Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorun kendi evimizde kalmadık aile yanına gelince hep bi kavga ile dönüyoruz benim eşim benden önce içen biriydi kayinvalidem ile geçmişten konuşurken çok uğraştım vesaire derken kayinvalidemde ne uğraştın Allah aşkına demesinmi erkek adam arada içer dedi ve o anda eşimde duydu sardı bna bağırıp cagirmalar bnde kendi anneme geldim buraya gelip annemin yanında burda ayrı çirkefsin orda ayrı çirkefsin dedi yani eski halim olsa ağlar sizlardim 3 yıl için ama Rabbim bile böyle insandan çocuk yapmamı istemiyor herseyi biliyoEşim yok ama haklı çıkarırdım onu. Yani gerçekten çirkeflik yaparım. Sorumu yanlış anlamayın ama neden böyle bir harekette bulundu. Durduk yere söylemiş olamaz?
Eşiniz bu şekilde bahsedilmekten rahatsız olmuş olabilir mi?Sorun kendi evimizde kalmadık aile yanına gelince hep bi kavga ile dönüyoruz benim eşim benden önce içen biriydi kayinvalidem ile geçmişten konuşurken çok uğraştım vesaire derken kayinvalidemde ne uğraştın Allah aşkına demesinmi erkek adam arada içer dedi ve o anda eşimde duydu sardı bna bağırıp cagirmalar bnde kendi anneme geldim buraya gelip annemin yanında burda ayrı çirkefsin orda ayrı çirkefsin dedi yani eski halim olsa ağlar sizlardim 3 yıl için ama Rabbim bile böyle insandan çocuk yapmamı istemiyor herseyi biliyo
Zaten ben sakinleşmek için anneme de değil yengeme gitmiştim her yeri ayağa kaldırdı sen bna annenin yanında bak seni çarparim de sonra hiç birsey olmamış gibi bni ara onu da geçtim kayinvalidem babamı arayıp çağırmış oraya benim suçum yok diye suçsuz insan çağırır miOdaya gelir misin baş başa konuşalım derdim. Bu söylediği kelimenin çok saygısızca olduğunu söylerdim. Ben sakin yapıda bir insanım eski eşle tartışırken sakinleşmeyi beklerdim, odadan çıkardım falan. Ama çirkef kelimesi hiç hoş değil gerçekten. Hem de annesinin yanında demiş.
Olsa bile bu bnm üzerime gelme hakkını vermez ona annesi birsey yapmadın diyebilir ama ben onu o yoldan döndürmek için çok çabaladım nankör insanlara bunu anlattığım için pişmanımEşiniz bu şekilde bahsedilmekten rahatsız olmuş olabilir mi?
Evet benim içinde bu sondu ve bi daha tekrarı olmicak ve ayrilcam çünkü bi kere vurdu affettim ama 2.ye annesinin yanında çarparim demesi son raddeydiBir daha Ç harfiyle kelime kurdurtmazdım kendisine. Tabi söyleyecek ağzı kalmış olursa
Cesaret bile edemez tabi buna![]()
İğrenç bir adam. Lütfen hakkınızı sonuna kadar savunun.Evet benim içinde bu sondu ve bi daha tekrarı olmicak ve ayrilcam çünkü bi kere vurdu affettim ama 2.ye annesinin yanında çarparim demesi son raddeydi
Öyleymiş bnde yanlış tanımışım ama içimde gram sevgi bırakmadı sadece kafamı toplim ilk işim davayı açmakİğrenç bir adam. Lütfen hakkınızı sonuna kadar savunun.
Evet benim içinde bu sondu ve bi daha tekrarı olmicak ve ayrilcam çünkü bi kere vurdu affettim ama 2.ye annesinin yanında çarparim demesi son raddeydi
Doğru diyorsunuzE zaten size saygısı olmadığını fiziksel bile göstermiş dağ ayısından başka bişey beklenmezmiş![]()
Bazen en büyük fedakarlık kendine yaptığın olurmuş ilerde çocuk olsa daha kötü olur böyle insanlar hep sorun bu saatten sonra çirkef olcam ilk işim kurtulmak sonrası Allah kerimE zaten size saygısı olmadığını fiziksel bile göstermiş dağ ayısından başka bişey beklenmezmiş![]()