Iyi akşamlar herkese, biz memleketten uzakta yaşayan bir aileyiz, 3 aylik bir bebeğim var. Yıllık izine çıkmıştık izin bitip tam donmeden 1 gece önce eşimin ailesi hep beraber olalım Gorumcem, kaynim, kayınvalide kayınpeder bebeği son gece görsünler istedim. A ksam icin dayilarina cay icmeye gidecektik hep beraber, aksam ustu 3 aylik bebegim huzursuzlandi
Sürekli ağlıyordu bebek biraz sakinleşince dayının hanımına ayıp olur diye hep beraber beni tek başına bırakıp gittiler. Daha yeni yeni yerleşim olan kimsenin kalmadigi kaynimin evinde veni birakip gittiler. Sehir merkezinden uzak toki konutlarindan Kayinima yeni ev kuruldu, dogalgazli merkezi sistemdem diye kayinvalide , kayinbeder kisin yeni evde kalacaklar, yazin kendi evlerinde kalacaklardi. Eşimde bir is için dışarı çıkmıştı. Sonra aradan zaman geçti benim bu evde tek başına ne isim var diye dusundum. Ben son geceyi hep birlikte geçirelim diye dusunurken Kızımın o kadar ağlamasını gördüler beni yanlız bırakıp gittiler. Sonradan Eşimi aradım benim burada ne isim var dedim dışarıdaki işini bitirince geldi yanıma beni teyzemlere bırak dedim benim kiz gene huzursuzlandı susturunca eşim bende yarim saat goruneyim onları alır gelirim dedi. Eşime de kızdım ben hep birlikte olalım dedim şu duruma bak dedim. Sizce görünceye, kaynima kayinvalideye nasil davranmaliyim