Siz olsaniz?

Bu kocaya guven olmaz. Para biriktiriyomus ee sen bilsen o parayi napcanki harcayacan mi? Yalan var isin icinde ve yalan varsa ortada evlilik yoktur

Yaptigi cirkin ve art niyet aranabilecek bir davranis. Soyle de dusunmus olabilir. Soylemeyim de birikim yapabilelim rahat harcama yapmasin. Ancak bir diger ihtimal sizden gizli palnalri olabilecegi. Kartinizi alin ve seffaflik isteyin bundan sonraki herkonuda

Boşanma sebebi derken biraz fazla oldu sanki

Evlilikte en önemli seylerden biri güvendir. Adam iki defa esine çok agir bir sekilde yalan söyledi. Kadinin parasini elinden aldi. Adamin yaptigi dolandirciliktir. Sirf es diye farkli olmuyor. Insan güvenemedigi, ve tarafindan dolandirildigi bir kisi ile nasil evlilik yürütecek?

Bi kere daha ayni seyi yaptigi icin guvenemem artik kafam cok karisti gercejten

Hayir tabiki bunu bir nimet olarak gormuyorum niyetim beni para anlaminda sıkıp hepsini istemedigini anlatmakti.

Maaş kartını al eşinin elinden. Her ay nereye ne verecekse senden istesin ve sen uygun görürsen ver

Kartını geri al arabanın kredisini birikimle ödetmeye çalış. Karti vermezse git bankaya yeni kart çıkar digerinin kullanimini kapattir...
Dun gece istedigim gibi getirdi bide gururuna dokunmus nasil istermisim benim paramla ev geciniyo demisim zoruna falan gitmis.

Bende ayni seyleri soyledim guvenim cok kirildi ki ben bi kurus bile saklamam demek.saklamak gerekiyormus.
Dogrusunu sen yapiyorsun ama herkes ayni degil.. ben unutamiyorum boyleolaylari evliligimde olursa.. ha noluyor herifler yaptiklarini unutup mutlu mesut yasarken sen uzuldugunle kaliyorsun.

Ohhh vallahi harika bir durum.
Çalışan karısının maaş kartı beyefendi de dursun. Karısı sabahtan akşama kadar çalışsın üstüne kocası borcum var diye diye başının etini yesin, çalışan kadın olmasına rağmen borç var zannederek kıt kanaat geçinsin.

Sonra kocası olacak beyefendi karısının maaşıyla evi geçindirsin, kendi kazancını kenara atsın, bunu da karısından saklasın.....
Konu sahibi hakikaten çalışan ve ekonomik özgürlüğü elinde bir kadınsınız (!)

Benim anlamadığım bir şey var. Ben şu an para kazanmıyorum mesela (ev almak için altınlarımı ve babamdan kalanları verdim) ama yasaya göre edinilmiş malların yarısı bizim ( senin ve benim) sence mantıklı mı?

1.eşiniz parayı neden sizden gizli biriktiriyor
2. O parayı başka yerlere harcamadığı ne malum?
Valla ben de eşim de çalışıyoruz birikim de yapmaya çalışıyoruz eşim ilk günden benim hesabımda biriktirdi kendinde de altın hesabı açtı ama şifrelerimiz aynı biliriz bu yana ve saklama olayı çok iğrenç şahsen güvenim yerle bir olurdu

Eger oyle biseyi varsa kesinlikle kaldiramam artik. Buyuk ihtimalle rahat harcama yapmasin diye sakladi ama sakladim diyemiyor

Birikim yaparken de harcamalarimdan sikayetciydi o yuzden sqkladi sanirim ama cok cok uzuldum.ben kurus saklamam cunku.

Kartimin sifresini bile bilmiyorum hatta onun numarasini tanimlamistik o kullaniyor internet bankaciliginida. Evlenmeden once hatta okurken de surekli ev gecindirme para islerinden bikmistim evlenince bunlarla ugrasmak istemedim ama hata ettim iste. Yarin hepsini degistircem.

Evlilikte senin paran benim param olmamalı ama şeffaflık ve güven olduktan sonra. Eşinizin sizden para saklaması ve para biriktirmesi hoş değil sonuçta siz bu para benim işim için gerekli dediğinde siz adamın boğazına sarılmazsınız neticede. Ayrıca kendi araba modeli yükseltirken sizi para konusunda sıkmasıda hoş değil. Bence bırakın krediyi ödeyin ama ötesine karışmayın kalan paranız sizin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…