siz olsanız ne yapardınız

Neden hala nişanlısınız diye ben size sormak istiyorum?

Gördüğünüz bu muameleden zevk mi alıyorsunuz? Şimdiden bu değersiz davranislardan sonra bir mucize olacak da akılları başlarına gelecek ve aniden çok mu olacaksınız mi sanıyorsunuz?

Hazir evli degilmissiniz çocuk da yok, yol verin.

Ayrılırım. Hepsini geçtim gözlerin doluyor adam oralı olmuyor evlenince nasıl olacak kim bilir..

Ooo tam evlenilecek adam derim ve yıldırım nikahiyla evlenirim !!

Kaçmak için ne bekliyorsun anlamadım, burdaki çoğu kadın evlenip derdini anlatıyor sen de fragmanı yaşıyosun

Kaçmak için ne bekliyorsun anlamadım, burdaki çoğu kadın evlenip derdini anlatıyor sen de fragmanı yaşıyosun
Amaan ayrılmışsin konuda belirtmemissin herkes yorumları tek tek okuyup bunu öğrenemez. Neyse çok iyi bi karar olmuş ayrılık.

bunza benzer birçok zorbalık gordum ve ayrıldım en sonunda ama hala bazen düşünmeden edemiyorum evlensek nasıl olurdu
biz kızlar tozpembe bakıyoruz hep

eveş okumuş çalışan biriyim o ise okumamış geliri olmayan kültürsüz ataerkil yapıdaydı
Eğer okumamış ama saygılı sevgi dolu biri olsaydı kimse bir şey diyemezdi ama hem sevgi dolu değil saygısız ve üstelik gelinlik mevzusunu bile babasına danisacak kadar basiretsiz bir adamın yanında sizi tutan ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…