- 13 Ağustos 2022
- 6.179
- 25.305
- Konu Sahibi ugurbocegii0
Saçmalama lütfen değişmez. Bugün sinirlenip milletin içinde kufur eden yarın doverde. Aklını topla uzak dur o salaktan.hiç var mı çok merak ediyorum evlenince düzelen erkek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saçmalama lütfen değişmez. Bugün sinirlenip milletin içinde kufur eden yarın doverde. Aklını topla uzak dur o salaktan.hiç var mı çok merak ediyorum evlenince düzelen erkek
kendi geliri yoktu herşey babasına bakıyorduDaha o telefonu açıp sorarken tepki verirdim ya bir gelinliği ikiniz alamayacaksaniz nasıl evleneceksiniz
Babasını araması yeterince saçma ztn
eveş okumuş çalışan biriyim o ise okumamış geliri olmayan kültürsüz ataerkil yapıdaydıİlk değersiz hissettiğim anno noktada lütfen bir daha gorusmeyelim iyi günlere by derdim. 7 yıllık evliyim bu arada yani bekara karı boşamak kolay minvalinde bir düşünceniz varsa öyle düşünmeyin. Sevmek sadece başlamak için yeterlidir. Devam etmek için saygı gerekir ki karşınızdaki insanda size verecek bir saygı yok o yüzden siz kendinize saygılı olarak yapmanız gerekeni yapın. Ayrıca kendi istediğiniz gelinliği ki bu sizin hayaliniz neden başkası alsın. Tamam adet vs ama gereksiz noktalara takılmayın. Umarım calisiyorsunuzdur
Ayrılın kurtulun. Şimdi dişini sıkar ses çıkmadığını görür yarın siddete başvururnişanlınız sizi iki erkek kankası ile okeye götürüp yanlış taş attınız diye ' mal a.m.k.' dese ve suratınız düştüğü için bide size kızsa sonra sizi sizofren yerine koyp inkar etse öyle demedim diye
ne yapardınız
veya şöyle bişey yaşadınız gelinlik beğendiniz sonra onu almaya gittiniz 4.500 tl bu devirde bedava yani bile bilir
babsına söylüyor babası da 4.000 olsun pazarlık yap diyor. satıcı zaten sezon sonu olduğu için uyguna veriyor 5.000 den 4.500 e indiriyor. ama bayıldınız gelinliğe hayalinizdeki heves ettiniz.
adam 4.000 tl ye vermediği için babası almayın diyor. çe kasada bırakıp çıkıyoruz ve benim gözler doluyor. bide kapı önünde insan içinde ne surat yapıyorsun diye dişlerini sıkıp bağrıyor
kendi geliri yoktu herşey babasına bakıyordu
ilk başta sevgi bombardımanı klasık hikayeE niye evlenecektiniz
Adamın tavrı çokta anormal değil ki
Olay baştan yanlis
Erkekler değişmez. En azından iyiye doğru degisim beklemeyin. Ne görüyorsan ayni olur. Kumar alkol gibi bağımlılığı varsa daha kötü olur.hiç var mı çok merak ediyorum evlenince düzelen erkek
hayat tecrübesi oldu banaErkekler değişmez. En azından iyiye doğru degisim beklemeyin. Ne görüyorsan ayni olur. Kumar alkol gibi bağımlılığı varsa daha kötü olur.
ilk başta sevgi bombardımanı klasık hikaye
şöyle zenginiz böyle kültürlüyüz vs. maddi olarak baya mal mül vardı ama asla harcamazlar aşırı pinti.
daha nişanımda ablası çöpten bulduğu abiyeyi gösterdi bunu giysene diye
sonra yüzük taktıktan sonra basladı macera şöyle fakiriz söyle fukarayız param yok günde 10 defa param yok lafı duyardım
ikinci el eşya aldılar vs. neler neler
herkes aynı tespitte bulundu çevremdeYa adamın babasından size ne? Adam ne üretmiş ne başarmış ne planlıyor. Tabiki aileye bağlı bir hayat olacaktı. Adamın işi yok planı yok saf birini bulup çamaşırını yıkasın karni doysun başımızdan gitsin evliligi iste
Neden evleniyor geliri olmayan adam. Aileden ne geliri var? Kaç yaşındasınız siz?kendi geliri yoktu herşey babasına bakıyordu
ben 25 o 24Neden evleniyor geliri olmayan adam. Aileden ne geliri var? Kaç yaşındasınız siz?
işyerleri vardı babası evlenınce karı koca calısırsınız ben emekli olcam dedi ama admın biryere gittiği yokNeden evleniyor geliri olmayan adam. Aileden ne geliri var? Kaç yaşındasınız siz?
oyleleri hic bizaman duzelmiyo kurtulsan iyi edersin. evlendikden sonra bes kat daha kotu olacak o.hatda o evlenmesin nesli tukensinnişanlınız sizi iki erkek kankası ile okeye götürüp yanlış taş attınız diye ' mal a.m.k.' dese ve suratınız düştüğü için bide size kızsa sonra sizi sizofren yerine koyp inkar etse öyle demedim diye
ne yapardınız
veya şöyle bişey yaşadınız gelinlik beğendiniz sonra onu almaya gittiniz 4.500 tl bu devirde bedava yani bile bilir
babsına söylüyor babası da 4.000 olsun pazarlık yap diyor. satıcı zaten sezon sonu olduğu için uyguna veriyor 5.000 den 4.500 e indiriyor. ama bayıldınız gelinliğe hayalinizdeki heves ettiniz.
adam 4.000 tl ye vermediği için babası almayın diyor. çe kasada bırakıp çıkıyoruz ve benim gözler doluyor. bide kapı önünde insan içinde ne surat yapıyorsun diye dişlerini sıkıp bağrıyor
kurtuldum çok şükür merak etmeyin ama içimde boşluk varoyleleri hic bizaman duzelmiyo kurtulsan iyi edersin. evlendikden sonra bes kat daha kotu olacak o.hatda o evlenmesin nesli tukensin
ne kadar güçlü kızlar var. ben çok pasiftim ya her şeye susuyordum çnkü öyle leş tavırları vardı ki günlerce konuşmaz suratına bakmaz vs. sırf onları çekmemek için sustum hep
bosluk falan olmasin hic takma sadaka bile ver Allah seni kurtarmiş. cogu mutsuz duzelir diye evleneler. hicbisey duzelmez kotu daha kotu olur evlendikden sonra. Allah karsina degerini bilen birini cikarsin insallahkurtuldum çok şükür merak etmeyin ama içimde boşluk var
Böyle berbat birini nasıl hayatınıza aldınız ayrılın daha kötü şeyler yaşamadannişanlınız sizi iki erkek kankası ile okeye götürüp yanlış taş attınız diye ' mal a.m.k.' dese ve suratınız düştüğü için bide size kızsa sonra sizi sizofren yerine koyp inkar etse öyle demedim diye
ne yapardınız
amin teşekkür ederim bu platforma yeni katıldım keşke daha önce katılsaydım tecrübeli insanların bakış açısı çok yardımcı oluyorbosluk falan olmasin hic takma sadaka bile ver Allah seni kurtarmiş. cogu mutsuz duzelir diye evleneler. hicbisey duzelmez kotu daha kotu olur evlendikden sonra. Allah karsina degerini bilen birini cikarsin insallah
Bu angut sizi evlenince döver bacım benden söylemesi..nişanlınız sizi iki erkek kankası ile okeye götürüp yanlış taş attınız diye ' mal a.m.k.' dese ve suratınız düştüğü için bide size kızsa sonra sizi sizofren yerine koyp inkar etse öyle demedim diye
ne yapardınız