- 25 Ocak 2022
- 2.655
- 5.297
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sessiz kalırsa da kalsın da sana da laf getirmeyecek. O ne demek ben Busenin emir eriyim ortamı bozma sen de emir eri ol demek. Onunki denge değil.Evet ona da kızıyorum aslında yapma böyle alttan alma sürekli diye ama pek dinlemiyor, yapısı böyle bize karşı benle de öyle. Kızarım ederm hiç sesini cıkarmaz sessiz kalır. Susar.
Size özelden yazayım:)Istanbul'un en iyi mekani neresiymis ? Gitmek istedigi, onu merak ettim :)
Evet hep eziliyor zaten. Ama ben acıkca söyledim ben gelmiyorum bahane uydurdum diye ona. Söylerse de söylesin pek cekinmiyprum bu saatten sonra.Sessiz kalırsa da kalsın da sana da laf getirmeyecek. O ne demek ben Busenin emir eriyim ortamı bozma sen de emir eri ol demek. Onunki denge değil.
Ezilen arkadas da iyi değildir. Bu konudan bağımsız. İleride azcık konumu yükselsin ilk hava atacağı, umursamayacağı sen olursun. Buse ve arkadaşın uyumlu. Buse şımarık ve bencil, arkadaşın da ezik. Sen küsme gez toz ama verici olma bu ikisine karşı. Bu ikisinden de yakın arkadaş olmaz. Fıtratları uygun değil.Evet hep eziliyor zaten. Ama ben acıkca söyledim ben gelmiyorum bahane uydurdum diye ona. Söylerse de söylesin pek cekinmiyprum bu saatten sonra.
Doğru, mesafeyi koruma önemli.Ezilen arkadas da iyi değildir. Bu konudan bağımsız. İleride azcık konumu yükselsin ilk hava atacağı, umursamayacağı sen olursun. Buse ve arkadaşın uyumlu. Buse şımarık ve bencil, arkadaşın da ezik. Sen küsme gez toz ama verici olma bu ikisine karşı. Bu ikisinden de yakın arkadaş olmaz. Fıtratları uygun değil.
buseyi maziye gömünMerhaba kızlar, öncelikle buraya çok fazla konu açacakmışım gibi görünüyor çünkü sürekli birşeyler oluyor ve ilk aklıma gelende buraya yazıp sizden fikir almak oluyor. Konuma gelecek olursam üçlü bir kız arkadaş grubum var. Çocukluktan beridir samimiyiz. Bir tanesi ile daha samimiyim aslında ama diğerini de cok seviyorum asla bir problemimiz yoktu şu güne kadar. Şu sıralar arkadaş anlamında cevremden pek çok kişiyi sildim belli başlı arkadaşlarım kaldı. Bu nedenle bu cocukluk kız grubuma daha çok değer vermeye ve onlarla daha cok vakit geçirmeye başladım çünkü bana gerçekten değer verdiklerini hissediyorum. Konuma gelecek olursam, aramın çok samimi olmadığı ancak sevdiğim arkadaşımın ismi buse. Busenin çok yakında bir doğum günü olacak ve üçümüz plan yapmaya başlamıştık bu nedenle. Üçümüzde aynı yaştayız ve öğrenciyiz. Buse instagramı çok aktif kullanan, sürekli paylaşımlar yapan ve seven biri. Eleştirmiyorum bu durumu olayı anlamanız için söylüyorum. Biz buseyi götürmek için dogum günü yerlerine bakıyoruz ancak bütcemiz kısıtlı oldugu için ortalama-ucuz mekanlara bakıyoruz. Bu sırada buse bize alacağımız ve istediği hediyeyi bile söylüyor. Daha sonra mekanı da kendi belirliyor. Ben ilk önce ona fikir sunuyorum şurası güzel vs diye. Ancak benim buldugum yerlere burun kıvırıp sürekli bir bahane buluyor. Kendi istediği yerleri atıyor. Ancak istediği yerler çok çok pahalı yerler, klasmanında üstünde yalnızca bir kez fotograf cekinip atmak için istanbulun en iyi mekanına gitmek istiyor anlayacağınız. Ancak bende bu kadar para ödemek istemiyorum bunu acık bir şekilde dile de getiremiyorum, çekiniyorum. Sonuç olarak bu doğum günü yapıldığında ben orada buseye sende öde diyemem. Usulen doğum günü olan hesap ödemez mantığı olur ya. Her neyse gün boyu sinirden küplere biniyorum asla mekan begendiremiyorum, gidiyor en pahalı nereler varsa oraları beğeniyor. En sonunda yaşayacaklarımı bildiğimden dolayı doğum gününe gitmeme kararı alıyorum ve bir bahane ileri sürüyorum. Hastalanmak gibi saçma bir bahaneydi ancak artık gerçekten kafam kaldırmamaya ve gidersek napıcam ben diye düşünmeye başlamıştım. Hevesle ona güzel yer secmeye calışırken, tamamen soğuyup gitmekten vazgectim. Buse diğer arkadaşımı arayıp baya benim arkamdan konusmuş diğer arkadaşım anlattı. Sizce ne yapmalıydım? Yaptığım doğru mu? Siz olsanız ne yapardınız?
Öyle birinin doğum gününü bile kutlamazdimMerhaba kızlar, öncelikle buraya çok fazla konu açacakmışım gibi görünüyor çünkü sürekli birşeyler oluyor ve ilk aklıma gelende buraya yazıp sizden fikir almak oluyor. Konuma gelecek olursam üçlü bir kız arkadaş grubum var. Çocukluktan beridir samimiyiz. Bir tanesi ile daha samimiyim aslında ama diğerini de cok seviyorum asla bir problemimiz yoktu şu güne kadar. Şu sıralar arkadaş anlamında cevremden pek çok kişiyi sildim belli başlı arkadaşlarım kaldı. Bu nedenle bu cocukluk kız grubuma daha çok değer vermeye ve onlarla daha cok vakit geçirmeye başladım çünkü bana gerçekten değer verdiklerini hissediyorum. Konuma gelecek olursam, aramın çok samimi olmadığı ancak sevdiğim arkadaşımın ismi buse. Busenin çok yakında bir doğum günü olacak ve üçümüz plan yapmaya başlamıştık bu nedenle. Üçümüzde aynı yaştayız ve öğrenciyiz. Buse instagramı çok aktif kullanan, sürekli paylaşımlar yapan ve seven biri. Eleştirmiyorum bu durumu olayı anlamanız için söylüyorum. Biz buseyi götürmek için dogum günü yerlerine bakıyoruz ancak bütcemiz kısıtlı oldugu için ortalama-ucuz mekanlara bakıyoruz. Bu sırada buse bize alacağımız ve istediği hediyeyi bile söylüyor. Daha sonra mekanı da kendi belirliyor. Ben ilk önce ona fikir sunuyorum şurası güzel vs diye. Ancak benim buldugum yerlere burun kıvırıp sürekli bir bahane buluyor. Kendi istediği yerleri atıyor. Ancak istediği yerler çok çok pahalı yerler, klasmanında üstünde yalnızca bir kez fotograf cekinip atmak için istanbulun en iyi mekanına gitmek istiyor anlayacağınız. Ancak bende bu kadar para ödemek istemiyorum bunu acık bir şekilde dile de getiremiyorum, çekiniyorum. Sonuç olarak bu doğum günü yapıldığında ben orada buseye sende öde diyemem. Usulen doğum günü olan hesap ödemez mantığı olur ya. Her neyse gün boyu sinirden küplere biniyorum asla mekan begendiremiyorum, gidiyor en pahalı nereler varsa oraları beğeniyor. En sonunda yaşayacaklarımı bildiğimden dolayı doğum gününe gitmeme kararı alıyorum ve bir bahane ileri sürüyorum. Hastalanmak gibi saçma bir bahaneydi ancak artık gerçekten kafam kaldırmamaya ve gidersek napıcam ben diye düşünmeye başlamıştım. Hevesle ona güzel yer secmeye calışırken, tamamen soğuyup gitmekten vazgectim. Buse diğer arkadaşımı arayıp baya benim arkamdan konusmuş diğer arkadaşım anlattı. Sizce ne yapmalıydım? Yaptığım doğru mu? Siz olsanız ne yapardınız?
O listeye Buse denen eziği de ekleyin. Kızın emir kulu olmuşsunuz. Kıza mekan beğendireceğim diye sokak sokak gezdiniz mi? Ya biraz uyanık olun, kim dost kim değil az çok hissedilir. Arkadaşım benim için böyle uğraşsa "saçmalama ne mekanı ne kutlaması, gider güzel bir pastanede pasta yer kahve içeriz, hepimiz öğrenciyiz durumumuz belli" derim. Bunu demeyen kişi bırak dostu arkadaş bile değildir.Şu sıralar arkadaş anlamında cevremden pek çok kişiyi sildim belli başlı arkadaşlarım kaldı.
Pahalı diyprum ama benim dediğimi pek umursamıyor bence herkes parayı dert ettiğimi anlardı. Açıkça söylemesemde, burası çok pahalı, şurası daha uygun burayı gidelim vs. yaptım.Dogum gunu dedigin supriz olarak yapilir ona neden mekan sordunuz ki? Ayrica buralar cok pahali diyebilmeniz gerekirdi sonucta o herseyi acikca isteyecek kadar yuzsuzmus
Çok haklısınız, tamamen vazgectim zaten ne gideceğim ne görüşeceğim bundan sonra. Tek amacı o gün güzel fotoğraf cekinip sosyal medyada hava atmak. Bunu net bir şekilde anlamış oldum.O listeye Buse denen eziği de ekleyin. Kızın emir kulu olmuşsunuz. Kıza mekan beğendireceğim diye sokak sokak gezdiniz mi? Ya biraz uyanık olun, kim dost kim değil az çok hissedilir. Arkadaşım benim için böyle uğraşsa "saçmalama ne mekanı ne kutlaması, gider güzel bir pastanede pasta yer kahve içeriz, hepimiz öğrenciyiz durumumuz belli" derim. Bunu demeyen kişi bırak dostu arkadaş bile değildir.
Millet çocuğuna bez mama alamıyor yine de gururundan gidip arkadaşından isteyemiyor, elin ergeni İstanbul'da mekan beğenemiyor. Bakın bu tarz insanlara hiç bahane üretmeyin. Açık açık söyleyin, şu şu nedenle gelmiyorum gitmiyorum yapmıyorum deyin.
Öğrencisiniz yazık değil mi ailenize? Aileniz milyoner bile olsa niye anne babanızın emeğini böyle vasıfsız insanlara yediresiniz?
Hiç samimi degil yaa bu ne böyle yeri kendi seçiyor hediyeyi kendi seçiyor böyle dogum günü mü olur arkadaşın tek derdi gösteriş. samimiyet diye bişey yok siz umurunda değilsiniz öyle olsa arkadaşlarım yanımda olsun da ne hediye ne yer önemli değil modunda olurdu bende olsam sogur gitmezdim o kişiyle de eskisi gibi olmazdım hayatımdan çıkardı hattaMerhaba kızlar, öncelikle buraya çok fazla konu açacakmışım gibi görünüyor çünkü sürekli birşeyler oluyor ve ilk aklıma gelende buraya yazıp sizden fikir almak oluyor. Konuma gelecek olursam üçlü bir kız arkadaş grubum var. Çocukluktan beridir samimiyiz. Bir tanesi ile daha samimiyim aslında ama diğerini de cok seviyorum asla bir problemimiz yoktu şu güne kadar. Şu sıralar arkadaş anlamında cevremden pek çok kişiyi sildim belli başlı arkadaşlarım kaldı. Bu nedenle bu cocukluk kız grubuma daha çok değer vermeye ve onlarla daha cok vakit geçirmeye başladım çünkü bana gerçekten değer verdiklerini hissediyorum. Konuma gelecek olursam, aramın çok samimi olmadığı ancak sevdiğim arkadaşımın ismi buse. Busenin çok yakında bir doğum günü olacak ve üçümüz plan yapmaya başlamıştık bu nedenle. Üçümüzde aynı yaştayız ve öğrenciyiz. Buse instagramı çok aktif kullanan, sürekli paylaşımlar yapan ve seven biri. Eleştirmiyorum bu durumu olayı anlamanız için söylüyorum. Biz buseyi götürmek için dogum günü yerlerine bakıyoruz ancak bütcemiz kısıtlı oldugu için ortalama-ucuz mekanlara bakıyoruz. Bu sırada buse bize alacağımız ve istediği hediyeyi bile söylüyor. Daha sonra mekanı da kendi belirliyor. Ben ilk önce ona fikir sunuyorum şurası güzel vs diye. Ancak benim buldugum yerlere burun kıvırıp sürekli bir bahane buluyor. Kendi istediği yerleri atıyor. Ancak istediği yerler çok çok pahalı yerler, klasmanında üstünde yalnızca bir kez fotograf cekinip atmak için istanbulun en iyi mekanına gitmek istiyor anlayacağınız. Ancak bende bu kadar para ödemek istemiyorum bunu acık bir şekilde dile de getiremiyorum, çekiniyorum. Sonuç olarak bu doğum günü yapıldığında ben orada buseye sende öde diyemem. Usulen doğum günü olan hesap ödemez mantığı olur ya. Her neyse gün boyu sinirden küplere biniyorum asla mekan begendiremiyorum, gidiyor en pahalı nereler varsa oraları beğeniyor. En sonunda yaşayacaklarımı bildiğimden dolayı doğum gününe gitmeme kararı alıyorum ve bir bahane ileri sürüyorum. Hastalanmak gibi saçma bir bahaneydi ancak artık gerçekten kafam kaldırmamaya ve gidersek napıcam ben diye düşünmeye başlamıştım. Hevesle ona güzel yer secmeye calışırken, tamamen soğuyup gitmekten vazgectim. Buse diğer arkadaşımı arayıp baya benim arkamdan konusmuş diğer arkadaşım anlattı. Sizce ne yapmalıydım? Yaptığım doğru mu? Siz olsanız ne yapardınız?
Tamamen doğru. Buse baskalarinin cebine dayanarak lüks mekanda hava atma isteğini gidermeye çalısıyor yiyici buse. Bence tamamen bilmemezlikten gelin hicbisey duymamis gibi yapın buse o zaman kendi kendine çıldırıp susacaktır.Merhaba kızlar, öncelikle buraya çok fazla konu açacakmışım gibi görünüyor çünkü sürekli birşeyler oluyor ve ilk aklıma gelende buraya yazıp sizden fikir almak oluyor. Konuma gelecek olursam üçlü bir kız arkadaş grubum var. Çocukluktan beridir samimiyiz. Bir tanesi ile daha samimiyim aslında ama diğerini de cok seviyorum asla bir problemimiz yoktu şu güne kadar. Şu sıralar arkadaş anlamında cevremden pek çok kişiyi sildim belli başlı arkadaşlarım kaldı. Bu nedenle bu cocukluk kız grubuma daha çok değer vermeye ve onlarla daha cok vakit geçirmeye başladım çünkü bana gerçekten değer verdiklerini hissediyorum. Konuma gelecek olursam, aramın çok samimi olmadığı ancak sevdiğim arkadaşımın ismi buse. Busenin çok yakında bir doğum günü olacak ve üçümüz plan yapmaya başlamıştık bu nedenle. Üçümüzde aynı yaştayız ve öğrenciyiz. Buse instagramı çok aktif kullanan, sürekli paylaşımlar yapan ve seven biri. Eleştirmiyorum bu durumu olayı anlamanız için söylüyorum. Biz buseyi götürmek için dogum günü yerlerine bakıyoruz ancak bütcemiz kısıtlı oldugu için ortalama-ucuz mekanlara bakıyoruz. Bu sırada buse bize alacağımız ve istediği hediyeyi bile söylüyor. Daha sonra mekanı da kendi belirliyor. Ben ilk önce ona fikir sunuyorum şurası güzel vs diye. Ancak benim buldugum yerlere burun kıvırıp sürekli bir bahane buluyor. Kendi istediği yerleri atıyor. Ancak istediği yerler çok çok pahalı yerler, klasmanında üstünde yalnızca bir kez fotograf cekinip atmak için istanbulun en iyi mekanına gitmek istiyor anlayacağınız. Ancak bende bu kadar para ödemek istemiyorum bunu acık bir şekilde dile de getiremiyorum, çekiniyorum. Sonuç olarak bu doğum günü yapıldığında ben orada buseye sende öde diyemem. Usulen doğum günü olan hesap ödemez mantığı olur ya. Her neyse gün boyu sinirden küplere biniyorum asla mekan begendiremiyorum, gidiyor en pahalı nereler varsa oraları beğeniyor. En sonunda yaşayacaklarımı bildiğimden dolayı doğum gününe gitmeme kararı alıyorum ve bir bahane ileri sürüyorum. Hastalanmak gibi saçma bir bahaneydi ancak artık gerçekten kafam kaldırmamaya ve gidersek napıcam ben diye düşünmeye başlamıştım. Hevesle ona güzel yer secmeye calışırken, tamamen soğuyup gitmekten vazgectim. Buse diğer arkadaşımı arayıp baya benim arkamdan konusmuş diğer arkadaşım anlattı. Sizce ne yapmalıydım? Yaptığım doğru mu? Siz olsanız ne yapardınız?
Öyle. Bana çok güzel göstermiş oldu bizi önemsemediğini. İnanın benim doğum günümde kendisi mesajla kutladı bir pasta dahi almadı. Evime gelip kutlasaydı ne kadar mutlu olurdum ki mesajla kutlamasını da önemsemedim. Olsun dedim belki kutlamak istemiştir yapamamıştır vs. diye düşündüm.Hiç samimi degil yaa bu ne böyle yeri kendi seçiyor hediyeyi kendi seçiyor böyle dogum günü mü olur arkadaşın tek derdi gösteriş. samimiyet diye bişey yok siz umurunda değilsiniz öyle olsa arkadaşlarım yanımda olsun da ne hediye ne yer önemli değil modunda olurdu bende olsam sogur gitmezdim o kişiyle de eskisi gibi olmazdım hayatımdan çıkardı hatta
Böyle olur zaten uzak durun boşverin böyle birinin hayatınızda olması size hiçbir şey kazandırmazÖyle. Bana çok güzel göstermiş oldu bizi önemsemediğini. İnanın benim doğum günümde kendisi mesajla kutladı bir pasta dahi almadı. Evime gelip kutlasaydı ne kadar mutlu olurdum ki mesajla kutlamasını da önemsemedim. Olsun dedim belki kutlamak istemiştir yapamamıştır vs. diye düşündüm.
Aynen öyle yapıyorum şuan. Sırf biraz mutlu olsun diye, çok heyecanlanmıştı çünkü, onun için o kadar yer baktım. Hangi arkadaşıma şuraya götüreceğim seni desem hepsi "çok güzel gidelim tabiki" "düşünmen yeter" vs. der. Şu hareketlerini görünce çok soğudum.Tamamen doğru. Buse baskalarinin cebine dayanarak lüks mekanda hava atma isteğini gidermeye çalısıyor yiyici buse. Bence tamamen bilmemezlikten gelin hicbisey duymamis gibi yapın buse o zaman kendi kendine çıldırıp susacaktır.
sizce hediye alıp diğer arkadaşımdan göndereyimmi?buseyi maziye gömün
sizce hediyesini alıp, arkadaşımdan gönderiymmiHiç samimi degil yaa bu ne böyle yeri kendi seçiyor hediyeyi kendi seçiyor böyle dogum günü mü olur arkadaşın tek derdi gösteriş. samimiyet diye bişey yok siz umurunda değilsiniz öyle olsa arkadaşlarım yanımda olsun da ne hediye ne yer önemli değil modunda olurdu bende olsam sogur gitmezdim o kişiyle de eskisi gibi olmazdım hayatımdan çıkardı hatta
Gerek yok ben olsam yapmam dedigim gibi ben böyle samimiyetsiz kişileri direk hayatımdan çıkarırım benim Bi arkadaş grubum vardı 4 kişi bunlar herkesin dogum gününü özenle kutladı bende hepsine katıldım pastası vs aldım benim dogum günüm gelince sadece küçük bir kek alıp üzerine mum diktiler normalde takmam hani derim düşünmeleri yeterli ama gerekçe olarak Bi arkadaş hazır pasta sevmiyor yemiyordu o pasta yemiyor diye böyle yaptık dedikleri zaman bu beni rahatsız etti çünkü madem böyle bişey var o zaman kendi dogum gününde öyle yaparız ama benim dogum günümde beni düşünmeden hareket etmeleri benim onlara özendiğim gibi özenmeyip sadece kutlamış olmak için kutladılar gibi hissettim ve arama mesafe koydum eskisi kadar sık görüşmüyorum deger verdigim kadar deger görmüyorsam uzaklaşıyorum bensizce hediyesini alıp, arkadaşımdan gönderiymmi