Yorumunuza katılıyorum1 ve 3ü aynı anda yaparsanız süper olur bence :)
Geçmiş olsun bu arada.
Merhaba dostlar, bu sitede bir çok insan derdini paylaşıp, derman arıyor.Benimde ailevi bir sıkıntım var ve siz olsanız ne yapardınızi merak ediyorum.32 yaşında evli bir bayanim, 3 yıl aradan sonra tedaviyle rabbim bize iki evlat bahsetti,yaşadığım zorluklar bir yana Eşimin Alzheimer hastası olan ve altından alınan bir babasi var ,budur beş aydir bizde kaliyor.
Daha önce bekar olan iki gorumcem bakıyordu ,biri evlenince biride devlet memuru olunca mecbur hamileliğimin yedinci ayından beri biz bakmaktayiz,simdi bebeklerim uç aylık oldu ve ağır hasta olan kayinbabama bebeklerle bakmak beni çok yoruyor.evimde çok küçük zor oluyor tikis pikiş bir çözüme ihtiyacım var, siz olsanız bu durumda ne yapardınız ;
1-genis eve mi çıkarsınız?
2-gorumcem yardım etsin diye ona yakın kayınpederimin evi var çok tadilat istiyor ve yıkılma ihtimali de var ,genede orayi tamir ettirip orayami gideyim?
3- bir yardımcı kadın mı tutardiniz?
4-mevcut duruma sabreder kafayı mı yerdiniz :)
Geçmiş olsun ama ben olsam kendi kızı dururken ve bakıma muhtaç iki evladım varken kp bakmam. Kaldı ki altının değişildiğini söylüyorsun benimkinin ailesi herşeyde hangi din de yeri var der ki bu dinen bile uygun değil ben bakmam. Alzeheimıier hastası bir insanın bakımı çok zor . Vallahi cennetlik kadınsın tebrik ediyorum seni. Allah düşkünlük vermesin ama ben eşimin ailesini bilhassa kp hiç sevmem ve hayatta da istemem öyle bir durumda.Merhaba dostlar, bu sitede bir çok insan derdini paylaşıp, derman arıyor.Benimde ailevi bir sıkıntım var ve siz olsanız ne yapardınızi merak ediyorum.32 yaşında evli bir bayanim, 3 yıl aradan sonra tedaviyle rabbim bize iki evlat bahsetti,yaşadığım zorluklar bir yana Eşimin Alzheimer hastası olan ve altından alınan bir babasi var ,budur beş aydir bizde kaliyor.
Daha önce bekar olan iki gorumcem bakıyordu ,biri evlenince biride devlet memuru olunca mecbur hamileliğimin yedinci ayından beri biz bakmaktayiz,simdi bebeklerim uç aylık oldu ve ağır hasta olan kayinbabama bebeklerle bakmak beni çok yoruyor.evimde çok küçük zor oluyor tikis pikiş bir çözüme ihtiyacım var, siz olsanız bu durumda ne yapardınız ;
2-gorumcem yardım etsin diye ona yakın kayınpederimin evi var çok tadilat istiyor ve yıkılma ihtimali de var ,genede orayi tamir ettirip orayami gideyim?
Merhaba dostlar, bu sitede bir çok insan derdini paylaşıp, derman arıyor.Benimde ailevi bir sıkıntım var ve siz olsanız ne yapardınızi merak ediyorum.32 yaşında evli bir bayanim, 3 yıl aradan sonra tedaviyle rabbim bize iki evlat bahsetti,yaşadığım zorluklar bir yana Eşimin Alzheimer hastası olan ve altından alınan bir babasi var ,budur beş aydir bizde kaliyor.