• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız tekrar gider misiniz ?

snemakotu

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2024
532
208
18
29
Selamlar arkadaşlar 🖖 bu konuyu kendim için değil iş yerinden bir arkadaşım için açıyorum onun üyeliği olmadığı için yasak mı değilmi bilmiyorum ama :) neyse benim arkadaşımın bir derdi var ve sizlerden fikir almak istiyor arkadaşım evli ve 1 hafta sonra eşiyle beraber izmire gezmeye gidecekler. Eşinin kardeşide İzmir’de evli arkadaşım eltiisiyle samimi değil ayrı şehirdeler arkadaşım bir yıllık evli ve ilk evlendikleri zaman eşinin ısrarıyla eltisinin evine gittiler hem gezi hemde ziyaret ilk kez gittiklerinde eşiyle kardeşi arkadaşımla da eltisi ayrı odalarda takılmışlar kimse kimseyi görmemiş yani haremlik selamlık ve arkadaşım da bunu çok kafaya takmış hiç içine sinmemiş ona uygun değilmiş şimdi eşi tekrardan gitmek istiyor arkaşımda evlerine gitmek istemiyor hatta bu yüzden geziyi iptal etmek istiyor dışarda cafede oturmayı kendi eşi kabul etmiyormuş ayıp olur diye arkadaşım sizlere soruyor onun adına ben soruyorum gerçekten siz böyle bir durumda olsanız gidermisiniz kalırmısınız

Son düzenleme:
Bu nasıl aile? Adam karısını kız kardeşinin eşinden mi koruyor? Bu derece mi yobazlar?
Adam karısını erkek kardeşindenmi koruyor demek istediniz anladığım kadarıyla da daha çok böyle şeyleri arkadaşımın eltiisi yani kadın istediği için yapıyor muş

Adam karısını erkek kardeşindenmi koruyor demek istediniz anladığım kadarıyla da daha çok böyle şeyleri arkadaşımın eltiisi yani kadın istediği için yapıyor muş
Öyle çok akraba kavramı var ki, karıştırıyorum 😄
Kendi erkek kardeşinden ayrı tutması daha da kötüymüş bu arada.

Erkek kardeşinin karısı, kocasının abisinden mi kaçıyor?

Böyle aile ziyareti mi olur ya saçma sapan ilişkiler.

Haremlik selamlık olayı ayrı mesele ama eşli toplantılarda biz de bazen kadınlar ve erkekler olarak ayrışabiliyoruz. Özellikle yapılan bişey değilse çok umursamazdım.

Ama haremlik selamlık erkekten kaçma durumu varsa gitmezdim. Bana uygun değil.
O durum varmış ve sadece 4 kişiler 2 kardeş 2 elti yani kalabalıklarda değiller

Selamlar arkadaşlar 🖖 bu konuyu kendim için değil iş yerinden bir arkadaşım için açıyorum onun üyeliği olmadığı için yasak mı değilmi bilmiyorum ama :) neyse benim arkadaşımın bir derdi var ve sizlerden fikir almak istiyor arkadaşım evli ve 1 hafta sonra eşiyle beraber izmire gezmeye gidecekler. Eşinin kardeşide İzmir’de evli arkadaşım eltiisiyle samimi değil ayrı şehirdeler arkadaşım bir yıllık evli ve ilk evlendikleri zaman eşinin ısrarıyla eltisinin evine gittiler hem gezi hemde ziyaret ilk kez gittiklerinde eşiyle kardeşi arkadaşımla da eltisi ayrı odalarda takılmışlar kimse kimseyi görmemiş yani haremlik selamlık ve arkadaşım da bunu çok kafaya takmış hiç içine sinmemiş ona uygun değilmiş şimdi eşi tekrardan gitmek istiyor arkaşımda evlerine gitmek istemiyor hatta bu yüzden geziyi iptal etmek istiyor dışarda cafede oturmayı kendi eşi kabul etmiyormuş ayıp olur diye arkadaşım sizlere soruyor onun adına ben soruyorum gerçekten siz böyle bir durumda olsanız gidermisiniz kalırmısınız
Arkadaşınız eşine kalmak istemediğini gündüz bir yerlerde gorusebilecegini söylüyorsa eside kalmak mı istiyor.
Ben olsam İzmir'e giderim gezerim eşimde istiyorsa gider kalır kendim de mis gibi otelde kalıp keyfimi sürerim. Kocam benim rahatsız olduğumu bilip beni yine de rahatsız olduğum ortama sokmaya çalışıyorsa hak etmiş bu tutumu.

Öyle çok akraba kavramı var ki, karıştırıyorum 😄
Kendi erkek kardeşinden ayrı tutması daha da kötüymüş bu arada.

Erkek kardeşinin karısı, kocasının abisinden mi kaçıyor?

Böyle aile ziyareti mi olur ya saçma sapan ilişkiler.
Evet arkadaşım da irrite olmuş bu yüzden

Arkadaşınız eşine kalmak istemediğini gündüz bir yerlerde gorusebilecegini söylüyorsa eside kalmak mı istiyor.
Ben olsam İzmir'e giderim gezerim eşimde istiyorsa gider kalır kendim de mis gibi otelde kalıp keyfimi sürerim. Kocam benim rahatsız olduğumu bilip beni yine de rahatsız olduğum ortama sokmaya çalışıyorsa hak etmiş bu tutumu.
Güya kardeşime ayıp olmasın diyormuş

Haremlik selamlık düşünüyor olabilirler gidip otelde kalsınlar bu kadar rahatsız oluyorlarsa abartmasin

Ben şeyi merak ettim bu haremlik selamlık olayı kv kp evinde de var mı? yoksa sadece kardeşine özel bir durum mu?

Arkadaşım emin olmamakla beraber kayınvalide evinde olduğunu düşünmüyor yoktur diyor
O halde kardeşine özel bir durum ve bence korkunç
ya kardeşi eşini arkadaşınızın eşinden kıskanıyor
ya elti eşini arkadaşınızdan kıskanıyor
ya da arkadaşınızın eşi arkadaşınızı kardeşinden kıskanıyor :KK64:
yazarken bile fenalık geldi :) bence gitmesin gerek yok böyle güvensiz ilişkiler içerisinde olmaya.

Back
X