz o gün tamam kusura bakma filan diyor 1 hafta 10 gün kadar bi daha mesaj atmiyor. Sonra sevgilimin abisine söylüyor bana böyle böyle dedi diye. O ara abisi Sevgilimi arıyor baya kavga ediyorlar kusuyorlar. Sonra ikna etmek için yengesi arıyor (yegeniyle evlenmesi için ikna etmeye çalışıyor bu arada inanılır gibi degil) Oda ise yaramayinca abisi tamam diyor ben kardeşimin arkasındayım o ne diyorsa o olsun diyor. Bu arada kız bi kaç kez daha mesaj atıyor ama sevgilim cevap vermiyor. Sonra da kızın numarasini engelliyor. Bu olay 2 ay önce oluyor ve tabiki benim hiç bir şeyden haberim yok. Geçtiğimiz hafta yukarda anlattığım şekilde olayı öğreniyorum. Ablasını ariyorum nedir ne değildir o söylesin diye (kızin resmini göndermiş demiştim ya bu o ablası değil diğer ablası) Ablası da sevgilimin anlattıgi şekilde anlatıyor. Sonra annesi beni aradı ağlayarak. Başkalarının oyununa gelmeyin kızım oğlum seni çok seviyor onu mecbur bıraktılar çok üstüne geldiler filan dedi. Şimdi size sorum şu. Siz olsaydınız bu durumda ne yapardınız yada o kızla konuşmus olması hakkında ne dusunurdunuz ? Ben guveniyorum ve olayin anlatildigi gibi olduguna da inaniyorum açıkcasi. Ama diğer yandan kuruntu yapıyorum işte benden habersiz nasıl konusur diye hazmedemiyorum bi türlü. Belki sizlerin yorumları sayesinde rahatlarım. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Sevgilin konusmamis ki? Kiz her mesaj attiginda ya cevap yazmamis yada kisa kesmis, senden de bahsetmis.. Sevgiline karsi tavir almani gerektirecek bi durum yok bence. Ama o yengeye falan dikkat :)

Eee erken arkadaşın neden kızın resmini göndermiş tam olarak açıklanmamış .
Şimdi söyle düşünmüş. Abisine,ablasina,yengesine ''bakın ben kızla konuştum ama anlasamadim'' imajı vermeye çalışmış kendince. O sebeple ablasina kızın resmini gonderip altına da istekleri çok fazla filan yazmış. Resmi de abisi sevgilime göndermiş. İkna etmeye çalışırken.

Dogru soyluyo olsa bıle bısey farketmezdı benım ıcın bunca aydır saklamıs etmıs sonucta ıyı kotu baska bır kıza hemde nıyet ortadayken mesaj atmıs, onunda atmasına ızın vermıs :KK66:
Ayrıca sen erkek arkadasına ınanıyorsun o ayrı ama.. Kesın erkek arkadasının soyledıgı gıbı gelısmedı olay.. ayrıca erkek arkadasın izin vermese yengesı bır yapar ıkı yapar sonra bırakır.. Karsısına ıyı bır kız cıkrsa senı tanımaz gıbı gelıyor :KK66: kafasına yatan bır kız bulmazsada ben ıstemıyorum yengem yapıyor ayaklarına devam kusura bakma gercekler

Erkek arkadaşınız ne diye yengesine kız resmi gönderiyor? Senden başkasını istemeseydi ne diye yengesine kız beğendirmeye çalışsın? Saçmalık.

Agabey ve yenge kadar erkek arkadasinda suclu.
Madem icinde bir sey yok, neden kizin resmini ablasina gosterip fikir aliyor?
Istemem yan cebime koy!
Fikir almak değil. Ben konuştum ama anlasamadim demeye çalışmıs. Rahat bıraksinlar diye.

Erkek arkadaşınız ne diye yengesine kız resmi gönderiyor? Senden başkasını istemeseydi ne diye yengesine kız beğendirmeye çalışsın? Saçmalık.
Siz olayı çok yanlış anlamışsiniz. Ya da ben tam olarak anlatamadım sanırım..

Erkek arkadasin neden sana soylememis bunu? Ayni seyi sen yapsan tepkisi nolurdu? Erkek arkadasin suclu bence tesadüfen ogrenmesen haberin bile olmayacakti. Sevgilinin hosuna gitmis bence talibinin olmasi gonlunu eglendirmis olay ciddiye binince yol vermiş

Sizden iyisini bulana kadar erkek arkdasınız devam edecektir. Yengesi sizin olduğunuzu bile bile bu cesareti aldığına göre erkek arkadasınız zayıf bir karakter ya da isine geldiği gibi davranan biri. Hayır, kızla niyeti yoksa fotoğrafını niye atıp fikir edinmek istesin? Olayı sizden saklaması da cabası! Tercih sizin, bu tercih sonunda ya mutlu olacaksınız, ya mutsuz olacaksınız.

Canım hiç istemeyen insan neden mesajlaşsın? Senin aklına yatıyor mu? Ya anlaşsaydı ne olacaktı? Kendisine mesaj atmasına neden izin veriyor. Benim sevgilim var istemiyorum diyemiyor mu? Sen nasıl kabullendin ilginç herkesten önce sevgiline kızacaksın yengesi seni bildiği halde yeğeniyle tanıştırıyorsa. Sevgilinde sen olduğun halde tanışıyor

Yenge arızalı. Sevgiliniz 28 yaşında koca adam. Merakına yenik düşmüş , konuyla ilgilenmiş ama çok da umursamamış. Yazdıklarınızdan bunu çıkardım.

Hangi zamandayız, nasıl bir dayatmadır bu? Çok sinir bozucu.

Erkek arkadaşınız sanki memnun gibi kendine kız aranmasından, nasıl olsa kız arkadaşı var ama ego tatmini gibi.. Net tavrınızı koymalısınız, yada bitirmelisiniz, daha çok gençsiniz, bu durumlar ileride ciddiye binerse ilişkiniz daha çok üzülürsünüz hatırladıkça. Sizden 7 yaş büyük adam yani.. Ayıp ediyor..

Back
X