siz olsaniz ne yapardiniz?

nio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.542
1.631
198
annem benim dogumuma gelmisti.
gelis biletini biz aldik gidisini de zaten babam asla vermez bilet parasi filan.
birde mesafe uzak.300 tl gibi bi para bilet.
babam anneme 15 tl harclik vermis.
annem dedi sadece bu kafar.
annem geldi bana pekte faydasi olmadi.esimin gozune girmek icin onu ovdu de ovdu beni yerdi de yerdi.
iyi idare ediyormus esim beni.
9 aylik hamileydim evim piril piril yemegim salatam tatlim herseyimi yapiyordum tutumlu davraniyordum hatta yuvam icin kendimden ödün veriyordum.neden esim beni idare ediyor? boyle sacma cumle olur mu?
bide diyor ki ali kimle evlense mutlu olurdu cok iyi cocuk cunki herkesle anlasir o.
esimin yaninda diyor bunu.
cok iyi koca onun gibi bulamassin tek maksati da esime yalakalik olsun.
sigar iciyor aaa sigaram bitmis eeee??
vardi da evde unutmusum.
torununa cöp getirmemis babama alalim diye israr etmismis babam almamismis.
kontorum yok diyor.
bende var benden konus sinirsiz tarifem diyorum sen giderken Ali yukler sana diyorum surat asiyor.
kontorunu yukluyorum dur felancayi arayayim diyor aaa benim kontorum bozulmasin paket yapicam senden konusayim diyor.
gidene kadar milleti aradi benden.
kuafore gittim sende bisey istersen yaptir dedim yooo ben hic istemem dedi ya yaptir dedim bi kasimi aldiriyim dedi bi geldi kas biyik sakal :) yahu aldirma demiyorum da istemem yan cebime yapma cok gicik duruyor.
markete gidicem dedi para verdim cikilota alicakmis sekeri dusuyormus paranin ustunu vermedi.
torunuma bisey alamadim diye hayiflanip duruyordu sonra laf lafi acti bana dedi ki biraz birikmisim var Ali bilir altin mi alayim bankaya mi koyayim diyor.birisinden alacagi vardi 200 tl aldi o parayi da simdi parasi vardi torununa hic mi bisey alamazdi? bi takim bile?
kv altin takti esim anneme gelen altinlardan bir tane
onlarin yaninda taksin kotu
hissetmesin diye...
ben hastanede yatarken para verdim kahve al sigara al kendine diye gidip ebeyi hemsireyi sikistiriyor sigara icin.
yahu rezil oluyorum al iste para in asagiya al diyorum diyorum da kime yok onlardan idare etti evde su bitti su alicam baktim param yok zaten lohusayim disari cikamiyorum ki para cekeyim anneme sana hastanede para vermistim diyorum evet bende diyor eee versene diyorum anca kalkip getiriyor
ip aliyim lif oreyim dedi tamam dedim param yokda bakarim dedi beni tanir tuhafiyeci adima yazdir dedim bu sefer pantalonum yok.
yahu almasina etmesine bisey demiyorumda cok cig ve cok kotu duruyor yaaa madem paran yok. nasil alacaksin? pardesu. goruyor bakiyor ediyor anlayamiyorum.giderken esim harcligina kadar verdi.
ben calismiyorum kendime ait param yok ve gercekten utaniyorum annemin davranislarindan.
annem her tel actiginda ki o caldirmadan ben aramam ben kizinin dis bulguruna (6, ayda yapilan ve ilk cikan disi kutlayan bir gelenek) gelecegim diyor herseferinde.
tabi ki tum masraflar yine bize ait.

Esinin yaninda surekli esini ocmesi hos degil , yani Annen yasini almis bir bayan bilmesi gerekirki el oglu yarin kalkar annen bile boyle dedi der..

Madem sana faydasi yokmus , sende yol masrafini ustlenme ozaman.
Anne diye birseyde diyemiyorumki , ama sen daha iyi bilirsin tabii nasil davranacagini.
Ama sunuda unutmayalim lutfen , annende sana bu yasina kadar bakti hic bir beklentisi olmadan bir gelisinde biraz madrafin gitti diye bukadar bulandirma kafani...

içim daraldı okurken arkadaşım sabır versin rabbim sana..bence maddi durumumuz yok de..6. ayda..

Markette paranin ustunu geri vermediden sonrasini okumadim

Kadincagizin attigi adimin lafini edeceksen cagirma evine hemsire, anne yahu bu, ne olur 3 kurus faydan olsa?
keske devaminida okusaydin.
istersen bi oku sonra geri donus yap

ya arkadasim soylemek istedigim sey cok farkli.
Annemle kendi annenizi dusunerek olcmeyin.
bekardim. o zamanlar hastaydim atesler icinde yaniyordum cigerlerim bogazim kanimda bile intihap cikti sayikliyormusum icim nasil yaniyor bir bardak su...mirildaniyormusun annem geldi yastigimi cekistirdi numara yaptigini biliyorum dedi ve gitti.

Konu anne olduğu için hassas olan insanlar ağır yorum yapabilirler hazırlıklı ol.

Loğusa psikolojisinde olduğun için gözüne batmış olabilir ama çoğu basit olaylar. Sadece evet gelirken torununa bir elbise alabilirdi. Bu konuda haksız.

Seni yermesi eşini övmesi de sizin geçinmenizi, ailenin yanına dönmeni istemediği için olabilir. Daha önce eşinle ilgili problem yaşadınız mı?

gebeyim 9 aylik zar zor adim atiyorum bebek inmis asagiya annem cafe gezme pesinde pazara gidemedik diye ic geciriyor esim dedi nip iyi gorunmuyor diye aaa dur yavrum hemen gidelim gir kizim koluma yapiyor.
gece sanci saplandi geziniyorum bi yanima gelmedi gittim ben yanina saatte gec oldu hadi kizim uyu diyor.uyuyamiyorum dedim uyursun diyo

esimle ilgili sorunum yoktu

Bu kadar huzursuz oluyorsan mesafeli olabilirsin. doğumda dişte vs.de anneni çağırmazsın soğuk davranırsın o da gelmez. başka ne denir bilemedim. zor bir durum anne nihayetinde.

Anneler damatlarını yalakalık olsun diye övmezler kızlarını daha mutlu etsin evliliğinde huzurlu olsun diye överler, kv anlatıyor gibi anlatmışsın anneni. Allah aşkına öz annen ya. İnsan delisine sahip çıkıyor sen kadını yerin dibine sokmuşsun maşallah her şeyini saymışsın.

"bide diyor ki ali kimle evlense mutlu olurdu cok iyi cocuk cunki herkesle anlasir o.
esimin yaninda diyor bunu".

Ben bu kısıma çok takıldım.Yani eşinin mutluluğunda senin hiç payın yok.
Bir de bunu eşinin yanında söylüyor.Valla pes

Kusura bakma da bu nasıl bir annedir şaşkınlıkla okudum
resmen sizi kullanıyor ve hiç sevgisi yok gibi Allah sabır versin sonuçta annen hayatın boyunca hayatında olucak

Kız nio bebegin kolikti dimi? Bugun haberde cikti. Kolik bebekler makine sesiyle susuyormus. (Camasir mk, fon mk) seni gormusken aklima geldi yazayim dedim.

Reactions: nio
Annenizin cok dusuncesiz ve bencil oldugu ortada. O ne canim oyle sirtiniza bindikce biniyor? Ben olsam annem de olsa mesafe koyardim aramiza..

annenize verdiklerinizin bu kadar hesabını yapmayın.ama başınıza da çıkarmayın.mesela 6.aya geleceğim derse o zaman kusura bakma eşim maddi olarak müsait değil,çocuğun masrafı çok de.babanıza da yuh yani insan eşini 15 tl ile yola gönderir mi ?anneniz de çok görgüsüzmüş.verilen 3 kuruş anneden sakınılmaz ama annenin görgüsüzlüğü can sıkıcı

abime kiz istemeye gidiyorlar abim calismiyor.kiza diyor ki sen bizle yasarsin evim dayali doseli bu da yakinda gelin olur ( bu benim bu arada) anne ya gelin olamassam dedim yalniz kaldigimizda bakti kaldi yuzume.
arkamdn konusurken duydum bu huzur vermez bu ikisine ( abimle gelin adayi) babamda diyor ki agzina s.... onun.
diye diye diye babami doldurdu durduk yere dayak yedim neymis huzur vermezmisim onlara.abim issiz zaten tum mahhale biliyor alkolik kiz gorusmrye bile cagirmadi yedigim. dayakla kaldim

Geçmişte neler oldu,nasıl bir anneydi bilemem.
Ben de annemi değil ama kardeşlerimi çağırdım ayrı ayrı. Geliş gidiş yol parası dahil şehir içi otobüs parasına kadar biz verdik. Gezdirdik, yedirdik, içirdik. Tek kuruş harcatmadığımız gibi harçlık koyduk. Kullanılmış gibi hissetmedim, ikisi de öğrenci ve maaşları yok sonuçta. Ben çağırmışken neden harcasınlar ki?
Çok anormal değil bence anne sonuçta. Yani evet doğuma gelenin bir şey almaması hoş değil ama büyütülecek bir şey mi bilemedim. Babanızla arası kötü ise maddi konulardan ondan kaynaklanabilir.

çocukluğundan bu yana çok zor şeyler yaşamıssın insanının ne kadar annesi canıda olsa bu yapılanlar karşısında buz gibi soğur.

Reactions: nio
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…