siz olsanız ne yapardınız???

senemcik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2007
354
2
116
41
İzmir
sevgili bayanlar ben 5 yıllık evliyim annemle ve kayınvalidemlede yakın sayılacak derecede oturuyoruz.şimdiye kadar kendi ailemle eşimin ailesi ilede ve her iki aile arasındada şimdiye kadar hiç bir sorun yaşanmadı gayet iyi ilişkiler çok şükür ama şöyle birşey var kayınvalidem eşimin teyzesi ananesi dayısı teyze çocukları çok bir aradalar fakat benim evime ve benden büyük eltimin evine özel birgün yada çağırılmadan gelmiyorlar hep bizim gitmemizi bekliyorlar haftada bir iki akşam kayınvalideme gidiyoruz genelde evde birşeyler yaptımmı götürüyorum onlarda güzel karşılıyorlar beni filan çok seviyorlar farkındayım ama benim evime gelmiyorlar kendi çapımda temizim elimden geleni yaparım geldiklerinde hatta takdir ederler az önce telefonla eşimin teyzesinin kızını aradım oradalar hepsi anlamadığım ben o kadar yakında oturuyorum bir akşam demiyorlar biz geliyoruz bende eşim her istediğinde gidiyorum artık sinir olmaya başladım söyledim bir kaç defa gelmiyorsunuz diye biz rahatsız etmek istemiyoruz diyorlar. ben ne yapayım yaa söylendimmi eşim üzüyüyor arada ne yapayım ben diyor sizce ben ne yapayım belki çok hafif bi konu ama sinir oluyorum heryere gidiyorlar iki adımlık evime geleemiyorlar

gelecek yorumlara hazır ol

canım aynı durum bizdede var. kayınvalidem şehirdışında buraya geldiğinde kızkardeşinde ve annesinde kalır. sendne tek fark teyze kızı değil dayı kızı var evli. hep bi aradalar. eşimi ve beni çok severler biz sık sık gideriz. ama dayı kızına çat kapı giderler bizde ben çağırınca. ama beni çok severler o ayrı belki eliz diye her dakika kapıda bitmiyolardır. ben eşime diyorum bize niye gelmiyolar. daha ne isitiyosun diyo. bi yandan güzel oluyo düşünsene çat kapı hep gelmelerindense böylesi çoooook daha iyi takılma keyfine bakk

Herkes misafirden şikayet eder sen gelmiyorlar diye kızıyorsun boşver gelmesinler kafan daha rahat olur 1-2 kere daha çağır baktın gelmiyorlar koyver gitsin

Herkes misafirden şikayet eder sen gelmiyorlar diye kızıyorsun boşver gelmesinler kafan daha rahat olur 1-2 kere daha çağır baktın gelmiyorlar koyver gitsin

aynen arkadaşa katılıyorum.. gelmesinler napcann..ohh kafan raht.. gelseler üç gün sonra çok geliyorlar demeye başlarsın nasılsa.. en iyisi böle...

rahatsız etmek istemiyorlardır dicem ama 5 yıllık da evliymişsiniz.aranızda iyi olduğuna göre seni sevmedikleri için gelmiyo olamazlar.eşinin bi tavrı olmuş olabilirmi ailesine karşı ??

e ne güzel işte sende bi tuhafsın yaaa
ayy çok afedersin ama e dehe ne istiyosun biz uzakta oturmemıza rağmen kaynımgil gelir her hafta sonu
bide cumadan gelirler pazar akşama kadar kalırlar
bide sabahın 5inde banyoya girip saatlerce çıkmazlar öyle sinir olurum anlatamam

kaynana zaten hep bende yaz kış

keşke banada gelen olmasa
bazan diyorum hatta bekar arkadaşlarıma tavsiye ediyorum gidin kimsesizler yurdundan bulun alın bi koca
kimsesi olmayınca derdin olmaz :)

Git otur kaynananda ye iç gel evinde yat dinlen canım. Sıkıntı yapma bunu..
Daha ne istiyosun..
Hem bak eltinin evinede gitmiyolarmış.. Demekki seninle ilgili bir durum yok.

Gençleri rahatsız etmek istemiyolar. Kaynananda rahat ediyolar demekki.

senemcik benim de kayınvaldemler bize pek sık gelmezler.rahatsız etmek istemezler.evin dağılmasın sana iş çıkarmayalım filan derler.annemler de aynı şekilde sık gelmezler.ben bu durumdan çok memnunum.çünkü misafirperver biriyim birileri gelince çeşit çeşit yemekler,tatlılar vs. ne yapacağımı şaşırırım.sonrasında ciddden çok yorulduğumu hissederim.onlara hak veririm.bence hiç dert etme bunu kendine.

E ne güzel eşinin ailesi ne kadar düşünceli insanlar ki davet edilmeden çat kapı gelmiyorlar. Bence üzüleceğine sevinmelisin ne kadar düşünceli bir aileye düşmüşüm diye. Hem daha sık gelmelerini istiyorsan da çözümü basit; daha sık davet et :)

belli ki çok anlayışlı insanlar gençleri sık sık rahatsız etmek istemiyorlar.bazı ailelerde büyük evinde toplanmayı sever bence hiç takılma çat kapı gelmelerindense böylesi daha iyiara sıra sende davet edersin olur biter canım

Sen şimdi gelinmemesine mi yoksa sizin her çağrılışınızda gitmenize mi sinir oluyorsun anlamadım. :44:

Sen şimdi gelinmemesine mi yoksa sizin her çağrılışınızda gitmenize mi sinir oluyorsun anlamadım. :44:

tabiki çat kapı gelinmesini kimse istemez ama çocukları onlar özleyip bi ayda birkere bile gelseler razıyım evet hadi biz şurda toplaıcaz gelin demelerinede sinir oluyorum (( gitmesen hem eşim kırılıcak hem hemde karşımdaki insanı kıramama gibi bi huyum var)

ewet bende ne yapacağımı ne çıkaracağımı şaşırırım evlerede özen gösteriyorum birazcık kayınvalidemde titiz senin evlerin dağılmasın iş çıkmasın gelin yiyin filan der haklısınız dert etmeyeyim en iyisi allaha şükür bi problemim yok çokta severler beni ama gidip gelme işini tekmıştım demekki takmamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…