- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
- Konu Sahibi Amaki hayal
-
Boşanma sebebi derken biraz fazla oldu sanki
Kesinlikle sakladigini kabul etmiyor. Zaten soylemistim vs vs diye geveliyor agzinda ama cocuk degilim tabiki soylemedi biliyorjm yani.Para biriktiriyor filan tmm ama yalan söylüyor size en büyük sorun bu sebebini sordunuz mu neden saklıyor sizden?
Bi kere daha ayni seyi yaptigi icin guvenemem artik kafam cok karisti gercejtenYaptigi cirkin ve art niyet aranabilecek bir davranis. Soyle de dusunmus olabilir. Soylemeyim de birikim yapabilelim rahat harcama yapmasin. Ancak bir diger ihtimal sizden gizli palnalri olabilecegi. Kartinizi alin ve seffaflik isteyin bundan sonraki herkonuda
Hayir tabiki bunu bir nimet olarak gormuyorum niyetim beni para anlaminda sıkıp hepsini istemedigini anlatmakti.Çalışan bir bayanın istediğini alabilmesini ona sunulan bir nimetmiş gibi görmesi ne kadar üzücü. Maaş kartınızı eşinizden alarak başlayın işe size yalan söylüyor olması bir şeyler döndürdüğünü gösteriyor
Bende ayni seyleri soyledim guvenim cok kirildi ki ben bi kurus bile saklamam demek.saklamak gerekiyormus.Bu kocaya guven olmaz. Para biriktiriyomus ee sen bilsen o parayi napcanki harcayacan mi? Yalan var isin icinde ve yalan varsa ortada evlilik yoktur
Peki birikmis parayla maasimdaki krediyi odemesini istemelimiyim sizce?Maaş kartını al eşinin elinden. Her ay nereye ne verecekse senden istesin ve sen uygun görürsen ver
Dun gece istedigim gibi getirdi bide gururuna dokunmus nasil istermisim benim paramla ev geciniyo demisim zoruna falan gitmis.Kartını geri al arabanın kredisini birikimle ödetmeye çalış. Karti vermezse git bankaya yeni kart çıkar digerinin kullanimini kapattir...
Dogrusunu sen yapiyorsun ama herkes ayni degil.. ben unutamiyorum boyleolaylari evliligimde olursa.. ha noluyor herifler yaptiklarini unutup mutlu mesut yasarken sen uzuldugunle kaliyorsun.Bende ayni seyleri soyledim guvenim cok kirildi ki ben bi kurus bile saklamam demek.saklamak gerekiyormus.
Eger oyle biseyi varsa kesinlikle kaldiramam artik. Buyuk ihtimalle rahat harcama yapmasin diye sakladi ama sakladim diyemiyorYaptigi cirkin ve art niyet aranabilecek bir davranis. Soyle de dusunmus olabilir. Soylemeyim de birikim yapabilelim rahat harcama yapmasin. Ancak bir diger ihtimal sizden gizli palnalri olabilecegi. Kartinizi alin ve seffaflik isteyin bundan sonraki herkonuda
Valla zoruna yanda neyine gidiyorsa gitsin bunu saklamadan önce düşünecektiDun gece istedigim gibi getirdi bide gururuna dokunmus nasil istermisim benim paramla ev geciniyo demisim zoruna falan gitmis.
Birikim yaparken de harcamalarimdan sikayetciydi o yuzden sqkladi sanirim ama cok cok uzuldum.ben kurus saklamam cunku.1.eşiniz parayı neden sizden gizli biriktiriyor
2. O parayı başka yerlere harcamadığı ne malum?
Valla ben de eşim de çalışıyoruz birikim de yapmaya çalışıyoruz eşim ilk günden benim hesabımda biriktirdi kendinde de altın hesabı açtı ama şifrelerimiz aynı biliriz bu yana ve saklama olayı çok iğrenç şahsen güvenim yerle bir olurdu
Valla haklısın canım senin yerinde olsam kartımı da alırım açıkça yüzüne her şeyi söylerim deBirikim yaparken de harcamalarimdan sikayetciydi o yuzden sqkladi sanirim ama cok cok uzuldum.ben kurus saklamam cunku.
Kartimin sifresini bile bilmiyorum hatta onun numarasini tanimlamistik o kullaniyor internet bankaciliginida. Evlenmeden once hatta okurken de surekli ev gecindirme para islerinden bikmistim evlenince bunlarla ugrasmak istemedim ama hata ettim iste. Yarin hepsini degistircem.2019 yilinde yasiyoruz, herseyi internetten takip edebiliriz ve halen "maas karti esimde". Yahu maas karti kaldimi da? En fazla ortak hesap açarsin, bankaya ikinize ait bir banka kart ve internetten ikinizde takip edersiniz harcamalari. Bunun yaninda yine ikinizin takip edecegi bir vadeli hesap açarsiniz, her ay belli bir miktarda atiyorum 200-300 lira vadeli hesaba atarsiniz.
Esinin yaptigi ayrica bosanma sebebidir. Ve ilk defada yapmiyor. Adam kim bilir neler yapiyordur. Yalanda bir aldatma türüdür. Esin aslinda yaptigi ne kadar büyük birsey oldugunu biliyor ve bilerek küçümsüyor. Bosanmazsan bile, bu üstte yazdigim sey yap ve uzun zaman trip at. Birçok ödemeleride esin maasi ile yapsin.
Soyledim zaten dun gece kabul etmedi hatali oldugunu bakalim bugun ne olcakValla haklısın canım senin yerinde olsam kartımı da alırım açıkça yüzüne her şeyi söylerim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?