Siz olsanız ne yaparsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sternoklavikular

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2023
1.034
-301
27
Herkese slm önümüzdeki ay bir tatil planımız var 10 günlük bu 10 gün içinde 5 farklı ili gezmiş olacağız 10 bin TL bütçe ayırdım eşim ve kendi kıyafetlerm için ama hersey ateş pahası 10 bine kaç parça bişey alınabilir ki bir aklım bu 5 şehirden vazgeç 2 günlük farklı bir yerde tatil yap diyor diğer aklım da git diyor ama 10 bine kaç kazak kaç gömlek alcm ki siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız uzun tatil mi kısa mi

Herkese slm önümüzdeki ay bir tatil planımız var 10 günlük bu 10 gün içinde 5 farklı ili gezmiş olacağız 10 bin TL bütçe ayırdım eşim ve kendi kıyafetlerm için ama hersey ateş pahası 10 bine kaç parça bişey alınabilir ki bir aklım bu 5 şehirden vazgeç 2 günlük farklı bir yerde tatil yap diyor diğer aklım da git diyor ama 10 bine kaç kazak kaç gömlek alcm ki siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız uzun tatil mi kısa mi
Ne alaka ki hiç mi evde kıyafetiniz yok illa yeni olması şart mi

Yeni bir şeyler almayın, evinizde mutlaka kıyafetler vardır. Tatil için neden böyle yüklü kıyafet alışverişi yapıyorsunuz? Hani bir iki elbise alırsınız, ama kazak gömlek ne alaka?

Tatil için mi kıyafet alışverişi yapıyorsunuz yoksa ihtiyacınız oldugu için mi?

Tatile gitmediğiniz sürece çıplak mı geziyorsunuz?

Evet ben şehir dışına çıkarken genelde yeni kombinler yapardım ama eskiden ekonomi böyle değilken
Eskiden öyleyse şimdi ki şartlara uyun ayrıca 10000 de kötü para değil uygun markalar tercih ederseniz baya bişey alınır çok saçma değil mi kıyafet alamıyorum diye tatil planı degiştirmek bu tatilde yeni kıyafet giymeseniz vs tat alamayacak mısınız kıyafet ile tatil ilişkisi bişe yok yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X