• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaniz?

Ne kadının ne erkeğin gizli birikim yapmasını eş savurgan vs olmadığı durumda hiç doğru olmadığını ve altında kendini güvene almanin yattığını düşünüyorum

Çalışan kadının maaş kartının kendisinde olması gerektiğini düşünüyorum. Parayı sizden alıp gizlice biriktirmesi ve size bu konuda yalan söylemesi çok çok çok çirkin. Ortak hesap açın ve bankada biriksin para.

Çalışan kadının maaş kartının kendisinde olması gerektiğini düşünüyorum. Parayı sizden alıp gizlice biriktirmesi ve size bu konuda yalan söylemesi çok çok çok çirkin. Ortak hesap açın ve bankada biriksin para.
Kendisi bu durumda buyutulecek bisey olmadigini soyluyo anlamiyo bi turlu guvenimin zedelendigini. Bugun tekrar konusup ortak bi hesap acmaktan bahsedicem bakalim.ne diyecek.

Kendisi bu durumda buyutulecek bisey olmadigini soyluyo anlamiyo bi turlu guvenimin zedelendigini. Bugun tekrar konusup ortak bi hesap acmaktan bahsedicem bakalim.ne diyecek.
Bu kesinlikle büyütülecek bir durum. Madem önemsiz para neden gizleniyor? Neden sizinde paranızın içinde olduğu bir birikim sizden gizli büyüyor? Size harcandı diye yalan söyleniyor? Paranın hesapta birikmesini sağlayın mutlaka. Tüm paranın ne kadar olduğunu ve nerde biriktiğini biliyor musunuz?

Back