siz olsanız ne yapardınız

ugurbocegii0

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2023
76
51
nişanlınız sizi iki erkek kankası ile okeye götürüp yanlış taş attınız diye ' mal a.m.k.' dese ve suratınız düştüğü için bide size kızsa sonra sizi sizofren yerine koyp inkar etse öyle demedim diye
ne yapardınız

veya şöyle bişey yaşadınız gelinlik beğendiniz sonra onu almaya gittiniz 4.500 tl bu devirde bedava yani bile bilir
babsına söylüyor babası da 4.000 olsun pazarlık yap diyor. satıcı zaten sezon sonu olduğu için uyguna veriyor 5.000 den 4.500 e indiriyor. ama bayıldınız gelinliğe hayalinizdeki heves ettiniz.
adam 4.000 tl ye vermediği için babası almayın diyor. çe kasada bırakıp çıkıyoruz ve benim gözler doluyor. bide kapı önünde insan içinde ne surat yapıyorsun diye dişlerini sıkıp bağrıyor

sonuç ayrıldık zaten bir ton olay oldu

Son düzenleme:
Ayrılırım.

Mal da sensin, o ettiğin küfür de sensin etrbiyesiz p.ç diyip ayrılırım
ne kadar güçlü kızlar var. ben çok pasiftim ya her şeye susuyordum çnkü öyle leş tavırları vardı ki günlerce konuşmaz suratına bakmaz vs. sırf onları çekmemek için sustum hep

sorman bile hata. kimse sana sineye çekerdim demez. koşarak uzaklaş bacım arkana bile bakma.

Nisanlınız sizi sevmiyor.
Gelinimize 35.000 TL ye gelinlik aldık.asla ikiletmedik çünkü mutluluğu oğlumuzun mutluluğu
Lütfen ayrılın
Çok üzüldüm tekrar söylüyorum ayrılın

Ben olsam ayrılırdım. Bana kimse küfür edemez hele bir oyun için asla. Açık açık gelinliği çok istediğinizi söyleseydiniz üstü ben tamamlayayım deseydiniz. Ben çok isteseydim. Üstünü ben tamamlayayım derdim, bütçeleri 4000 tl olabilir bilemem. Ama nişanlınızın bu sebeple size bağırması kabul edilemez ve daha nişanlısınız. Evlenince daha kötü davranır ben size söyleyeyim. Bunlar fragman. Ben 7 yıllık evliyim eşim de ben de bir kere bile bir birimize küfür etmedik. Ya da başkasına!

Aileniz tarafından hiç sevilmeden mi büyütüldünüz? Hiç değer görmediniz mi? Çünkü kendinize reva gördüğünüz bu hayatın bu adamın başka bir açıklaması olamaz.

Bir de nişanlınız ve erkek kankalarıyla okeyde işiniz ne Allah aşkına? Çok abes bir ortam.

Nişanlınızdan ayrıldınız bi konu açtınız okey ama devamı niteliğinde sürekli açmayın aynı konudan devam edin. Şu an aktif üç konunuz var.
Bir de küfürü kaldırın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…