- Konu Sahibi KuzeyinGelini
-
merhaba arkadaşlar, 2 aylık bebeğim var. KPSS hazırlık için gittiğim dersanenin müdürü iş teklifinde bulundu ve oğlumu düşündüğüm için reddettim.
Bugün ise kolejden teklif geldi ve ne yapacağımı bilmiyorum.
İş aramıyorum ama kısmet böyle birşey işte...
Maaş gayet iyi.
bebeğime annem bakmaya gönüllü.
çok küçük değil mi?
eşim devlete girmem için Kpss hazırlanmam da yana.
görünen köy klavuz istemez, devletin biz öğretmen adaylarını yerleştirmeye niyati yok
siz olsanız ne yaparsınız???
canım ben senin yerinde olsam çalışmak yerine bebeğimi büyütmeyi seçerdim çünkü daha çok küçük ve sana annesine senin tahmininden daha çok ihtiyacı var. dünyaya yeni geldi ve senin kokunla hayata alışacak bunu ondan esirgeme derim. işi 1 yıl sonrada bulabilirsin ama evladını kollarında güven vermenin kokunu hissetmesinin tekrarı yok. bende öğretmenim kızım 1,5 yaşında bende senin gibi özel sektörde çalışıyordum işimin yerine kızımı büyütmeyi seçtim çokta memnunum çünkü ben kızımın yanında çok zaman geçirdiğimiçin kızımçok mutlu. bu mutluluğu ne bir iş nede başka birşey veremez. canımiyi düşün çalışmayı boşver şuan için. düşünki sen bir öğretmensin milletin çocuklarını eğitmek nekadar önemli isede insanın kendi evladını eğitmesi bakması önemsemesi en kutsal şey derim.kendi evladına yeteri zamanı ayırmayan yeterli ilgilenemeyen başkalarının çocuklarına nekadar yeterli olabilirki. sakın yanlış anlama ben böyle düşünüyorum bu yüzdende çalışmıyorum kızımı büyütüyorum sanada yardımcı olmak için yazdım canım. bebişinle mutlu sağlıklı günler dilerim canım
canım ben de aynı senin gibi düşünüyorum...ben de öğretmenim kpss mağduruyum sınav iptal edildi yeniden girecem sınava ama öyle atanmak istemiyorum ne bilim kızımı nasıl bırakırım..Maddi durumumuz iyi çok şükür...abim de çok ısrar ediyor o kadar okudun bu fırsat ele geçmez bi daha diye ufff kafam çok karışık...canım ben senin yerinde olsam çalışmak yerine bebeğimi büyütmeyi seçerdim çünkü daha çok küçük ve sana annesine senin tahmininden daha çok ihtiyacı var. dünyaya yeni geldi ve senin kokunla hayata alışacak bunu ondan esirgeme derim. işi 1 yıl sonrada bulabilirsin ama evladını kollarında güven vermenin kokunu hissetmesinin tekrarı yok. bende öğretmenim kızım 1,5 yaşında bende senin gibi özel sektörde çalışıyordum işimin yerine kızımı büyütmeyi seçtim çokta memnunum çünkü ben kızımın yanında çok zaman geçirdiğimiçin kızımçok mutlu. bu mutluluğu ne bir iş nede başka birşey veremez. canımiyi düşün çalışmayı boşver şuan için. düşünki sen bir öğretmensin milletin çocuklarını eğitmek nekadar önemli isede insanın kendi evladını eğitmesi bakması önemsemesi en kutsal şey derim.kendi evladına yeteri zamanı ayırmayan yeterli ilgilenemeyen başkalarının çocuklarına nekadar yeterli olabilirki. sakın yanlış anlama ben böyle düşünüyorum bu yüzdende çalışmıyorum kızımı büyütüyorum sanada yardımcı olmak için yazdım canım. bebişinle mutlu sağlıklı günler dilerim canım
kızmam niye kızayı sizlere, düşünceleriniz değerli benim için.
emin olun annem benden daha güzel bakıyor bebeğime, o bakımdan içim rahat.
yani o yüzden düşüncesi sardı beni iş teklifini kabul etmenin...
ama yine de bilemiyorum...???
kararımı verdim kızlar
arkadaşın dediği gibi o bir daha bebek olmayacak...
sıkayım dişimi, bu sıkıntı bitsin kpss derdinden kurtulayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?