dert çokkk konu uzun , fikirlerinize muhtacım hanımlar , elimden tutun , yardım edin.....
9 yıllık evliyim
nişanlılık ve evliliğimin ilk aylarında eşim eski kız arkadaşıyla görüşüyodu. ayrılalım dediğimde feryat figan ağlayıp sensiz olamam deyip , bi şekilde ikna etti devam ettm
sonrasında pcden herhaltı karıştırmalar ....
ama ben boşanmaya kalkınca yine intihara kalkışmalar, aynı terane
bu arada bi oğlum oldu , onun hatrınada düzelir umuduyla sabrettim .
bir kaynanam varki düşma başına onunla olan konulara hiç girmiyim...
en son darbesi aile ortak işyerinde çalışıyolar
ama eşim hisseli ortak filan değildi her ay asgari ücret alıoduk herşey kayınpederin elindeydi
kayınpeder 300 milyara yakın borç yapıp işyerini eşimin üzerine bırakıp çekildi kenara
eşim benden habersiz 4 kere kredi çekmiş , bir sürü senet imzalamış
2 ay içinde tüm borç bizim oldu
tabi bu arada düğün takılarım ve sonraki toplam 400 gram altınım benim olmayan bu borçlara gitti
eşimi üzgün görünce dayanamayıp verdim hepsini ama şimdi diyorumki ne kadar safmışım
vel hasıl son 1 senedir eşim sigortasını yatıramaz durumda evi geçindiremiyor
bende işyerini sat borçları kapat, karıkoca çalışır herşeye yeniden başlarız diyorum ama kime .....
geçen hafta aileme herşeyi anlattım boşanmak istediğimide açtım... sonuna kadar arkamdalar , biz sana ev alıp oturturuz sende çalışıp gül geçinirsin dedi annem..
bu arada ben geçen hafta annemlerin yanına gittim kafa dinlemeye kaynanam annemi arayı olmadık lafları saydı... niye ben kötülük çıkarıyomuşum , sabretsin otursun evinde ... saydırdı . hem suçlu hem güçlüler yani
1 hafta içinde ailem gelip eşimi karşılarına alıp konuşucaklar , ve okullar kapanınca ben ailemin yanına gidicem ve galiba boşanıcaz.....
ama benim içim neden buz gibi,, neden ayrılıktan korkuyorum .... offff
çok doluyum be çok kötüyüm
daldan dala oldu konular ama kusuruma bakmayın..
yorumlarınızı bekliyorum
boşanan hanımlar bu yaşadıklarım normalmi,
9 yıllık evliyim
nişanlılık ve evliliğimin ilk aylarında eşim eski kız arkadaşıyla görüşüyodu. ayrılalım dediğimde feryat figan ağlayıp sensiz olamam deyip , bi şekilde ikna etti devam ettm
sonrasında pcden herhaltı karıştırmalar ....
ama ben boşanmaya kalkınca yine intihara kalkışmalar, aynı terane
bu arada bi oğlum oldu , onun hatrınada düzelir umuduyla sabrettim .
bir kaynanam varki düşma başına onunla olan konulara hiç girmiyim...
en son darbesi aile ortak işyerinde çalışıyolar
ama eşim hisseli ortak filan değildi her ay asgari ücret alıoduk herşey kayınpederin elindeydi
kayınpeder 300 milyara yakın borç yapıp işyerini eşimin üzerine bırakıp çekildi kenara
eşim benden habersiz 4 kere kredi çekmiş , bir sürü senet imzalamış
2 ay içinde tüm borç bizim oldu
tabi bu arada düğün takılarım ve sonraki toplam 400 gram altınım benim olmayan bu borçlara gitti
eşimi üzgün görünce dayanamayıp verdim hepsini ama şimdi diyorumki ne kadar safmışım

vel hasıl son 1 senedir eşim sigortasını yatıramaz durumda evi geçindiremiyor
bende işyerini sat borçları kapat, karıkoca çalışır herşeye yeniden başlarız diyorum ama kime .....
geçen hafta aileme herşeyi anlattım boşanmak istediğimide açtım... sonuna kadar arkamdalar , biz sana ev alıp oturturuz sende çalışıp gül geçinirsin dedi annem..
bu arada ben geçen hafta annemlerin yanına gittim kafa dinlemeye kaynanam annemi arayı olmadık lafları saydı... niye ben kötülük çıkarıyomuşum , sabretsin otursun evinde ... saydırdı . hem suçlu hem güçlüler yani
1 hafta içinde ailem gelip eşimi karşılarına alıp konuşucaklar , ve okullar kapanınca ben ailemin yanına gidicem ve galiba boşanıcaz.....
ama benim içim neden buz gibi,, neden ayrılıktan korkuyorum .... offff
çok doluyum be çok kötüyüm
daldan dala oldu konular ama kusuruma bakmayın..
yorumlarınızı bekliyorum
boşanan hanımlar bu yaşadıklarım normalmi,