- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
-
- Konu Sahibi ugurbocegii0
Ayrılmış mı ? Çok iyi.Nişanlınızdan ayrıldınız bi konu açtınız okey ama devamı niteliğinde sürekli açmayın aynı konudan devam edin. Şu an aktif üç konunuz var.
Bir de küfürü kaldırın lütfen
yeni üye oldum devam ettirmeyi bilmediğim için yeniden açıyorumNişanlınızdan ayrıldınız bi konu açtınız okey ama devamı niteliğinde sürekli açmayın aynı konudan devam edin. Şu an aktif üç konunuz var.
Bir de küfürü kaldırın lütfen
Ayrılmış bitmiş.Ayrılmış mı ? Çok iyi.
Tamam açtığınız konudan yorumlara devam edeceksiniz işte. Böyle konu açarsanız sürekli aynı şeyleri açıklamak zorunda kalacaksınızyeni üye oldum devam ettirmeyi bilmediğim için yeniden açıyorum
teşekkür ederimAyrılmış bitmiş.
Görüşlerinizi merak ediyorum
Yaşadığım şeyler hakkında görüşünüz nedir Sevgilimle ciddi adım atalım dedik İsteme olsun dedik. Bu arada bu yazacaklarım bir senelik zaman diliminde oldu yani pespese değil Her neyse isteme olsun dedik araba ile kaza yaptık araba pert oldu . Bunu hallettik sevgilimin ailesi korona olmuştu...www.kadinlarkulubu.com
Tamam açtığınız konudan yorumlara devam edeceksiniz işte. Böyle konu açarsanız sürekli aynı şeyleri açıklamak zorunda kalacaksınız
nişanlınız sizi iki erkek kankası ile okeye götürüp yanlış taş attınız diye ' mal a.m.k.' dese ve suratınız düştüğü için bide size kızsa sonra sizi sizofren yerine koyp inkar etse öyle demedim diye
ne yapardınız
veya şöyle bişey yaşadınız gelinlik beğendiniz sonra onu almaya gittiniz 4.500 tl bu devirde bedava yani bile bilir
babsına söylüyor babası da 4.000 olsun pazarlık yap diyor. satıcı zaten sezon sonu olduğu için uyguna veriyor 5.000 den 4.500 e indiriyor. ama bayıldınız gelinliğe hayalinizdeki heves ettiniz.
adam 4.000 tl ye vermediği için babası almayın diyor. çe kasada bırakıp çıkıyoruz ve benim gözler doluyor. bide kapı önünde insan içinde ne surat yapıyorsun diye dişlerini sıkıp bağrıyor
buna benzer 85656868489 tane olay oldu hepsini anlatsam müge anlıya 10 bölüm çıkar xdAyrıldığınızı da ekleseydiniz iyi olurdu
Müge duy sesimizibuna benzer 85656868489 tane olay oldu hepsini anlatsam müge anlıya 10 bölüm çıkar xd
Geç kalmakla birlikte ayrilmakla çok iyi yapmışsınız. Bundan sonra hiç kimseye karşı sessiz kalmayın, kendinizi ezdirmeyin. Tamam wessiz sakin uyumlu birisiniz ama bu halinizi hak etmeyen hiç kimseye tolerans vermeyin.evet ayrıldık ama aklımda kalmasın diye konu açtım nişanı attım. çok içime atıyorrdum içimde kalmasın diye yazdım
ne kadar güçlü kızlar var. ben çok pasiftim ya her şeye susuyordum çnkü öyle leş tavırları vardı ki günlerce konuşmaz suratına bakmaz vs. sırf onları çekmemek için sustum hep
Bu konuya Seda bakarMüge duy sesimizi
Allah ahyırlı insanlarla karşılaştırsın. Yaşadıklarınız kötü ama böyle de hayırlısı olmuştur inşallah. Daha hayatı beraber göğüslemeden zorluk görmeden her şeye sinirlenen insandan koşarak kaçmak gerek.evet ayrıldık ama aklımda kalmasın diye konu açtım nişanı attım. çok içime atıyorrdum içimde kalmasın diye yazdım
gerçekten ayrıldınız dimi?evet ayrıldık ama aklımda kalmasın diye konu açtım nişanı attım. çok içime atıyorrdum içimde kalmasın diye yazdım
evet 1 ay felan oldu 2,5 sene geçirdim on unla ama 25 yıl gibiydigerçekten ayrıldınız dimi?
sakın bu adamla daha fazla devam etmeyin
İlk değersiz hissettiğim anno noktada lütfen bir daha gorusmeyelim iyi günlere by derdim. 7 yıllık evliyim bu arada yani bekara karı boşamak kolay minvalinde bir düşünceniz varsa öyle düşünmeyin. Sevmek sadece başlamak için yeterlidir. Devam etmek için saygı gerekir ki karşınızdaki insanda size verecek bir saygı yok o yüzden siz kendinize saygılı olarak yapmanız gerekeni yapın. Ayrıca kendi istediğiniz gelinliği ki bu sizin hayaliniz neden başkası alsın. Tamam adet vs ama gereksiz noktalara takılmayın. Umarım calisiyorsunuzdurnişanlınız sizi iki erkek kankası ile okeye götürüp yanlış taş attınız diye ' mal a.m.k.' dese ve suratınız düştüğü için bide size kızsa sonra sizi sizofren yerine koyp inkar etse öyle demedim diye
ne yapardınız
veya şöyle bişey yaşadınız gelinlik beğendiniz sonra onu almaya gittiniz 4.500 tl bu devirde bedava yani bile bilir
babsına söylüyor babası da 4.000 olsun pazarlık yap diyor. satıcı zaten sezon sonu olduğu için uyguna veriyor 5.000 den 4.500 e indiriyor. ama bayıldınız gelinliğe hayalinizdeki heves ettiniz.
adam 4.000 tl ye vermediği için babası almayın diyor. çe kasada bırakıp çıkıyoruz ve benim gözler doluyor. bide kapı önünde insan içinde ne surat yapıyorsun diye dişlerini sıkıp bağrıyor