Siz olsanız ne yapardınız?

Soruyu eksik sorduğum için tekrar yazıyorum görmeyenler için :

Peki bu küçük kızı öldüren kadın, İDAM EDİLSİN Mİ, yoksa ben kimsenin idamını da isteyemem, ömür boyu hapis yatsın, cezasını çeksin vs. mi dersiniz?

Bu kadın, küçücük bi çocuğa kıyabilecek kadar vicdansız olduğuna göre kendisi yaşamayı hak etmiyor demektir.

o olay benım tourdugum muhıtte oldu kadın bı sure sonra bı arkadasımıza gıtmıs,
süreklı ellerını yıkıyomus tülay hanım kendılerı artık o ellerle neler yaptıysa

inanmak istemiyorum,olamaz böyle bir vahşet..
ben de bir erkek evlat annesiyim,ama evladım canım ciğerim nefesim için bile olsa,başka çocuğun kılına dokunamam..

Bu kadın, küçücük bi çocuğa kıyabilecek kadar vicdansız olduğuna göre kendisi yaşamayı hak etmiyor demektir.

idam edilmeli bence bide hapishane beslensınmı böyle canavarlar

İdam edilmesini isteyenler, peki neden idam edilsin istiyorsunuz?

İç rahatlama için mi sadece?
Diyelim ki bu kadın eğitimsiz cahil bir kadın, aslında kötü niyetli bir insan da değilken, böylesi bir olayla karşılaşınca ne yapacağını bilemeyip, bir anlık şokla bunu yapmış ve sizden yana yakıla af diliyor...

Mesela bir tane oğlum var, onsuz yaşayamam, hapse bu genç yaşta düşsün istemedim, biliyorum kendi yavrum için, senin yavrunu öldürdüm, diyip gerçekten psikolojik olarak dengeleri bozulacak kadar üzülürse, pişman olursa?

Yine de idam edilsin mi derdiniz?

Annemin anlattığı bir hikaye vardı, o geldi aklıma:

Adamın birine idam cezası veriliyor ve son isteği soruluyor.
"Annemin dilini öpmek istiyorum" diyor adam.
Annesini getiriyorlar, kadın dilini çıkartıyor ve adam annesinin dilini dişleri ile kopartıyor.
Sebebini sorduklarında ise adam şöyle diyor: "zamanında ben bir yumurta çalmıştım, eve getirdiğimde annem bana "bundan daha fazla varsa onları da getir" dedi. Bende çalmaya devam ettim ve sonuç şu anda idam cezası alıyorum. bütün sebebi ise annem..."

Bence bu da bu hesap denilebilir.
Suçları örtbas etmek ile bir yere varılamayacağı gibi, suçlar cezasız kaldığı sürece de bir yere varılamaz.
Türkiye'daki yaşam bunun en güzel örneklerini barındırıyor içinde.
Fazla söze gerek yok...
O anne yerinde olmak istemezdim, tek diyebileceğim bu....

bunun eğitimle ilgisi yok ki, birini öldürmek herşeyden önce günahtır din bilgiside mi yok yani derim, ki bizim ülkede sofu çoktur
asla affetmem

inanmak istemiyorum,olamaz böyle bir vahşet..
ben de bir erkek evlat annesiyim,ama evladım canım ciğerim nefesim için bile olsa,başka çocuğun kılına dokunamam..

vallaha dogru bırebır kendı komsularından duydum

ay ciddimisin yaa kendi kızıda var bildiğim kadarıyla

evet kendı kızıda var, üstelık yan villada oturan kadın cıglık seslerı duymuş. ama fılm falan seyredıyolar zannetmıs, sonradan cok vıcdan azabı cekmıs ılk cıglıkta polisi arasaydım belkı yasıycaktı kız dıye.. bırebır komsulardan duydum bunları

bir insanın en başta gelen hakkı yaşam hakkıdır.
Bunu yapan birisinin yaşama hakkına sahip olmaması gerektiğini düşünüyorum.

Hele hele öldürdüğü benim yavrum olsa kendi ellerimle çok acı çektirerek öldürmek isterdim çünkü işin içine intikam duygusu da giriyor bu sefer.

insan evladı olan bunu yapmaz minik bir bedene...

ama ölüp de kurtulsun istmezdim belkide,ömür boyu hapiste çürüsün isterdim bilemiyorum..

Kadesa senin mantığına göre, ölmesi değilde, yaşayarak, hapiste sürünerek, bunu çekmesi mi?
İdam edilse, zaten ölecek, çile çekmemiş olacak diye mi bakıyorsun duruma?

can başka bir şey,geri gelmez,hele ki evlat...yüreğine taş basıp hapse gönderirsin de görüşte yüzünü görürsün,ama mezara giren çıkmaz bi daha,kokusuna hasret kalır anası...
o yüzden idam edilsin,kendi hayrına olur zaten,hapiste o kahırla ölür insan zaten..

acıkcası ben kısasa kıssas olayından yanayım kim ne yaptıysa aynı sekilde bedeli odetilmeli tabi adalet sisteminde olabilcek bir durum degil ama ben bir yakınımı kaybetsem bunun yapılmasını isterdim

çok korkunç yaa,o anne nasıl dayansın nasıl affetsin dimi

Kadesa senin mantığına göre, ölmesi değilde, yaşayarak, hapiste sürünerek, bunu çekmesi mi?
İdam edilse, zaten ölecek, çile çekmemiş olacak diye mi bakıyorsun duruma?

işte belki diyorum böyle de düşünebilirim..hani ölüm kurtuluş mu acaba? bu aklıma geliyor?

Hımm, yani Lake, altındaki sebep ne olursa olsun, isterse kadın çok pişman olsun ama başka bir insanın hayat hakkını elinden aldı sonuçta, o zaman bu onun hayatına mal olmalı mı diyorsun?

Yani kadının gerçekten pişmanlığı söz konusu olsa dahi?

evet canım,gerçekten pişmanlığı olsa dahi.

küçücük bı cocugun cınsel organını yakıp sonra öldüren bı kadın bana göre kötü bı kadındır ve yaşamayı hal etmiyodur.. yaşamasın oda nefes almasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…